Bazı insanlar sürekli geçmişi düşünür ve orda kalır..
Sürekli geçmişteki yaşadıklarını düşünmek, geçmişte kalmış insanlarla olan arkadaşlık ve aşk ilişkilerini düşünmek, şöyle yapsaydım belki daha iyi olurdu, keşke bunu yapmasaydım, keşke o kişi tekrar hayatımda olsa diye düşünmek ne kadar doğru?
Sürekli geçmişteki yaşadıklarını düşünmek, geçmişte kalmış insanlarla olan arkadaşlık ve aşk ilişkilerini düşünmek, şöyle yapsaydım belki daha iyi olurdu, keşke bunu yapmasaydım, keşke o kişi tekrar hayatımda olsa diye düşünmek ne kadar doğru?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Merhabalar
Sürekli geçmişte yaşamak ne kadar doğru? Bizi biz yapan geçmişimizle, bizi bizden alan geçmişi ayırt edebildiğimiz ölçüde doğruluğunu da belirlemiş oluruz.
Bizi biz geçmiş; ismimiz, varlığımız, soyumuz, dünyaya gelişimiz vs...
Bizi bizden alan geçmiş ise, yaşadığımız süreçte olgunlaşmamıza sebep olan doğru veya yanlış olan zamanlardır. Keşkelerin çoğaldığı, anı yaşamanıza engel olan durumlar ve gelecek kaygısına sebebiyet veren adına "geçmiş" dediğimiz geçmemiş olanlardır. Bu geçmişle yaşamak kesinlikle doğru değildir.
Sizi ne ilerletir, ne de size ilerlemeniz için çözüm sunar. Sadece sizi olduğunuz andan koparır, geleceğinize de yön verdirmez. Kafanızda sürekli aynı şeylerin olacağını düşünüp, gelmiş geçmiş yaşadığınız ne varsa hepsini de sırtınızda bir yük olarak taşırsınız. Geçmişinizle yüzleşin, kendinizi olduğunuz gibi kabul edin. Yaşanılan her durumun aslında hayatınıza bir katkısı olduğunu unutmayın. Onlardan edindiğiniz tecrübeler için teşekkür edin. Ve onu orada bırakın, bırakın ki şu anda karşınıza çıkan güzellikleri görebilin.
Adımlarınızı geriye doğru değil, ileriye doğru atın. Huzurlu anlarda kalmanız dileğiyle.
demetkolkilic. com
Çok teşekkür ederim görüşünüz için 🥰
Ben geçmişimle alakalı en çok keşke daha farklı davransaydım belki hayatım o kişilerle daha güzel olurdu pişmanlığını yaşıyorum, o kişilerle eskisi gibi olabilmem de imkansız artık hepimiz farklı şehirlerdeyiz