Babam durmadan yediğimize laf ediyor?

ya Allah'a şükür durumumuz yerinde babam işçi emeklisi evde bizim şuanda okula falan masrafda yapmıyor harçlıkta istemiyorum yani şu düzenli harçlığı olanlardan değilim bazen kafasına eserse 20-30 verir 3 ayda 1 -2 kere falan yediğim tek yumurtaya laf ediyor kendi yemek beğenmez hep et ister bizde hep hamurla beslenelim ister aybaşında 2-3 kiloluk sebze alır bütün ay bunların bitmeyeceğini çürümeyceğini sanır 10 gün sonra bitti deyince demediğini bırakmaz nasıl yediniz o kadar şeyi bilmem ne 3 kilo kabağı 2 kilo patlıcanı 1 ay boyunca yememizi bekliyor yahu geçen gün çıktık manav toplamda 18 lira tuttu ya bu nasıl iş anlamadım hepinizin babası böylemi ya resmen adam bekar olmak için yaratılmış ailesine bişey harcamayı sevmiyor amcam aynı maaşla 1 ev aldı biz babaannemin ilk aldığı evde oturuyoruz yani babaannemde olmasaydı kirada oturucaktık bide bıktım ya çok zoruma gidiyor sanki ekstra bişey istiyorum günlük yiycek yemek alttarafı geçici olarak biyerde çalışıyım desem çalıştırtmıyorda neymiş sigortadan para gidermiş falan filan... yemek beğenmiyor ergen gibi hepimize 5 köfte koysak ona 8 tane koysak hepsi bu kadarmı diye soruyor yahu ne diye evlenirlerki böyle tipler bence babaannem babamı anneme kakalamışlar sırf kurtulmak için çünkü bikere annemle babam küsmüştüde babaannem babama yemek hazırlıyorduda burnundan soluyarak tepsiyi tabağı çarparak hazırlıyordu sizinde babanız böylemi ya ayda kaç kere alışverişe çıkıyosunuz merak ediyorum
Babam durmadan yediğimize laf ediyor?