İnsanlardan uzun zamandir uzaklaştım üniversite osym sınavi yüzünden. Unuversiteye gidincede eski sevgilim yüzünden uzaklaştım. Eskisi gibi sıcakkanlı değilim insanlara mesafeli ve soğuk davranıyorum. Olgunlasmaktan mi yasadiklrimdan mi bilmem ama öyle onlara göre daha agirim. Bana her şey saçma geliyor insanların tavırları samimiyetsizlikleri rolleri kaçıyorum herkesten. Bugün bir ortama girdik sessiz olduğum için yengem her şeyi beni kullanarak anlatıyor öyle çok konuşuyor ki gereksiz gerekli zbbz. Sonra karsimdkai aptal olduğumu dusundu. ya da bir kuzenimle arkadaşlarla oturuyoruz hickimse benim kafamda değil bı tane erkek geliyo yanımiza çocuk bnimle konuşuyor kuzenim ordan atlıyo konusuyo beni ezmeye çalışıyor. Onun seviyesine gelmiyeyim diyorum. Sonra laf sokuncada kırılıyor. Onlar yaptklarinda iyi ben yapınca aynısını kötü. Ya ben eskiden öyle değildim her ortama ayak uydururdum mutluydum şimdi öyle değil hersey bana saçma geliyor nasıl bu durumdan kurtulcam
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Ortamını ve çevreni değiştirerek gerektiğinde de babanın oğlu bile olsa kıçına depik atman tavsiyemdir söföslfla
16 Yorumla- Soran+1 yıl
Öyle kolaydı shshs
- Soran+1 yıl
Akraba ve aile de sevmedigin sana ihanet eden biri olsada istesende kurtulamiyorsun. Yani ben kurtulamadim annem ve babamın zoruyla barıştım. şu an kuzenimden midem bulanıyor ama konusmak zorunda kalıyorum 😂
- +1 yıl
Valla bana sorarsan benim hiçbir kuzenimle bağlantım yoktur ne telefon ne sosyal medya yıllardır da aramam etmem dayılarımla amcalarımla falan aram iyidir ama bir amca oğlu dışında çocukları umurumda değil :D Kuzenler hele hiçbir tarafımız uymaz nefret ederim nefret ettirmişlerdir kendilerinden. Düşman değilim ama sevmiyorum ve görüşmüyorum yaklaşık on yıldan fazladır çok nadir bayram vesaire olur bi görünürler selamın aleyküm aleyküm selam hadi görüşürüz :D
- Soran+1 yıl
En iyisi bende işe giriyim bende gitcem bu diyarlardan sbbzbz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
9Cevap
Insanlar sana daima zarar verir. Bunu büyüdükçe ve insanları tanıdıkça daha iyi anlıyoruz ve uzaklaşmaya başlıyoruz. Kendin diyorsun en yakınındaki insanlar zarar veriyor bide bu çok kötü istesek de eskisi gibi olamayız.
10 YorumlaEski sen ol ne seviyordun mesela onları yine yap ye iç izle ne bilim kendine dön
11 Yorumla- Soran+1 yıl
Denedim olmadı
Kişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı. Farkindalik içinde olup gelişimi istemek, basarmanin yarısı sayılır.
11 Yorumla- Soran+1 yıl
Bunu begendim
Dönemezsin. İnsanlar artık sana basit geliyor çünkü artık onlardan sıkılmışsın. Daha farklı birşeyler keşfetmen gerekiyor. Bunlara en iyi önerim animasyonlardır.
13 Yorumla- Soran+1 yıl
Animasyonlar iyi gelir mi
- Soran+1 yıl
Anladm. Bende mesleğim hakkında yapmayı düşünüyordum zaten. Teşekkür ederim tavsiyen için.
- +1 yıl
Durgunluk zamanına girmişsiniz.. Dedikleriniz bu tetikliyor yaşadıklarınz insanlarin samimiyetsizliği bu ruhunuzu iyice yormuş ve içten hiç bir istek gelmiyor. Ne zaman düzelir orasi da muamma
10 Yorumla - +1 yıl
kimseyi takma canın ne istiyosa onu yap kendinle baş başa ol en iyisi
10 Yorumla - +1 yıl
Bu senden kaynaklı değil ki ama çevrenden kaynaklı
111 Yorumla- Soran+1 yıl
Nasıl yani
- +1 yıl
Bazı şeylerin farkındasın ve bu durumdan hoşnut değilsin normal olarak tepkini gösteriyorsun ve ortam hoşuna gitmediği için mutsuzsun
- Soran+1 yıl
Haklısın da işte güvensiz oldum iyice
- +1 yıl
Düzelir başka ortamlara girince
- Soran+1 yıl
Umarım
- +1 yıl
Neşeli birisi olduğun belli enerjini düşürme sakın
- Soran+1 yıl
Öyleyim gerçektende artık içimden gelmiyor bişi
- Soran+1 yıl
Saol her şey için
- +1 yıl
Rica ederim sıkı bir takipçin oldun artık😊
- Soran+1 yıl
Shshshsbbs 👍
- +1 yıl
👍
- +1 yıl
Büyümüşsün işte
10 Yorumla uzaklaş zaten insanlardan hayır mı gelir
07 Yorumla- Soran+1 yıl
Yalnızlığı sevmiyorum
- Soran+1 yıl
Kimseye güvenmeden yaşanmıyor ki. Kafa dengi insan da kalmadı herkes egosunun derdinde. Her ortamada giremiyorum ailem sağolsun bir hapishaneye atmışlar sanki sözde kötülüklerden kurtaracaklwr
- Soran+1 yıl
Başıma gelebilecek tüm zararlar geldi zaten daha ne gelebilir mi neyin korumasını yapıyorlar anlamadım. Saol yine her şey icin
- +1 yıl
Yeni birileri tanisman gerek
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Deniyorum bu sefer daha kötüleri çıkıyor karsima
Aga beee
10 Yorumla- +1 yıl
Banada
10 Yorumla
Devamını Gör(7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Bana her şey saçma geliyor, herkes basit gibi. Eski samimiyetime sıcak kanlılığıma nasıl dönebilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Selamlar
Bir tiyatronun izleyicisi yoksa oradaki oyuncaların performanslarının da hiç bir anlamı yoktur.
İnsan da böyledir. İnsan ancak başka insanlarla ve toplum içinde değerli ve önemlidir.
İnsanlardan el ayak çekerek bilge olamazsınız.
Bilgelik türlü türlü zorluk ve heyecanın bulunduğu insanların arasında edinilir. Toplum içinde zıtlıklar hakimdir. Kendiniz aşağı gören gururlu ve kibirli bir maske takar. Ezik olan başkalarını ezmeye çalışır. Ancak kendini değerli bulan ve değerli işler yapanlar gururlu olmazlar. Kendini bilen başkalarını ezerek yükselemeyeceklerini bilirler.
İşte tüm bu zıtlıklar içindeki insanlık sahnesinde rolünüzü iyi oynayarak "insan" olmaya uğraşacaksınız. Zor insanlar ve zor durumlar tabii ki olacak. Ancak zaten sahnedeki oyunun amacı bu.
Hiç bir zorlukla karşılaşmayan birinin hikayesini anlatan bir film size ne kadar çekici gelir bir düşünün. Büyük ihtimalle beşinci dakika da "böyle film mi olur yahu" diyerek kapatırdınız.
En zevk aldığımız filmler insanların türlü zorlukları aşarak mutlu sona ulaştıkları filmlerdir. Burada bize zevk veren mutlu sonun kendisi değil oraya giden yolda filmdeki karakterin güçlü ve kararlı tavrıdır.
Zorlukları sizi "mutlu sona" götürecek kapılar olarak görün. Örneğin sizi ezmek isteyen birisine kızmak, sinirlenmek veya ondan uzak durmak kolaydır. Onu anlamaya çalışmak, sakince kendisini düzeltmesini istemek, bir derdi mi var sorabilmek ve suçlayıcı olmamak zordur. Ancak zor aslında sizi kolaylıklara götürecek kapıdır.
Sevgilerimle
Hocam ben insanlara güvenemiyorum artık. Bu güven duygusunu nasıl asicam? Geçmiş beni tutmuş bırakmıyor. Hayat o kadar yorduki beni artık mutlu sonun geleceğine inancım kalmadı. Bende o tür filmler izledim hep o filmlerdekinden daha fazla oldum hep çabaladım hep empeti kurdum alttan aldım. Ama aptal yerine konulmak insanların sadece menfaat için yaklaşması o kadar yorduki beni. Tutunacak bir el bile bulamıyorum. Ve cabalamak için bir takatim kalmamış tahammülüm kalmamis. Laf olsun diye demiyorum her sabah ağlayarak uyanan geceleri kabus gören yapayalnız bir insana donustum. Yinede elimden geldikçe herkese yardım ederim kendi derdimi unutup ama yine yalnizlasirim içimde. Ben böyle bir insan değilim deli doluyum saf herkesi iyi sanan insanları seven herkese yardım eden bir insanım ama o kadar çok terkedildimki sebepsiz yere o kadar çok kullanildim ki. Sevgisizlik her şey yaşadım. Ya bilmiyorum acının esigine gelmisim sanki. Her şeyi deniyorum her şeye yeniden başlamaya çalışıyorum her seferinde ama yine dönüp dolaşıp aynı tahammül suzledtim artık ve gücüm kalmadı. Öldürüyorlar beni ben kendi kendimi sariyorum yaşatıyorum ama artık takatim kalmadı gücüm kalmadı artik kotu olan öldükten sonra değerimin anlaşılacak olması