Bugün gittim aldım çünkü artık kafam kaldırmıyor du hergun içmekten kafamı duvarlara vurmaktan yalnızlıktan bikmistim sabrım tükenmişti bı nebze olsun rahatlarmiyim dedim kullanan arkadaşlar ilk gününüz nasıl geçti yan etkiler ya da etkiler nasıl oldu teşekkürler şimdiden
Hayır öyle hemen etki etmez ama 2 sene kullandım ben kilo aldım ve iki sene ruh gibi yaşadım zihnimi durgunlaştırdı belki ama bedenimi de yorgunlaştırdı bu gösterdiğini kullanmadım farklı 3 ilaç almıştım dozlar giderek artıyodu yeter dedim kestim bir ay sonra falan asıl etkisini hissedeceksin ilk zamanlar fazla bi b*k olmaz
0
4 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Daha doğrusy bağımlı olacaksın uyuşturucu bağımlılığı gibi düşün ilaçların kafasını seviyorum ama bedeni çok ağrıtıyolar hayat yaşanmaz öyle
Ve şu an pskiyatriste gitsem kendimi anlatsam bana da yazar bunlardan almak kolay en son gittiğimde harap halde beni anla ilaç dayama bana diye cellalendim hatta yapacağınız işi s*kym diye çıktım gittim senelerdir de içmiyorum tabu içip içmemeyi sen bilirsin
Ben o sıralar öğrenciydim o iki sene nerdeyse hiç yataktan çıkamadım diyebilirim heryerim ağrıyor ve enerjim hić olmuyordu yani hep bi yorgunsun sanki dünden kalma gibi ama zihnim iyi ve rahattı bi iki tık
Paroksetin ilk haftalar yan etkiler görebilirsin belirtilerin şiddetlenebilir 1 ay sonra beyin kimyan ilaca alışmaya başlar. Tek sıkıntı umarım kafana göre başlamamışsındır. Bir de pat diye bırakırsan geçmiş olsun. Gg ez