Bir erkek tüm kadınların ayağının fetişi olmak yerine sadece helalinin, biricik karısının ayağının fetişi olsa, eşinize bunu çok mu görürsünüz?

Bir erkeğin karısının ayağını öpmesi, yımaması, yalaması, emmesi vs ilgilenmesi bence sadece ayak fetişliği ile açıklanamaz. Ayak fetişi olmayan bir erkek de eşi için bunları yapabilir; ama geçmişte yaşadığı psikolojik sorunların da etkisiyle ayak fetişi olan bir insan bu fetişliğine rağmen "Mü'min erkeklere söyle: gözlerini sakınsınlar ve ırzlarını (apışlarını) muhafaza etsinler, bu kendileri için daha temizdir, her halde Allah ne yaparlarsa habîrdir (Nur-30)" ayeti gereğince sabretmeye çalışıyorsa, otobüste, metroda, dışarda gözlerini sakınmaya çalışıyorsa bu ayak fetişi olduğu halde iffetini korumaya çaba gösteren eşinize ayaklarınızı sunmaz mısınız? Eşiniz; "karıcığım biliyorsun dışardaki durum ortada ve ben ayak fetişi olduğum için işim çok daha zor. ayak fetişi olmayan bir erkek gözünü sakınmak için başını yere eğer yürür; ama ben bunu yapınca bu sefer ayaklar tahrik ediyor :( ama yine de kendimi tutuyorum, iffetimi korumaya çabalıyorum. Bizim işimiz diğer erkeklerinkinden daha zor, benden ayaklarını lütfen esirgeme" dese, eşinizi kırar mısınız? eşinize ay ne iğrençsin seni sapık herif mi dersiniz yoksa "tabii ki canım benim, sen iffetini korumak için neler çekiyorsun bu ayaklarım sana feda olsun, istediğin zaman ayaklarımla ilgilenebilirsin. ben de senin için ayaklarıma özen göstereyim. istediğin zaman yala, öp, em" der misiniz eşinize. evet iffetini korumaya çalışan bekâr bir ayak fetişi erkeğik olarak işimizin diğer erkeklerden çok daha zor olduğunu söyleyeyim. Ayak fetişi olsam da tabi ki ilgim sadece ayaklarla sınırlı kalmaz. eşimin her yeri ile ilgilenirim; ama evde otururken, çay içerken, mutfakta eşim oturup sarma falan sararken de ayaklarını öpmeyi ve yalamayı isterim. eşim çay içerken başımı yere koyup ayaklarını yüzüme koymasını isterim. ilerde evlendiğim zaman eşim bunu sıkıntı yapar mı? bu konuda çok endişeliyim. sizin bu konu hakkındaki fikirleriniz nelerdir? sizce ben sapık mıyım? :( lütfen dalga geçmeden samimi cevaplar verin :(

Hayır, çok görmem, ayağımı her istediğinde yalayabilir
Ay ayak yalanır mı iğrençsin
seni sapık, başka şey bulamadın mı?
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Bazı Kadınların bu denli gaddar olmasına anlam veremiyorum. sevgili bahanesiyle onunla bununla fingirdeşmek sapıklık değil de helalinin ayaklarını yalamak mı sapıklık oluyor? bazı kadınları gerçekten çözemiyorum. yani sapık olsak, milletin orasına burasına bakıp tatmin olsak tamam eyvallah sapık oluruz da yani sabrediyoruz yahu. yemin ederim mki kendi açımdan söyleyeyim otobüste metroda elimle gözlerimi kapatıyorum. bu yüzden durağımı da kaçırdım. biraz anlayışlı olsanız ne olur?
Güncellemeler
+1 yıl
Son olarak şunu söylemek isterim. Ey kadınlar birbirine örtü olması gereken eşler, ayaklarının yalanmasını sorun etmemelidir. birbirinize örtü olmak demek zaafları kapatmak demektir. kocanın ayaklara zaafı varsa sen eş olarak ona örtü olmalısın, kocanın bu zaafını kapatmalısın. "... Onlar, sizin örtüleriniz, siz de onların örtüsüsünüz. ... (bakara 187)". evliliğin gayesi bu olmalı. bu kadar basit meseleleri büyütüp kocaya sapık damgası vurulacaksa öyle bir evlilik olmasın daha iyi.
Bir erkek tüm kadınların ayağının fetişi olmak yerine sadece helalinin, biricik karısının ayağının fetişi olsa, eşinize bunu çok mu görürsünüz?