Bana her şey saçma geliyor, herkes basit gibi. Eski samimiyetime sıcak kanlılığıma nasıl dönebilirim?

İnsanlardan uzun zamandir uzaklaştım üniversite osym sınavi yüzünden. Unuversiteye gidincede eski sevgilim yüzünden uzaklaştım. Eskisi gibi sıcakkanlı değilim insanlara mesafeli ve soğuk davranıyorum. Olgunlasmaktan mi yasadiklrimdan mi bilmem ama öyle onlara göre daha agirim. Bana her şey saçma geliyor insanların tavırları samimiyetsizlikleri rolleri kaçıyorum herkesten. Bugün bir ortama girdik sessiz olduğum için yengem her şeyi beni kullanarak anlatıyor öyle çok konuşuyor ki gereksiz gerekli zbbz. Sonra karsimdkai aptal olduğumu dusundu. ya da bir kuzenimle arkadaşlarla oturuyoruz hickimse benim kafamda değil bı tane erkek geliyo yanımiza çocuk bnimle konuşuyor kuzenim ordan atlıyo konusuyo beni ezmeye çalışıyor. Onun seviyesine gelmiyeyim diyorum. Sonra laf sokuncada kırılıyor. Onlar yaptklarinda iyi ben yapınca aynısını kötü. Ya ben eskiden öyle değildim her ortama ayak uydururdum mutluydum şimdi öyle değil hersey bana saçma geliyor nasıl bu durumdan kurtulcam
Bana her şey saçma geliyor, herkes basit gibi. Eski samimiyetime sıcak kanlılığıma nasıl dönebilirim?