Yere çöp atmaktaki amaç nedir? Pandemiden dolayı pek dışarı çıkmıyordum. Akşamları yürüyüş yapmaya çıkıyordum sadece bu hafta gündüzleri işim olduğu için çıktım sokaklar maskeyle dolu en temiz olmamız gereken zamanda yere çöp birde maske yani atmaktaki amaç nedir ne düşünerek atılıyor bu maskeler yere?
Duyarsızlık, bencillik, üşengeçlik, sadece kendini düşünme... Adı ne olursa olsun doğru bir davranış değil. Yere atılan çöplerin çevreye zararı yeterince varken dedigin gibi bir de maskeler eklendi. Ki bu maskeler tıbbi atık olarak geçiyor. Bunların çevrede olması insan sağlığını daha çok tehdit ediyor. Insanlar düşünmüyor, akletmiyor, umursamıyor maalesef..
Duyarsız ve üşengeç bı toplum içinde yaşıyoruz çok çok normal gelmeye başladı bana artık otobüste bile çöp atan insana ne denilebilir bilemiyorum ben kullandığım bı peçete ya da atılacak bir seyler için çantamda küçük dolap posetlerinden koyuyorum çöp falan olmazsa çantama koyup çöp bulduğumda atıyorum ama insanlar fazla üşengecler burnunun dibinde çöp olduğu halde yere atandı da var bı amaç için yaşamıyorlar
1
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aynn parklarda bir sürü çöp olmasina rağmen yere atıyorlar Bende çantada poşet tasiyorim
Yere çöp atan bir insan BENCİLDİR. Ayrıca bu dünya, doğa bize ait değil bizlerle yaşayan canlılar ve gelecek nesillin de hakkı var yere çöp atarak kul hakkına da girilmiş oluyor.