İddialı bir yorum olacak ama şu ana kadar bu konuda hiç yanıldığım olmadı, çok fazla insanla tanıştım çok yer gördüm artık bir insanın nasıl biri olduğunu anlamam için 5 dakika yetiyor.
Çok güzel soru sormuşsunuz. Sosyal hayatta bu biraz daha minimum ama sosyal medyada hat safhada. Çok safim bu konuda ve çok yanildm. Kimseye ne güvenirim ne inanırım. Üzücü tarafı şu ki doğru ve dürüst olan insanlarda bu düşünceyle haklarını ebeden kaybetti. Kimin ne olduğunu hiçbir zmn net bir şekilde asla bilemeyiz.
İnsanları çabuk çözen biri olduğumu düşünüyorum açıkcası, bir insanı ilk gördüğümde kafamda belli bir karakter oluşturuyorum ve genelde doğtu çıkıyor, analizci biriyim analizlerimde çok nadir yanılırım, yanıltanlar da oldu olmadı değil ama genelde hep doğru çıkar ilk izlenimlerim.
Genellikle benim hakkımda yanılırlar neden herkes ilk görüşte benim çok gıcık biri olduğumu düşünüyormuş hep böyle tepkiler aldım alıyorum senin için böyle düşünmüştüm diye yanılır tabii ki...
Beni disardan eskiden çok havalı sanıyorlardı ve o yüzden sevdiğim de hiç acilamadi.. Şimdi kiloluyum diyetteyim okay ama şimdi de hoyrat sanıyorlar halbuki kedi gibiyim:) sesimde fare gibi zaten micik micik
bir kimseyle konuşmadan hakkında tespitde bulunmam zor, doğruda olmaz muhtemelen. ilk izlenimler, hakkında fikir verebileceği gibi yanıltıcıda olabilir. :)
Hep yaniltiyo. Mesela sunu farkettim sonradan cok yakin oldugum insanlar, ilk gordugumde cok cekindigim tipler oluyo. O yuzden artik bi ortama girince kimden cekindiysem ona gidiyorum dogru kisi o😀
Selam, genelde birini ilk görmeyle nasıl biri olduğunu falan direk tutturuyorum. Dış görünüş ön yargı diyorlar ama bence her zaman öyle değil. İnsanın içi dışına yansıyor. :)