dini mesajlar atıp duruyor cemaat falan galiba
Rahatsız eden telefon numarası ile neler yapabilirim?
dini mesajlar atıp duruyor cemaat falan galiba
hıcbr sekılde mesajlarına cevap verme aradıgında acma mesgule verme bır arar ıkı arar snra bıkar hıcbırsekılde cvap verme basıma cok geldı hep böyle yaptım kurtuldum
arasa keşke ben arıyorum açmıyor sadece sürekli mesaj atıyor
yuh
İnternetten arama yaparak bir savcının numarasını bulman 1 dk kendi nonu o no ya yönlendirmen 25 sn. Cocuğun başına gelecekler paha biçilemez.
savcıyla da anlaşırlarmış cemaat galiba
Cevap
5Cevap
İNTERNETE VERİRSİN FAKAT ŞİKAYET EDERSE HER TÜRLÜ SENİ BULURLAR BİLGİSAYAR IP Sİ İNTERNETTEN GİRDİYSEN KAYITTAN VS SUÇLU DURUMA DÜŞERSİN HEM NİE İNTİKAM ALACAKSIN Kİ O BASİT BİRİ SEN ONUNLA BİRLİLKTE BASİTLEŞMİŞ OLURSUN
proxy ile yurtdışından bağlanıp numarasını sitelerde yayarsan şikayet olsa da senin ip adresini veya lokasyonunu hayatta bulamazlar ;)
P.rno sıtelerıne,arkadaşlık sitelerine falan verebılırsın ama bence bunu yapmana gerek yok hak ettıysede bırak buyukluk sende kalsın o yaptıgı salaklıkla kalsın cocukla cocuk olma
bence intarnete biyerlere vermeye gerek yok knuşarak anlaşabilirsiniz :)
laftan anlamıyor mesaj atıyor sadece aradım açmıyor
118 80 miydi neydoi ariyorsun kim oldugnu soyluyorlar
aradım rehberde ismi yok
Mesaj gelmesine telefonundan engel koyabilirsin; ayrıca savcılığa gidebilirsin ama sakın intikam filan alma.
internette verme ya ortaya cıkabılıomus dikkatli ol:D:D olur olmaz bi yerlere yaz olmadı sen numarayı.. sonrada seni savcılıga verıorum de yetter bence:D
savcılık tarafıdnan arastırmaya verdim hakkında sorusturma baslatıcam de
savcıyla da anlaşırız diyor
blöf yapıyor sende o zaman: savcı benım de :D
Kadınsa degıstırmene gerek yok buluş ve ...Ama erkekse şikayet et gay olabılır cunku
eksileyen top olsun
aptalca şeyler yazmışın eksileyen top olsun diyon bir de aha ben de verdim eksini : )
burdan daha iyi yermi bulcan yaz buraya cinsellik kısmına konu ac:D
"Lütfen çirkinleşmeyelim, medeni insanlarız. Artık mesaj atmanı istemiyorum, yeni sevgilim kızıyor" de.
Benj biri rahatsız ediyor telden mesaj atıyor napsam
Numarayı umumi tuvaletlere yaz
telefon numarasını solcu birine ver :D
Engelle ya da umursama
iphone dan engelleme olmuyomuş :(
Cinsiyet doğru değil sanırım?
erkeğim ben taciz cinsel değil
Hahahahah, ver bana sen :F
ben verem ara benı :D
tüh
TEL: 05387339571
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?