Yoksa daha az insan olduğu için daha güvenlidir mi dersiniz?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Geceleri dışarıda olmaya alışık değilim. Bir dönem çalışıyordum, 10 gibi eve dönüyordum. Yine de çok geç bir saat olmamasına rağmen tedirgin oluyordum. Aslında geçtiğim sokaklar bildiğim, rahatsız olmamı gerektirecek sokaklar değildi ama huzursuz oluyordum işte.
Muhtemelen gece dışardaysam yalnız değilimdir. O yüzden tedirgin olmam. Gecenin verdiği ayrı bir huzur bir güzellik var. “Güvenli” hissetmesem de tam olarak, huzurlu hissedebilirim. Gecenin uçsuz bucaksız hali etrafında sevdiğin insanlar kime iyi gelmez ki. Geceleri ben daha rahat hissediyorum yani kısaca.
Geceyi çok severim. Gece yürüyüş yapmayı da çok severim. Ama ne yazık ki çok geç saatler tedirgin etmiyor desem yalan söylemiş olurum. Her ne kadar sevsem de geceyi işlerimi erkek saatte bitirmeye ve geçe kalmadan eve dönmeye dikkat ediyorum.
Cevap
31Cevap
Hayır etmez. insanlar olmadan daha güzel
Tedirgin olurum hızlı hızlı yururum veya telefonla konusuyormus gibi yaparım ya da gercekten konusurum
Erkek için sorun olmaz ama kadınlar için sorun Helede tenha yerlerde ise ana caddelerde risk olmaz diye düşünüyorum.
Yaşadığım yerde (kıbrıs) köpeklerden korkuyorum bir tek. Köpek fobim de ileri seviyede olunca gece ıssız yerlerde yalnız yürümek benim için çok zor.
Geceleri korkmam tek korkum hız tutkunu zibidi genclerin araba ya da motorla bir anda karşıma çıkmasi
Sokakları iyi bilirim bana tehdit değil sokaklar. Karanlıkta dışarısı daha da güzel. Tarlabaşında gece sokakta olurum net söylüyorum bunu..
Biz bu semtin her karanlık sokağında tanıldığımız için sıkıntı yok.
Hayır daha güzel hem az insan hem rahat
Yazları sabahlarım
Beni tedirgin ediyor mümkün oldukça eve geç girmemeye özen gösteririm.
Etmez zararlı insanların düşüncelerinden daha zararsız..
Senin yaşlarındayken sabahliyoduk Kadıköy'de
Şimdi mümkün değil galiba 😕
Geceler her zaman tedirgin edicidir. Tenha olan sokak aralarında dolaşmamaya çalışırım.
Aksine gece çıkmayı seviyorum ne trafik var ne insan 😂😂😂
Ancak yanımda kadın olursa tedirgin olur veya çekinirim. Haricinde hiç fark etmez gece gündüz.
İstanbul'da ki semt çocukları iyi bilir ki bizim hayatımız geceleri başlar skafakf
Ben hiç evden dışarı çıkmıyorum geceyi bırak gündüz bile çıkmıyorum
Şehire göre değişir ama bulunduğum konum için konuşursam gece sokaklarda dolaşmak sevdiğim şeylerdendir. Etrafın sessiz oluşu ve herkesin kendi başına oluşu...
hiç tedirgin olmadim..
Hyr tam tersi kimsesiz ve karanlk bi sokak kapsonu cekmisim elimde sigaram ve bi ahmet kaya sarkisi kafada gocmus bi milyon
Gece dolaşmaya korktuğun sokaklarda Notaları çalar yeraltından benim melodimin
asıl daha az insan güvensizlik olusturmalı sapdal bu millet
Aksine çok severim. Hele çok geç saatlerse.
Geceler benim ya insanlar yok.
Geceleri sokağa çıkmam tecavüz edilirim
Bulunduğum semte göre değişiyor.
bulunduğum yere göre değişir
Etmez, alışığım zaten.
Semtine göre değişir bu sanırım :D
Geceleri sokakta olmam sokak için tehlikeli
Geceleri sokakta olamıyorum bile.
bazen ediyor devir kötü
Her zaman tedirgin eder.
gece çıkmıyorum, yani bilemiyorum
covid 19 disinda korkum yok birseyden...
Küçük yerlerde tedirgin olmam
Tedirgin eder hele de böyle bir zamanda
donanımlı geziyok pampa
Daha güvenli.
Etmiyor
@nuluad 😂olan burdada tedirgin oluyo ama öyle dtedirgin olacağım bilmediğim. Yerlere gitmiyom ki
Etmez.
Nerde o zevk.
etmez hepsini kurşuna dizerim
Etmiyor
Eder
yok gayet rahat
Eder
Tedirgin eder
Etmez
hayır etmiyor..
Ediyor
Tam tersi. Severim