Bence kişi eğer dürüstse bunu her yerde yansıtır. Ancak bazı durum veya şartlarda sanal veya reel olsun insanlar kendini koruma amaçlı farklı anlatabiliyor. Bunu anlayışla karşılamak lazım.
Karşı tarafın size açık olduğu sürece vede sizin karşıyı tanıma gayretiniz olduğu sürece tanıma sürecine olumlu etki edecektir. İnsanların iletişime geçtikleri kişilerin gerçek insanlar olduğunu unuttukları mekandır sanal dünya. İnsanı gerçeklikten uzaklaştırıyor, başkalarını yalnızca yazılar ve resimler olarak algılıyoruz. Tutumumuz çoğunlukla savruk ve küstahça, çünkü karşımızdakiler değersiz. Bir ağ üzerinden iletişim kurduğumuz kutucuklardan ibaretler. ya bize kendilerini kanıtlayıp hayranlık uyandırmalılar, bir şekilde gerçek olduklarını anlamalı/duyumsamalıyız, ya da diğer türlüsü. Düşünsel ilişkilerde, iletişimimizde öncelikle karşıdakini bir hafife alıyoruz, bu kendimize güvenimizi artırıyor, ego tatmini yapıyoruz ve her türlü düşünceye şiddetle saldırabiliyoruz. birebir bir insanla konuşmuyoruz çünkü. Bir insanın varlığı kendi başına somut bir savdır öncelikle bunların bilincinde olmalıyız. Karşı tarafı sadece profil olarak görürseniz tanımak isteseniz bile tanıyamazsınız..
Hayır değil. Dün efendi saygılı sevgi dolu dediğin adam bugün saygısızlık yapabiliyor ve o neymiş ben ne görmüşüm diye şaşkınlık içinde kalıyorsun öyle. Sanaldan tanımamak en doğrusu.
Karşı taraf rol yapmıyorsa size açıksa pek mümkün tabi mesela ben sanalda daha iyi insanları tanıdığımı düşünüyorum, bu birazda karşı tarafa bağlı eğer tanınmaya açıksa tanımak hiç zor olmaz.
insanları tanımaya ihtiyacım olmamakla birlikte yaşam tarzım her daim ; yalan söyleyip kazanmaktansa doğruyu söyleyip kaybetmeyi yeğlerim üzerine kurulu hep de böyle yaşadım.
kapalı kutu az kalırdı sanırım çünkü insanların çoğu sahtekâr . hele ki kızlar owwwwwwwww Allah 1 dediğinden başkasına inanmayacaksın
Bu mummk değil. Kişi kndini net tantirsa kendimi net tanitirm ama bn çok sick bakmıyorum artik bu olaya sanal ciddn çok tehlikeli o yuzdn istese de olmz derim şahsım adına