1.68 boyundayım kısa sayılmam ama sorun şu ki hep 1.75 olmak istemişimdir, daha bir dikkat çekici geliyor o tür kızlar bana. Uğraşıyoruz bakalım ama bu zamandan sonra olsa olsa 170 olurum ben, kaderrr :D
Cevabın nedir?
+1 yılTurkiyede erkeklerin boy ortalamasina bakarsak kisa boylu kiz istemeleri normal tabi bir kiza sorarsan uzun boylu olmak ister uzun boy. her zaman dikkat ceker ben 172yim ve boyumdan cok memnunum erkeklere sorarsak tabi kisa boy isterler
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılTopuklu ayakkabı çok yakışır.
1.70 için bol bol zıpla.
Tabi bunun dışında neye göre ideal sorusunu da sormak lazım. Bir ilişki için diyorsan belirleyen unsur boy olmamalıdır fikrimce.12 Yorumla- +1 yıl
Beyinsizlere cazip gelmesi konusu sanırım.
Yolda yürürken falan dönüp bakmaları gibi.. Aradan sıyrılanları ayırmak kolay olur , avantajdır tabi.
Bol bol zıpla.
+1 yılTürkiyedeki ortalama kız boyu oranının üzerinde olduğu için gayet yeterli bir seviyede boyun, ben çok fazla uzun kızları beğenmiyorum, ille de uzun görünmek istiyorsan topuklu ayakkabı giyersin o seni 10cm uzatır zaten :)
17 Yorumla- +1 yıl
birde şu var erkekler genelde kendisinden kısa olan kızları daha çok sever yani en azından ben öyle daha çok seviyorum, kolumu omzuna atıp alnından öpmeliyim mesela :)
- +1 yıl
yok vardır illaki ama ne bileyim sanki böyle kız uzun olunca erkekte biraz ezik psikolojisi mi ne oluyor, yoksa uzun kızda candır ya niye sevilmesin :) işin şakası bir yana uzunu kısası çok önemli değil aslında, kadın erkeğini iyi gazlıyorsa o kadından daha sevilesi yoktur kanımca bak bu söylediğimi yabana atmayın kızlar, erkeğinizi onure edin o çok yaptığınız başa kakmalardan vazgeçip yapıcı olun bak nasıl peşinizde pervane oluyoruz, çok götü kalkan olursa başa kakmayı o zaman kullanırsınız olur biter. iyi tespittir kullanmasını bilene ;)
- +1 yıl
eic için teşekkürler :)
- 11 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
48Cevap
bence kız için en ideal 1.70-1.75 civarı... 1.68 de topukla kurtarılabilir çok kısa değilsin, inş 2 cm daha uzarsın ne diyim :)
13 YorumlaYa barfix cek barfix hem boy uzatır hem de ılerıkı yaslarda kılo almanı yavaslatır engeller. Barfixlede 172 felan olursun sıkma canını :) uzun olupta ne yapacan
12 YorumlaBoy uzunluğnuz yeterli. Sorun edecek bir şey yok. Diğer alanlarda kendinizi geliştirmelisiniz. Örneğin yabancı bir dili iyi konuşabilmek çok daha büyük bir avantaj sağlayacaktır size
13 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 582 cevap paylaştı. kilonla boyun orantılıysa sorun yok bence güzellik boyda değil yüzde ;-)
15 YorumlaTipik Standart Türk Kadını normlarındasın standart üstü ve altını ne yapacaksın? TSE uygunsun işte :D
14 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim güzel bayan sizin yüzünüzü güldürebilmek biliyorum benim zekamla alakalı, benimde anlamadığım espirili ve zeki erkekleri böyle muhabbet ortamında tutarsınız anca, çoğu zaman malo tarzda son derece yakışıksız tipleri görüyoruz yanlarınızda ee buna ne demeli bu ne perhiz bu ne lahana turşusu? Sonra fazla kilolarım var, gıdım var, boyum geçen seneye göre 2 cm kısaldı gibi garip garip şeyleri gelip gelip de biz zeki erkeklere paylaşırsınız :D
Bence bir kız için en ideal boy 168-170. Bence bu boyda olduğun için çok şanslısın :)
31 Yorumla
+1 yılBoyun iyi burayı terket :DD türk kızların geneli 155 :D
22 Yorumla- +1 yıl
Benimkiside 1.90 ama bana göre 175 olsa iyi olur ama 1.70de razıyım oda yok :D
ben 1.70im bende 1.75 olmak istiyorum uzun her zaman için iyidir :D
12 Yorumla
+1 yılartık fiziksel gelişiminiz tamamlandı bu saatten sonra uzama olmaz , dert etmeyin 1.65+ türkiyede candır.. vesselam..
