+1 yılÇok büyük konusmussun be canm (: büyük lokma ye büyük laf söleme demişler atalarımız.. ben hayatımda bir kızın peşindem 6 yıl koştum yani ona yaptığım şeyleri başka birisne yapsam çok iyi tepkiler alırdım ki ona yaptıgımın yarısını yapmadan bile aldım iyi tepkiler.. o yüzden umarım yaşamazsın böle bir durum olmayınca olmuyor bazen (:
03 Yorumla- +1 yıl
Bazen yaramıyor o bakasın be aga (:
En İyi Cevaplar
evet patronun oğlunu öldürmek ama işte kısmet olmadı piçi hiç sevemedim halada nefret ediyorum
00 Yorumla
Istediğimi elde eden insanım. Hep başarırım da bu konuda. Ama istediğim her şeyi elde etmeliyim diye de bişey yok. Birisinin sevgilisi varsa, onu elde etmenin manası kalmaz.
Bilmiyorum fikrimi anlata bildim mi?00 Yorumla
+1 yılMaddi bakımdan ulaşamayacağım şeylere pek meyilli olmadım, manevi beklentimi de hala bekliyorum. Allah büyük:)
33 Yorumla- +1 yıl
En güzeli :))
- +1 yıl
ahahah takipteyiz:)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
78Cevap
+1 yılElde edemediğim bir şey olmadı gerçi elde etmek istediklerim hayali şeyler olmadığı için olabilir ancak elde etmek değildir önemli olan elde ettiğini elde tutmaktır zor olan.
Koruyabileceğin kadarını elde etmende yarar var gerisini anlık elde etsende kaybedeceksindir ve elde ettiğini kaybetmek elde edememekten daha fazla koyar insana.00 Yorumla- 01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİstediğini şeyi elde etme başarısındaki kullandığın donanım zekamı bunu öğrenmek için elde ettiğin bir durumda "acaba bayan değil erkek olsaydım aynı sonuç olurmuydu" sorusuna evet cevabı alıyorsa tamam o zaman zekanın rolü var.. Eğer hayırsa sadece dişiliğinle elde etmiş sayılırsın buda övünülecek bir durum değil bence.
00 Yorumla
+1 yılİlk akülü arabam şiddete maruz kalıp harap olmuştu:) ikincisini çok istedim ama cık, onu da halledeceğimi dusunup almadılar. :(
01 Yorumlaillaki herkesin isteyipte elde edemediği şeyler vardır insanız sonuçta,, ama insan sırını eyin olup neyin olmayacağını bilip ona göre isterse tabiki her istenen elde edilir,, diğer bir konu yüce yaradan derki benden isteyin vereceğimin sınırı yok!
03 Yorumla
+1 yılİstanbul' da deniz kenarında bulunan lüx ev.
cut.11 Yorumla
+1 yılİsteyıpte elde edemedıgım degılde, ısteyıpte soyleyemedıgım cok sey oldu..
03 Yorumla- +1 yıl
keske senı hıc tanımasaydım demek yuzune karsı.. o kadar cok ısterdım kı
+1 yılisteyip de elde ettiğin bişi var mı desen düşünürdüm
01 YorumlaBir Rus, İskandinav ve ya Latin sevgilim olmasını isterdim, ama, hiç olmadı. Diğer istediklerimi geçiyorum olmamaması normal.
00 Yorumla
+1 yılNapolyon'la aynı kafadayız sanırım :) '' Para , para , para '' :)))
01 YorumlaEvet daha elde edemedim ama hayallerimi süslüyor ama bir gün mutlaka benim olacak!
Söylediğim şey; APPLE MacBook Pro ME293TU/A i7 2.0GHz 8GB 256GB 15.4" Mac OS X Mavericks Notebook08 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 360 cevap paylaştı.
+1 yılrio daki isa heykeli
hastasıyım
diplomatik kriz çıkar06 Yorumla- +1 yıl
bir gün gidecem rio ya sırf bu yüzden
- +1 yıl
uçağa daha yeni yeni alıştım gitmek zor olur
gemi bulursam daha rahat olur geze geze giderim:D - +1 yıl
isa heykeline bir selam götürürsün artık
uçak kaç saat sürüyor:D
çok polis olmak istedim hep 1 puan veya mülakatta kaybettim daha şansım var denemeye devam :D
03 Yorumla
+1 yılElde edemeyeceğin çok şey vardır, emin olabilirsin :) Sitedeki gizlilerin açıktan yazmasinit isterdim bu arada :)
01 Yorumla
+1 yılhttps://i.hizliresim.com/jzvlbj.jpg
oldu tabi ki00 Yorumlabir kere oldu yillar gecti hala icimde ukte kaldı gözüm acık gidecek o derece takıntı oldu nedense :)))
04 YorumlaCevaplara Baktım da çogu kişi yükseklerden bişey beklememek gerektigini savunuyor oysaki insanoglu öyle bir organizma ki her zaman her şeyin en iyisini ister benim gibi :)
03 Yorumla
+1 yılGerçekten aşık ol görürsün. Bu dünyada gerçekten seversen elde edemezsin. Bende senin gibiydim elde ettim sonra mal gibi. Bıraktım sonra evlendi elde etmek imkansız artık anlayacağın
016 Yorumla- +1 yıl
Aman bırakma giden gelmiyor geri. Bu arada ilerde çocuk isterdin elde edemezsin sen yine de büyük konuşma 😉
- +1 yıl
Ha söyle yola gel şükretmeyi bilmelisin. Kibir insanı felakete götürür.
