Kızlar özellikle siz cevap verin lütfen :)?
Ben erkek olduğum halde Selena Gomez den nefret ediyorum. Peki siz kızlar :D
Ben erkek olduğum halde Selena Gomez den nefret ediyorum. Peki siz kızlar :D
Oğlum şaka bir yana bende hiç hoşlanmıyorum. Zerre çekici gelmiyo. Shakira , Adriana bu hatunlara kafa atasım var okadar güzeller :D Ama 41 yaşında şimdi Shakira :(
Koyunlarin cakmasina alıştıniz tabi:)
Bak geldi kuzu :D https://www.youtube.com/watch?v=DooX5AnPRCw
Aslında tatlı kız ama şu ergenler yüzünden midem bulandı
Zevkler farkli herkes farkli bir tipi sever. Ama bu ergenler yuzunden nefretin artmistir benim selenaya justun one directiona karsi nefreetim hep bu ergenler..
Çocukça ama Bu dünyada Rihanna, miley, lana del rey olduğu sürece Selena kalır ortada :Dd
Cevap
1Cevap
Kimseyi tanımadan nefret etmiyorum ama artık şu Justin Bieber'a karşı antipati duruyorum.
Eveeeeeeet :D
Aklın yolu bir işte :D
Bide su yeni cikan ergenler facede isimlerinin onune sunlarin bas harflerini yapiyorlar en komigide o valla SG falan :DDddD yanlis hatirlamiyorsam selena fanlarina SELENATOR diyorlar tovbe Allahim cok tovbe o ne oyle ya terminator gibi :DDdD
Bende sevmem ozellikle kendilerini selenator olarak adlandiran ergenler yuzunden. Ya bide selena icin aglayanlari yok mu uzuluyorum hallerine. umarim bir an once silkelenip kendilerine gelirler.
bısey dıcem ama alay etmeyın o kım la valla tanımıyom bıle :D
Ergen kitlesi onlar :) ama cocuklara ozentiligi asiliyorlar
Ne selenasi ne gomezi ya. Bunlar hep ergen ataizlerin uydurmalari. Inanmayin onlara
Ay bendeeeee, uyuz bisey yaaa. Justin bieber'yada gicik oluyorumm cocuk gibi cogu.
Aynen. Seninle gurur duyuyorum kardesim.
Ben nefret bile etmiyorum :-D
herkesi sevmek zorunda değilsin
Sevmek zorunda degiliz kanka
ben seviyom o kızı ya, tatlı valla.
Erkeksin bir de * . Nasıl zevk bu
O kim ki
Bence taş gibi
aynen sevmem
gideri var :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar