AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Gerçek babası kimiş bunun bu sorunun cevabını bilenler var mı belki gerçek babası kim onu öğrenirdik içki içiyor muydu İslamiyet ti seviyor muydu .
Hepimiziden daha iyi müslümandı😉
Kesinlikle hayır
Seninle aynı fikirde değilim bilmediğiniz şeyler var
Neymiş😂anlat aydınlanalım
Babası Ali Rıza Efendi'dir. Bu tarihi kayıtlarda mevcuttur.
İçki içiyordu, içince rahatlayabiliyordu. Çünkü hem savaş meydanlarında düşmanla çarpışıp, gözü önünde binlerce asker parçalanarak şehit olurken, yine aynı düşmanlar masa başında hakkımızı savunuyordu.
Onun yaşadığının binde birini yaşasan uyuşturucu bağımlısı olup intihar ederdin muhtemelen.
İslamiyet'i seviyormuydu bilmiyorum, ama senin gerçek baban belliyse ve İslam'ı yaşayabiliyorsun bunu o büyük insana borçlusun.
Sen de profilin açık olarak cevap yazabilecek "goöt" yokken, o adam emparyalistlerin planlarını katlayıp bir taraflarına soktu ve sana bu güzel ülkeyi armağan etti ve sen ve diğer bütün kadınlara Avrupa'dan önce seçme seçilme hakkı verdi...
Din ile siyaset islerini ayırmıştı ve şimdi ulkemiz din ile yönetiliyor. Bu yuzden ülke ikiye bölundü
Başka adam da var
Gerçek babası Ali Rıza efendi değilmiş
Bu konu ile ilgili konuşmak istemiyorum lütfen bildirim gelmesin
Madem bir laf ettin, ispatlamak ile yükümlüsün. Yok öyle konuşmak istemiyorum, bir iddiada bulunuyor isen belgeleriyle ispatlayacaksın. Şimdi Lütfen söyler misin kimmiş diğer adam? Ve tarihi belgelerin linklerini de ver. Aksi halde Atatürk ve ailesine hakaret etmiş sayılırsın ve bunun çok ciddi cezaları var.
Şimdi lütfen ispatla yazdığın şeyleri.
@H2__O İbrahim Ihsan
https://youtu.be/nhZ6dJQpXyc
https://youtu.be/bJHONjjWTAg
Atatürk ün gerçek babası ihsan bey
Bunlar belge değil ki, uydurma youtube videoları.
Geçen gün de çocuğun biri çekmiş, yolda istediği kıza gidip o gece birlikte olması karşılığında para teklif ediyor, kızlarda hemen kabul ediyor.
Ne yani şimdi bütün kadınlar paralı asker mi? :) Bildiğin düzmece youtube videosu işte :)
Bu videolarda düzmece, ben kanıt göremedim bunlarda, hepsi uydurulmuş şeyler.
Ali Rıza Efendi'nin bir hayatını araştır derim, öyle uydurma video ile bk atmak olmaz.
https://tr.wikipedia.org/wiki/Ali_R%C4%B1za_Efendi
Bak sana daha güvenilir bir link vereyim, sadece adamın fotoğrafı konusunda bir karışıklık olmuş o kadar, başka bir adam falan yok. Bu çok detaylı bir link değil, genel bilgi Andrew Mango diye bir adam var onun kitaplarını bir incele bence.
@H2__O adam belgelerini bile atmış hala gerçek değil diyorsan yapacak bir şey yok
Belgeleri atmış dediğin şeyler de başka youtube videosu linki. Sen sanırım hayatında hiç belge görmedin.
Ben de oraya youtube videosu hazırlar koyarım, bir güzel resimlerle süsler, altında da acıklı bir konuşma yaparım ve bu belge mi olur?
Sen Atatürk'ün babasını araştırmadan önce bence belge / döküman nedir onu araştır. Mesleği tarhi olan insanlarla görüş, tarhi nasıl araştırılır onu öğren.
Youtube tarih kaynağı değildir.