- +1 yıl
O yol biraz çamurluydu 😉
- +1 yıl
Zeki kız dilde pabuç gibi 😃
- +1 yıl
Keşke konyada olsaydın çok iyi bir arkadaşım olurdun sevdim seni ufaklık 😊
- +1 yıl
Dur seni takip edeyim ilerde mesajlaşırız belki. 😊. bosver yasını dormsyacam gerek yok çunki 😊 tanısalım arkadaş 😊
- +1 yıl
😊 nasıl istersen. Seni tanımak sohbet etmek. Güzel olurdu
- +1 yıl
Bencede 😎
+1 yılÇok fazla bişey istemem arzulamamda , aşka karşıyım ama kız konusuna gelirsek senin ve senin gibi arkadaşlar evime gelir gider işim bittikten sonrada sabah 5 6 da taksiyle yollarım.
06 Yorumla- +1 yıl
Senin karakter analizini 3 boyutlu gösterebilmem için bana bir kelime yazman veya söylemen yeterli cicimm..
- +1 yıl
fırsat bulamamışsındır o başka tabii
- +1 yıl
Geceleri hariç tabiki bye..
+1 yılYüzücü sindy isterdim hep küçükken. Annem çocuk musun sen demişti.5 yaşındaydım. Ukte.
00 Yorumla
+1 yılBiri var henüz olmadı uğraşıyorum ama, onun dışında her şeyi istedim ve aldım..
03 Yorumla- +1 yıl
Evet, vazgeçmiyorum vazgeçmek yok..
Özgüvenine selamlar, orada havalar soğuktur. dikkat etsin çok uçmasın...
01 Yorumlabeni elde et de göreyim seni bakalım madem bu kadar güveniyorsun kendine ;)
111 Yorumla
+1 yılBacı'm sen egona çay falan söyle ya da sandalye falan çek. Senden büyük ne de olsa.
26 Yorumla- +1 yıl
İsteyip de elde edebildiklerin çok sınırlıdır. Makul ölçülerde istediğini elde edebilirsin. Bakış açın çok dar.
- +1 yıl
O zaman kendini daha net olarak ifade etmeyi öğren.
- +1 yıl
He bacı'm he.
Çok anlamlı bir soru değil. . Hayatta her istediğini elde edebilen insan yoktur
00 Yorumlaİnsandan bağımsız her konuda iddalıyımdır..
Ama işin içine insan girdimi ne olcağı belli olmuyor pek..00 Yorumlabende ederim aslnda ama :D insan herşeyi elde edemiyo bazen :Ddd
03 Yorumla
+1 yılPara.
Yalnız bu kadar iddialı olma burnunu surtuverirler bir gun:)05 Yorumla- +1 yıl
Gaza gelmem yalnız.
- +1 yıl
Doğrudur:)
O kadar çirkinim ki beni elde edemeyeceğini düşünüyorum elde etsen ruhumu asla elde edemezsin 😇😇😈😈😈
04 Yorumlaisteyipte elde edemediğim ne olabilirki mümkün mü böyle bişey yakında peygamberliğimi ilan edicem. bu nasıl bir soru lan
08 Yorumlatıp kazansana :) askta baska bişede bende elde ederdim kız olsam...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaşık oldugum kişiyi elde edemedim. s. s. böyle aşk konualrında falan fazla şanssız olduğumu düşünmekteyim.
01 Yorumlaolmadı ama ilerde yapmayı düşündüğüm şeyler var tabii
10 Yorumla
+1 yılaklıma nedense platonik aşkım gedi :D gözde lisede seni seviyodum ben yaa :)))
01 Yorumlabence isteyipte elde edebildiğin bir şy oldu mu demen lazım dı...
010 Yorumla
+1 yılElde ettim etmesine de hic biri 40 dayanamadı :D
15 Yorumla- +1 yıl
En iyi cevap bence çok ince çünkü :)
- +1 yıl
Eic yapsan ya :)
kızlarda o 250grlık et varken her şeyi elde eder... çok ilginç sihir gibi...
