Somurtkan biri değilim ama her şeye de gülemiyorum. Bazen ayıp olmasın diye tebessüm ediyorum ama insanların güldüğü şeyleri saçma bulan bir tek ben miyim 😬 Bazı insanlar sürekli kahkaha atabiliyor. Siz her zaman gülebiliyor musunuz?
Çok gereksiz gülmek bazen bana da geliyor. Özellikle karantina olunca okulum stajım her şey bitmişti ve odamda yaşıyodum. Bırak gülmeyi konuşmayı unutmuştum bznsnbdc. Sonra kuzenlerimle yan yana gelince fark ettim ki ota b*ka gülüyorum. Yani çok gülenler insanlar bence yalnızlar.
Omurgalı bir canlıyım. Sadece kendimin güleceği şeylere kimse gülmese bile gülerim. Herkesin güldüğü şey komik değilse değildir. Net olmak omurgalı olmak güzel şey. Zeka gerektiren esprileri severim. Bana komik gelmediyse değildir.
Kuzenim duygusuz lakabı taktı bana burciş dkssjs bazen aşırı üzüleceğim ve ya komik olaylara o kadar poker face oluyorum ki hsjsj ama istemsizce nezaketen güldüğüm de oluyor 🍊🍊🍊
Gülmek bazı insanların maskesidir, zayıflıklarını, korkularını ve mutsuzluklarını saklar. O yüzden çok gülen çok ağlar derler, bende çok gülüyorum ama sanma ki çok mutluyum :)
Bazen herkesin güldüğü şeye ee neresinde gulucektik şimdi bunun tarzında bakıyorum bazende kimsenin gülmediği şeylere saatlerce gülüyorum bende sorun biliyorum 😊😅
İstediğimde yani karşıdakinin sınırını bozmak için çok ciddi şeylere gulebilirim. Onun dışında gülmem pek. Gülerim de bunu yüzüme yansitmam. Komiklige verdiğim tepki genellikle bu gülüş oluyor 😏
Yalnız değilsin, gülemiyorum gereksiz espri zannedilen şeylere😏, tebessüm ediyorum yediğimi paylaştığımda gözlerime arkadaşım der gibi bakan Kedilere...