@berkay_deviren yorumumu sil
İki cahile laf anlatamam
😂bizim için Atatürkün ne yapıp ettigi önemli arkadaşlar , babasıyla ilgilenmeyin o kadar. Hayatı boyunca bu topraklar icin büyük mucadeler vermiş , bize bir cumhuriyet kurup rahatlık sunmuş😊en azından ömrünü bize toprak biraksın diye harcayan adama saygı ve sevgu duyalım yeterli. Tüm para ve mal varligını chp ye bırakmış ve kizına sadece 200 lira maaş bağlatmıstır. Gemi ve gemicikleri olup , tüm sülalesini zengin eden biri degildi. Iyi geceler
Hadi oradan, youtube videosunu belge zannedip insanlara cahil diyor, Bu ülkede Atatürk'e laf edemezsin anladın mı beni?
Zaten cesaretin yok, korkak kokak gizliden laf sokuyorsun aklın sıra.
Bu lafları göğsünü gere gere, kendini gizlemeden söylesene yiyorsa.
Bugün babanın kim olduğu belliyse sebebi babasından şüphe ettiğin o büyük insandır ve o insana laf edemezsin.
Babası kimmiş, İslamı seviyor muymuş, içki içiyormuymuş...
Sana ne be insanların özel hayatından, seni ne ilgilendirir?
Diyelim ki ateist, bu durumda adamın kurduğu ülkeyi kabullenmeyecek misin?
Ateist ise pılını pırtını toplayıp gidecek misin bu ülkeden?
Bizler senin dini inancına karışmıyorsak sen de kimsenin inancına ya da yaşam sekline karışmayacaksın, özellikle bir kadın olarak sana haklarını Avrupa'dan bile önce vermiş bir insana !!!
O olmasaydı ne durumda olacağını merak ediyorsan Afganistan'da ki, İran'da ki kadınların haline bak ta utan biraz. Tecavüzü uğrayıp, sonrada sadece kadın olduğun için suçlu bulunup idam edilmediğin için yat kalk dua et.
Filisitin'in haline bakta Atatürk'e şükret bugün düşman saldırısı altında yaşamadığın için.
Nankörlük yapma!!!
@H2__O cahil cahil konuşmaya devam et
Biz Türküz😉ve bizim bizden baska dostumuz yok. Herkes düşmanımız🙂bunu göz önune alarak ilerleyin. Atatürk Osmanlinin bokunu temizlemekle ugraştı. Batık gemiyi kurtardı. Tüm borclar silindi , toprak düsmanlardan korundu ve 47 tane kadar fabrika kuruldu. Sadece bu ayrintilara dikkat edin.
Atatürk İngiliz sayesinde ayakta durdu
Ateis biri ve Allah'ı inkâr ettiği için dolma bahçe sarayında konuşma yaparken öldü allah cezasını verdi
Onun icin mi ingilizlerle savaştı😄
https://youtu.be/cZN5cjmD9-s izle öyleyse.
Hayatı boyunca 4,000 küsür kitap okuyan bir insan ateist mi olurmuş 😂sen bu yasina kadar 4 kitap okudun mu?
Harbi cahilsin iz
Tarih bilgin ve eğitim durumunun çok zayıf olduğu açıkça belli. Sen bir kızsın ve kalbini kırmak istemem ama senden ricam her seyi iyice arastir oku ve ögren. Ön yargısız bir sekilde
Sen bana mı diyorsun boş veledler re laf anlatmak istemiyorum
Cahil görüşümü sil
Ne iş yapiyorsun ve okuyor musun? Hangi üniden mezunsun?
Kemal Kılıçdaroğlu babana selam söyle
Çok sevdiğin tayyibine selam söyle
Görüşümü sil
Ibretlik olarak dursun😂😂
Merak etme sen
Ya müslüman değil diyorlarsa salakmisiniz müslüman olmasa niye müslüman biriyle evlensin karısının basını niye önermesine izin versin bazı insanlar çok mal
Vahdettin sultanı Abdülhamit paşayı bide ondan dinlemek isterdim
Önce bir elim ayagima dolaşirdi sonra usulca yanina gider iyiki varsin derdim 😔😔😔
Adamın yüzüne bakacak halim yok, emanat ettiği ülkeyi ne hale getirdik, ne yüzle ona soru sorabilirim ki...
Ne dicem adam 300iq
Ney?
Kurtardigin ülkeye dön bir bak derdim
Birsey demek istemem
Neden
Ben ahirette görüşecem onunla
Hçbir şey