12 Yorumla- +1 yıl
sormayın ;)
Boyun iyi bence ben 1.75 im memnunum ama 1.68 de iyi yani
11 YorumlaBence süper kiloda 55 falansa gögüste 75 80 falansa daha ne olsun allahtan belanımı istiyon daha
110 Yorumlaçok kısa. başka ölçülerini büyütmeye çalış bir yerden kurtarırsın belki.
13 Yorumla
+1 yılo boy iyi yaa senin için sıkıntı olmaz bence topukluyla halledersin 16 cm ye kadar yolu var. :)
10 Yorumlabence tam ideal boydur ve kesinlikle kısa değildir takma kafana
10 Yorumlaiyi bence ideal boy türk kızları için kısası anormal :D
10 Yorumla
+1 yılBende boyle kal gayet iyi cok uzun olunca da iyi durmuyo
10 Yorumla
+1 yıl1.76 ya da 1.77 çok ideal. :)
13 Yorumla- +1 yıl
Hehehe merak etme boyun güzel zaten. :D kendine baktıktan sonra her boyun kendine has bir seksapalitesi oldugunu düşünüyorum. Minyon tipli kadının seksiliği ile uzun boylu kadının seksiliği de birbirinden farklı oluyor.
Tam yerinde bence boyle kal :D
12 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılburada da amma uzun kiz varmis ben 160 m olim mi simdi :-D
10 Yorumla175 aşağısı kısadır benim için..
11 YorumlaBu şekilde düşünen hatunlar hiç bir zaman ideal değildir.
02 Yorumla
+1 yılfena değil iyidir , ben 175 bu arada :)
11 YorumlaShakira 1.55... düşün artik
14 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 728 cevap paylaştı. ne uzun ne kısasın tam ıdeal boydasın
12 Yorumlaiyidir :) sorun yok :)
13 Yorumla
+1 yılAllah boydan almış, güzelliğe vermiş bacı'm.
11 Yorumlahemşire boyun çok iyi :))
14 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 354 cevap paylaştı. yaş kaç belki uzar :)
13 YorumlaBir kız için yeter tabi. Hatta ideal bir boy
11 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAz kilo versen güzel olacak
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılresimden
Cevap sahibi+1 yıleh 250 gr eksildi
+1 yılgayet ideal ve hoş bir boy bayan için
10 YorumlaAğzınada çok yüzünede.
11 YorumlaFevkaledeninde fevkinde :))
20 Yorumlakısanın uzunu işte:D zor ama 170 olursun:D
12 YorumlaFazla uzun olursan esin merdivenlemi cikcak
16 Yorumla
+1 yılFazla bile bu sana.
11 YorumlaBence iyi kız içiin :D
10 YorumlaSüt iç bol bol :D :D
11 YorumlaIyi bence
12 YorumlaPerfect :D
13 Yorumla
+1 yılevet yeter fazlası zarar 😃
10 YorumlaEvet 175 boy cok iyi
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 343 cevap paylaştı.
+1 yılgayet uzun
10 Yorumla 1.75 bence harika
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılİdeal...
10 Yorumla
+1 yılÇok tatlisin bosver
12 Yorumla- +1 yıl
Ne demk herzamn:-)
ben uzun boylu olduğum için bana kısa gelebilir
03 Yorumla
+1 yılideal bence 1.68
10 Yorumla
+1 yıl168 iyidir bence.
10 Yorumlabence yeterli.
10 Yorumla
+1 yıl1 75 fazla uzun
10 YorumlaEn iyi boy 168
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 394 cevap paylaştı. süper boy :)
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 450 cevap paylaştı.
+1 yılYeterli sıkıntı yok
10 Yorumla Cok iyi
10 YorumlaKiz için fena degil.
10 Yorumla1,68 ideal ;)
10 Yorumla
Devamını Gör(42)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!