Sadece bir erkek için düşünmeyin genel olarak bir insandan bahsediyorum. Öyle bir ruh haline bürünüyorumki durduk yere neden beni sevmedi o? diye saatlerce düşünebiliyorum. Çok istemsiz duygular var içimde çoğu zaman bastırıyorum kafamı dağıtmaya çalışıyorum herşeyi içimde yaşıyorum ama birgün patlayacak herşeyi maf edecekmişim gibi hissediyorum. Psikologa gitme gibi bir şansım ne yazikki yok.
Güncellemeler
+1 yıl
Lütfen ince düşünün düşünmeyecekseniz paylaşmayın görüş. Mutlaka benim gibi insanların olduğunu düşündüğüm için bu soruyu sordum ben. Ben sorunumun farkındalığındayım çözümünü arıyorum.
Birisi beni sevmediği zaman deliye dönüyorum ne yapmalıyım?
Elbette insan durduk yere olmazki böyle. Babam çocuk ruhlu otizmli, annem kendi haline çekilmiş birisi herkes ayrı köşede sohbet muhabbet yok. Dışarıda ki hayattan medet bekliyor insan onlardan da yüzü gülmeyince çeşit çeşit sorunlar çıkartıyor hayat
bana göre kendini ve aileni toparlayabilirsin anneni babanı bir araya getirerek güzel aktiviteler yaparak hem onları hemde kendi mutlu edebilirsin mutluluğu dışar da arama bu ortamı hazırlayacak sensin inşallah bu durumu atlatırsın
Öyle bir zaman geldi ki tam 2 yıl boyunca uzaktan sevdim ama şöyle güzel çünkü karşındakini kayıtsız şartsız mükemmel görüyorsun ama hayatına girdikten sonra Aşk acıtıyor ağlatıyor uzaktan sevmek ise çok daha güzel
Bu yaştan sonra baba beni sev diyemem otizmli olsa da bu onun düşünemediği anlamına gelmiyor nasıl ki çocuk yapmasını bildiği gibi. Kaçkere sıkıntımı anlattım bir sarıldılar ikinci gün aynı, o sarılmada bile kendimi olduğundan kötü hissettim mide bulandırıcı geldi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
sevgiye muhtaç biri olduğun için hep ilgi görmek istiyorsun herksin senin üzerinde titremesini istiyorsun aslında
Öyle bir titreme istemiyorum çünkü bunun anormal olduğunun farkındayım ben bu düşünceden çıkmak istiyorum
her hangi bir olaydan sonra mı böyle bir ruh haline büründün
Elbette insan durduk yere olmazki böyle. Babam çocuk ruhlu otizmli, annem kendi haline çekilmiş birisi herkes ayrı köşede sohbet muhabbet yok. Dışarıda ki hayattan medet bekliyor insan onlardan da yüzü gülmeyince çeşit çeşit sorunlar çıkartıyor hayat
bana göre kendini ve aileni toparlayabilirsin anneni babanı bir araya getirerek güzel aktiviteler yaparak hem onları hemde kendi mutlu edebilirsin mutluluğu dışar da arama bu ortamı hazırlayacak sensin inşallah bu durumu atlatırsın
Zor bi durum duygusal bosluktasin sanırım Duygusal boşluk herşeyi yaptırır insana
Öyle bir zaman geldi ki tam 2 yıl boyunca uzaktan sevdim ama şöyle güzel çünkü karşındakini kayıtsız şartsız mükemmel görüyorsun ama hayatına girdikten sonra Aşk acıtıyor ağlatıyor uzaktan sevmek ise çok daha güzel
Bende de kiz cocuklarina karşı boyle bi takıntı var :) kiz çocukları daima beni sevmeli
Delimisin sen sürekli kafanda kuruntu yaratıyorsun?
Cocukken baba sevgisi almadin mi
Babam otizmli benim
Doğal olarak almadım ve biz onu çocuk gibi gördük
İste onun psikolojik etkisi bu. Kiz cocuklari icin baba sevgisi onemlidir.
Bu yaştan sonra baba beni sev diyemem otizmli olsa da bu onun düşünemediği anlamına gelmiyor nasıl ki çocuk yapmasını bildiği gibi. Kaçkere sıkıntımı anlattım bir sarıldılar ikinci gün aynı, o sarılmada bile kendimi olduğundan kötü hissettim mide bulandırıcı geldi
Artik olmaz zaten cocukken onemli. Nasil cozuluyor bilmiyorum psikolog degilim sebebi bence bu
Seni sevmiyen ölsün o zma 😂😂😂
Seni sevmiyorum.
tedavi ol