www.uludagsozluk.com/.../
Bu tür dar görüşlü insanlar hakkında düşünceleriniz nelerdir?
Bu tür dar görüşlü insanlar hakkında düşünceleriniz nelerdir?
Dar görüşlü pardon? ben hem müslümanım hem de senin bilemedğim 50 katı rock-metal-blues sololar atıyorum, grubumuz var elektro gitar ve davulda calıyorum, benim müslümanlığımı da bilimle uğraşmam arttırdı , senin gibi ks de müslümanları yermek yerine oturup çalışmayı tercih etmemdendir belki, unutma biz BİLİMİN BABASI NEWTON'A MATEMATİK KİTABI OKUTTURAN MÜSLÜMAN ALİMLERİ de tanıyoruz, şimdi bir cehaletten müslümanlar var birde son noktayı görüp müslüman olanlar, bardağın ilk yudumunda ateizm son yudumunda Tanrı vardır, istersen aylarca tartışabilirm ben çoook ateisti müslüman ettim :) √5 +1 / 2 anladın sen
Lafı götünüzden mi anlıyorsunuz? Neden yazdığım linkleri açmadınız. O zaman nedemek istediğimi anlardınız. Bakın beyenfendi bende Rock müzik dinlerim. Uludağ sözcükte böyle belirtirdiği için dar görüşlü sözcüğünü Uludağ sözcük yazarlarına attım. Lütfen bilip bilmeden konuşmayın. Okuduğunuzu anlayıp gelin.
Bunlara en iyi cevap o halde benden gelsin. Şarkıyı dinlesinler zaten cevabı şarkı yeterince veriyor :) İyi dinlemeler :))
https://www.youtube.com/watch?v=BmOb5cPmZ2Yİnsanları memnun etmek kolay değildir. Herkes, birbirine çeşitli kusurlar bulur. Yargılar, özellikle bu toplum içinde bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunuyor. Herkesin dini, inancı kendine. Buna ne ben karışabilirim, ne de bir bir başkası. Elalemin Müslümanlığınızı sorgulayacağınıza, kendiniz ne kadarlıksınız ona bir karar verin. Çoğunuzdan fazlasının aynadaki manzarası acınası durumda iken, kendinizi ekstra özenmiş-bezenmiş buluyorsunuz. Gözünüzü açın, benliğinize bakış açınız kör. Gerçekleri görün diyeceğim de, kaçının fifisinde olacaktır lan?
Çok ama çok haklısın.
Yahu herifler dinlediğin müziğe göre seni yargılıyorlar. Nasıl bir götten atıp tutmadır. Sizene yahu?
Te Allahım sen bana sabır ver. Satanist? He sanatistim ayinde yapıyorum. Kedi kesiyorum ya ben. Sadistim çünkü içiyorum bide lıkır lıkır. Bunu yazanın ne namazı ne orucu vardır belkide. İnansın ki benim namazımda var orucumda.
Pinhani alternatif rock grubu bunu dinliyorum. Arctic Monkeys dinliyorum diye satanist oldum bakire olmadım iyi mi... Teoman dinleyene satanist diyecekler utanmasalar.
Ki belkide kendileri Teoaman dinliyorlardır.
O kadar haklısın ki...
Böyle insanlar kendilerini ne zannediyorlar acaba?
Cevap
7Cevap
Efendim, gene ne var?
Rock müziğin din şartı vardı da benim mi haberim yok? Dileyen dilediği müziği dinlesin. Ateist olsa da dindar olsa da değişen birşey yok. Takılmayın böyle şeylere.
rock dinlemekle bir alakası olduğunu düşünmüyorum Müslümanlığın. ben de Müslümanım ve rock dinliyorum. ne alaka yani?
İşte bende ne alaka olduğunu anlamadım.
Uludağ sözcükte yazmışlar salak salak.
Uludağ Sözlük'te "troll" dolu. Girip bu tür yazılara bakarak boşu boşuna sinirlenmeyin. Ben üyeliğimi bu yüzden sildirttim.
Rock müziğin satanistlere ait olduğunu düşünen beyinsiz topluluk :D
bkz: düşünce özgürlüğü
bkz: ifade özgürlüğü ya da, ifadesizlik sıkıntısı
veyaaa da vakit bolluğu falann
Hayin ceberinden gectigini sana kisidir boyle yorumlarda bulunan kisi entry girenkisi. Lakin bok atmaktan oteye gidemez yaptigi eylem yazık.
Ya isteyen istedigini dinleyebilir zevk meselesi bu dinle
alakası yok
ben, ne yani rock / metal dinliyorum diye hristiyan falan mi oluyorum sacma bos islerle ugrasma.
Rock Müzik Dinleyen Müslüman Değilmi?
ona kalırsa değil rock, müziğin kendisi bile haram
Bunlar yobaz insanlar işte.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar