Eskisi kadar insanlarla aram iyi değil. İnsanlardan gittikçe nefret etmeye başladım. İlk iş deneyimimden sonra başladı. Sonrasında ilk aşkımın beni kullanıp terk etmesi, insanların üstündeki gereksiz agresiflik beni bu duruma soktu. Artık kendi kendimleyim. 2 tane dostum var arkadaş statüsünde olan da en fazla 2-3 kişi o kadar gereksiz gördüklerimi hayatımdan çıkardım ya da konuşmuyorum.
Eskisi kadar neşeli olmadığımı düşünüyorum. Eskisi kadar hayal kuramadığımı biliyorum. Eskisi kadar bir şeylere inancım kalmadı. Eskisi kadar asosyal değilim. Eve girmediğim günleri bilirim. Eskisi kadar çekingen değilim. Fazlasıyla rahatım. Eskisi kadar düz değilim. Anlam kazanan bir şeyler var. Eski ben.. Eski ben iyiydi. Soru üzerine çok düşündüm. Eski ben hakikaten rengarenkti.
Hırslı değilim. Eskiden amacım vardı,öğrenciydim. Hep bir üstünü yapamak isterdim. Şimdi yaşamak istediğim hayatı yaşıyorum ama bu hayatı yaşamak için yıllarca o kadar çok çalıştım ki artık normalim çalışmak olmuş.Çalışmak istiyorum çünkü alıştım ama bir yandan da tadını çıkarmayacaksam neden çalıştım diyorum. Sonuç olarak eskisi gibi bir insan değilim.
Eskisi kadar saf değilim, iyi niyetimi tükettiler insanlar hep kaybettirdi bana artık saf değilim. Yardım sever değilim, eskiden herkese yardım ediyordum bunun yanlış olduğunu anladım herkese yardım etmiyorum artık.
Tecrübesiz, cahil, yardım sever, herkesi kendim gibi sanan, herkese güvenen, saf ve temiz kalpli değilim çok net.. Ve iyi ki değilim, Böyle daha mutluyum.
Eskisi kadar deli dolu değilim. Eskisi kadar tavizkar değilim, her şeyi alttan almıyorum. Eskiden 3 hayırla uğurlarken artık tek hayır bile olmadan uğurluyorum
Eskisi gibi insanlara güvenmiyorum, eskisi gibi gülmüyorum, eskisi kadar sabırlı değilim, eskisi gibi insanları umursamıyorum. Hiçbir şeyim eskisi gibi değil. Değişen özelliklerim olmadı, yaşadıklarım beni baştan yarattı
Umursamaz.. insanlar olgunlaştıkça ciddiye almıyorlar insanları hani öyle diyorlar ya... ben de tam tersine tepiyor her şeyi umursuyorum GÜN GEÇTİKÇE halbuki birkaç sene öncesine kadar baya rahat takılıyordum ne değişti bilemiyorum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Eskisi kadar duygulu değilim. Hisslerimi aldi goturdu