Herkesi duygusal olarak yoran bir şey vardır bu hayatta. Kendisinde olmasa belki karşıda görünce yoruyordur onu. Bu bir belirsizlik, değersiz hissetme, kaygıları, sevilmek veya ilgi isteği, anlaşılmamak, psikolojik olarak yıpranmak gibi şeyler olabilir. Peki bunca duygusal yorgunluk içinden hangisi seni daha çok yordu veya yoruyor?
İnsanların bünyemde, güven duygumda, kendime olan inancımda açtığı yaralar beni çok ama çok yoruyor. Kimisinin üstünden yıllar, kimisinin üstünden aylar geçti ama gel gör ki verdiği acı ve yorgunluk hâlâ çok taze.
Ne ettiysem kendi kendime ettim. Her yaşanılanı, hissedileni, işitileni de içime attım. Sonra hepsini en uç noktalarda yaşadım. Bazen isteyerek bazen de istemeyerek yaptım bunu. Ve aşırı yoruldum artık.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
İnsanlar nedense hep maddi ve manevi olarak beni incitmeye çalıştılar. Suçum neydi bilemedim. Ben de beni incitmeyenlere yanaştım kedilere kuşlara ağaçlara... Yoranlardan kaçtım, yarenlere sığındım.
Ilgi bekliyorum ama beklememeliymişim gibi sanki. Kendimden cok sevdiklerime emek verdim goruyorum ki degmiyor. Yoruldum. Bıktım. Kimseye laf söylenmiyor.