10 YorumlaIstedgimiz herseyin olmasi ne kadar saçma. Soru bozuk ;)
00 Yorumla
+1 yılSu zamana kadar istediğim her şeyi elde ettim. Zara'da calismak istiyordum, zordu ama oldu mesela
03 Yorumla- +1 yıl
Yeapp
+1 yılöyle birşey yok canm her istediğini elde edemezsiniz.)
016 Yorumla- +1 yıl
çünkü sen ne kadar istesende karşı taraf hiç istemiyorsa dünyayı eline al oynat olmaz bu aşk içindi sonra öyle birşey olur ki bir ayakkabı beğenirsin son parçada alınmıştır bu sezon için bitmiştir :) yani kısacası öyle yiğitçe alırım istediğimi lafları fasa fisoooo :D
- +1 yıl
.))
- +1 yıl
sıkıntı yok bir düşüncen varsa söyleyebilirsin ama haksız olduğumu düşünmüyorum..)
- +1 yıl
yok kendine güvenmek ego değildir ego davası farklı bişey
- +1 yıl
derler insan anlamaya çalışmak yerine direk belli yargılara bağlıyoruzda ondan
- +1 yıl
aynen bu sıcakta hiç takma zaten
- +1 yıl
allah kabul etsin :) ben tutamıyorum ilaç kullandığımdan ötürü evet niyetliyken iyice öyle oluyor
- +1 yıl
sağol iyileştik gibi zaten ama bu ramazan kaçtı :)
Kişilik & Karakter konusunda 17,6b cevap paylaştı. istenilecek şeyleri isteğin zaman elde edemeyeceğim şey yoktur aslında. ama istemenin de bir haddi hesabı olmalı
00 YorumlaHep bir kiz arkadasim olmasini istedim ve asla olmadi. Iyi birisiyim aslinda ama hem tipsiz hem cekingen olunca olmuyor.
01 Yorumla
+1 yılee aslında egolu değiliz ama özgüveniniz yuksek ayni+kafadayiz ama illaki elde edemiceğimiz şeyler var benim seni , seninde beni edemiceğin gibi :)
05 Yorumla- +1 yıl
yok şaka bir yana soruna gelen cevaplar harika sen cooookkk egolusunnnn ;)):))))
- +1 yıl
şaka yapiyorum be aynısı banada oluyor eğlenmene bakk :))
Gizli Üye(30-35)+1 yılbeğendiğim kızlarla sevgili olmak istiyorum ama elde edemiyorum :D
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkızları anlamak zor valla nelerden hoşlandığını bilmek çok zor :))
Cevap sahibi+1 yılsizede yaranılmıyo haa :))
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeveyi yardan uçuran da bir tutam ot imiş
Kendine çok güvenme :)00 Yorumla
+1 yılKavun yemeyi çok isyiyorum ama yiyemiyorum midem almıyo çok istiyorum olmuyo :(
00 YorumlaBen oyle kolay tav olmam. Para oldugundan culsuzlara da bakmam. Cevrem elittir, sevgilim de
00 Yorumlasayısal zeka Mevlam nasip etmemiş napalım :D
30 YorumlaBilmem insan her istediğinide elde edemeyebilir kanısındayım...
00 YorumlaMalesef oldu cok kötü bir şey heleki istediğin kişiyse.
00 Yorumla
+1 yılGenelde maddi anlamda olmuyor ama manevi açıdan var malesef
10 Yorumla
+1 yılTakıldığım bir hatın vardı onun ayakları ayak fetişistiyimde ;)
00 YorumlaEvett lanet olası banka kredisi :D
21 Yorumla
+1 yıleee yani doğal olarak panpiş
20 Yorumla
+1 yılİstediğim her şey var zaten.
03 Yorumla- +1 yıl
Sağol.
Olmaz mııı platonigim geldi aklıma
02 YorumlaSoruyu olmadı mı diye değiştirelim zuzu ^^
01 Yorumla
+1 yılaşk hariç her konuda tuttuğumu koparırım
012 Yorumla- +1 yıl
çünkü gönül işlerinde elim ayağım birbirine dolanıyor kanım çekiliyor aptala dönüyorum. bir kızdan hoşlandığım zaman kendimden nefret ediyorum nerdeyse :)
- +1 yıl
çok kötü bir şey. erkek dediğin birazcık atik olacak böyle mevzularda yüzsüz olacak gerekirse istediğini alabilecek.
ben 2 kelime arasında kalp yetmezliği çekiyorum resmen :S - +1 yıl
zaar mı? nerelisin sen yahu?
- +1 yıl
orda da varsa demek ki :)
- +1 yıl
hatayda da mevcut heralde anlamındaki zaar. telafuza göre zahır filan da oluyor :)
gerçekten istediğim her şeyi aldım.
10 YorumlaElde ettiğim ne oldu ki..
00 Yorumla- Devamını Gör (50)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne