1,5 yıla yakın biriyle çıkıyorum ama artık çok sıkıyor beni :( çok seviyorum hatta aşığım ama sözümden çıkmayacaksın diyor facebookta gruplarda yaptığım yorumları sileceksin diyor erkek arkadaşlarını sileceksin diyor:( sana nete girmeni yasakliyorum diyo facede konuşsak önce ben çıkıorum sonrada bu çıkıyor ya herşeyime müdahal ediyor otoriter biri benim sözümden çıkmayacaksın diyor ve ciddi düşünüyor ne yapacağımı şaşırdım ben erkeklere güvenmiyorum diyor ne yapmalıyım ?
Cevabın nedir?
+1 yılBenim sevgilim de böyle onu yapmayacaksın bunu giymeyeceksin.İlk zamanlar nasıl hoşuma gidiyordu.Şimdi ne yapmamı istemiyorsa aynısını bende yaptırmıyorum.Aynı derece de hatta daha fazla kısıtlama koydum ben yapmıyorsam sende yapmayacaksın diyorum.Şuan ikimiz de birbirimizi sıkma bunaltma evresindeyiz.Valla ben ailemin baskısı altına girmedim fazlasıyla özgürüm omu karışacak eskiden yüzme kursuna gitmek istiyorum ben diyemezdim bile şimdi gidiyorum ben diyorum.Gidersen ayrılırız dedi ilk başta keyfin bilir dedim bende baktı pabuç pahalı karışmamaya başladı.Hala karışıyor bazı şeylere ama aynı derece de bende karışıyorum şartları eşitledim.Sende karışmaya başla ben senin sözünden çıkmayacaksam sende benim sözümden çıkmayacaksın de.
04 Yorumla- +1 yıl
Valla hiç farketmez.Aynı derece de herşey
Soran+1 yılcıkmıyo zaten
- +1 yıl
Eee o da senin sözünden çıkmıyorsa yapacak bir şey kalmıyor sanırım.Bir zaman sonra sıkılıp birbirimizi çok sıkıyoruz demeye başlar.Otur bekle
En İyi Cevaplar
evet benide hep öleleri buldu. ya uyum sağlayacaksın. eğer çok ağır geliosa önce konş düzeltmesni iste kendsni. eer olmayacak gbiyse btmesi hakkında daa hayrlı olur bence. ne burc bu terazimi? benimki teraziydi. akreplerde çok kısıtlar akrepte olablr
09 Yorumla
Soran+1 yılhayır balık burcu
Soran+1 yılevt bana cok baglı cok seviyor biliorum
Soran+1 yılevt öyle konuscam içimden ne gecerse hatta aglasammı :D dayanamio
- +1 yıl
de ki artık bana güvenmedgni düşünüorm ve bu beni çok üzüo de. ağla ağla bence bu da işe yarar :) hep ağlıorum üzülüorm bu duruma de. o tabi güveniom cevreye güvenmiom falan dicektr. sende diceksnki ben çevremi kaç yaşna geldm secemiomuyum de. o olgunlua erişemedimmi de daha ok ağla hatta :D kesin yelkenler suya inip düzeltcek kendini.
Soran+1 yıltamam yapicam :D
Bende olayda bahsedilen kişiye çok yakın hissettim kendimi ama insan öyle oluyor hatta şunu diyorum kendime bazen onun facesi olayım sadece bana yazsın düşüncelerini ama onunda bir hayatının olduğunu göz ardı edemiyorum tabi müdahale etmedende yapamıyorum sanırım onu çok sevip paylaşmak istememekten kaynaklanıyormuş bu onu kirmadan rahatsız olduğunu anlatmaya çalış ama kaybetme sevmek başka birşey
01 Yorumla
Soran+1 yılkaybetme korkusu yasiyo zaten farkındayım
Sahiplenmiş işte,evlenince bu tür hareketleri azalır merak etme.Şuan arkadaş ortamında binbir türlü erkeğin kızlar hakkında ne düşünüdğünü biliyo duyuyo,aynı düşüncelerin sana karşı güdülmesinden sakıyo seni.Sen bu işin olumlu yönlerine bak yoksa ayrılırsınız
025 Yorumla
Soran+1 yılevet oda öyle diyor sen bayansın diyor bir erkekle masumca sohbet edebilirsin ama erkek farkli fikirde yaklasabilir diyor bu yüzden istemiyor nette olmamı falan senin tek erkek arkadasın ben olmaliyim diyo yoksa bunu haricinde cok mutlu diyor gayette saygili sakacı biri kötü günümde hep yanımda oldu cok olgun
Soran+1 yılevet öyle mutlu etmek için elinden geleni yapiyor msela iş gitmesi gerek gcelere kadar benimle konusuyor uykusu oldugu halde
Soran+1 yılhaydaa :DDD
Soran+1 yılomu yolladı seni anlastınızmı ?:D
Soran+1 yılbilemem :)
Soran+1 yılselam söyliyim mahvetsin bni :)))) kimseyle gezmiyorum aama güvensin bana
Soran+1 yılöyle cevrene güvenim yok diyor
Soran+1 yılanladım sen olsan böylemi yaapdın ?
Soran+1 yılhımm
Soran+1 yılne diyim inş bulursun
Soran+1 yılyeni sevgili diyorum :D
Soran+1 yıl:)
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
18Cevap
Emredersin Tayyip de laf sok;) sözünü dinleme bildigin gibi yap evlensen bile karışmamaz bu kadar sana gidip kendine köpek alsın ona komut versin diycem ama hayvana yazık. Kaç kurtar kendini arkana bile bakma bu yasakçı tipler problemli çıkıyor !
01 Yorumla
Soran+1 yılbenim korkum da bu zaten
Kendimi buldum soruda bana birşey hatırlatıyor ama şunu söyleyim ne yapıyorsa seni sevdiğinden yapıyor.Özgürlüğünü kısıtlıyor gibi gözüksede onla olunca ne kadar özgür olduğunu anlayacaksın...
03 Yorumla
Soran+1 yıldiyorsun
+1 yılBenimde aynı problemim var 4. yıla girdik ilşkide ve acayip derece boğuldum bazen dışarı çıktığımı söylemiorum ve bu yüzdende çok kötü hissediorum kndimi ama çok sıkıyo ondan başka kimseyle konşmamı istemio kız arkadşlarmla bile dışarı çıkmammı mesaj atmamı istemio ona abartıyosun bu şklde olmaz hastalık bu dedim feci halde kavga ettik konuşlmuyoda onunla bu konuda boğuluyorum artık
00 Yorumlaciddi düşünmek böyle olmaz..bence hem sana hemde kendine güvenmiyo..bu ciddilik değil evlenince evden de cıkarmaz o seni yol ver gitsin dönerse senindir.
00 YorumlaSeni "Ben bilmem, beyim bilir" moduna sokmaya çalışıyor.Şu an mutlusun ama onla ileriyi düşünürsen sağlam sıkıntılar seni bekliyor...
03 Yorumla- +1 yıl
bu nebiçim bir resim akşam akşam rüyama gireceksin.
Soran+1 yılbiliorum
Rahat ol bu senin hayatın. Kendi hayatın üstüne kendi kararlarını verebilmelisin. Tamam teslimiyet bir yere kadar güzel lakin çok da yelkenleri suya indirme az biraz dişini göster...
02 Yorumla
Soran+1 yılnasıl
tamam kıskançlık iyidir ama herşey dozunda güzel eğer böle yapmaya devam ederse ondan ayrılabileceğini söle ama ciddi bir şekilde bide kendimden biliyorum bu kadar kıskançlık hastalık belirtisi bir psikologa ya psikiyatre gitsin
00 Yorumlaşimdi erkek arkadaşın yarın kocan olunca kaçacak delik ararsın hala ne die onunla sevgilisin ki?
ben olsam görürdü gününü şerefsiz01 Yorumla
Soran+1 yılne yapardın?
yaw sizde ilgilenir kızarsınız ilgilenmez kızarsınız :DSizin gibileri taksim de sallandıracaksın bak bakalım bidaha yapıolar mı?
116 Yorumla
Soran+1 yıl:))))
Soran+1 yılcok ilgide iyi degil kardesim
Soran+1 yılhiçte bile asıl ben ona dayaniyorum nasıl dayaniyorum bir bilsen herzaman yaptiği sakalar bitiriyor beni
Soran+1 yıl:)))
Soran+1 yılbugun baska numaradan aradı akbanktan ariyorum falan kredi kartı borcunuz var gelin dedi ssinide degiştirmiş bende tamam ddim korkktum :) sora yin aradı kendi sesiyle akbanka gelmiyormusunuz dedi basladı gulmeye ben korkarak tamam demişim kahkaha atiyo birde
Soran+1 yıl:))) aman sagol
Soran+1 yıl:))) seni taksimde salalndırrım bak
Soran+1 yıl:) tamam gelicem sallandırmaya
Kendisi de her bi haltı yiyecek emin ol buna bazı şeyler için çok geç değil!
00 Yorumlanete girmen yasak ... haa oldu deseydin bir da tasma taksin sana. yahu bu kadar okuzlerle isiniz ne?
11 Yorumla- +1 yıl
xD +1
seni kelepçelemek istiyorum şu anda o kadar tahrik etti bu durum beni.
113 Yorumla
Soran+1 yılcözün bulmam gerekkk
Soran+1 yıl:))))
Soran+1 yılevde kalirsin
Soran+1 yıl:)) allah benimki gibi birini nasip ederde klepcelersin inş :D
Soran+1 yıl:))
+1 yılYa ayrıl yada bahçeye köpek klubesi yaptırmasını söyle.
23 Yorumla- +1 yıl
tam cevap
- +1 yıl
Teşekkür.
+1 yılsen ayrıl ondan şimdi böyleyse sonra ne olur allah bilir.
04 Yorumla
Soran+1 yıltvlerdeki gibi olur dimi
- +1 yıl
aynen şeker evlenince daha kötüsü.olr
Soran+1 yıl:( bilmiiorum yaa konusmak istiyorum guven diyorum yok sasmiyo inat
- +1 yıl
sen bilirsin.
sözünden çıkarak başla işe, kaç kurtar kendini aklını mı yedin sen böyle bi tiple ömür mü geçer
00 Yorumla
+1 yılSor bakıyım nefes almana he diyomu ?
o ne arkadasım cekilirmi ya00 Yorumla
+1 yılSeni yönetemez.Sen kendi yapacaklarını düşünecek yaşta ve bilinçtesi. Kendini kendin yönet.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayEşim istediği saatte eve gelir gider istediği açık elbiseyi giyer istediği kişi ile görüşür beraber olur Ona asla karışamam ondan izin almadan bir şey yapamam Hiç bir ev işine el sürmez oturup tv izler emirler verir
00 Yorumlabu kadar boquluyosan işler ciddiye binmeden al karsına konuş
02 Yorumla
Soran+1 yılkonustum
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇocuk haklı ama kıskançlığında bir dozu var.Ayarlayamazsa ilişkiniz zedelenir.
00 Yorumlabana kalırsa sende lafını dinle sözünden çıkma :)
00 YorumlaHani maço seviyosunuz ya sorun etme o yüzden
03 Yorumla
Soran+1 yılbu kadarda olmaz ama
Soran+1 yılolmaz cözüm bulunnn :(
+1 yılSen gerçekten seviyormusun bu arkadaşı aga?
05 Yorumla
Soran+1 yılevt seviyorum oda beni seviyor biliyorum... cunku her üzüntülü anımda yanımda oldu
- +1 yıl
Dostum bak ne güzel söylüyorsun hem seviyorsun oda seviyor ayrıca senin üzüntülü anlarında bile yanındaymış eee düşün bakalım sence onun için katlanılmaz mı söylediklerine ?
Soran+1 yılkatlanyorum ama bazen cok sıkıyor beni
- +1 yıl
Eğer gerçekten çok seviyorsan ve ciddiysen o arkadaşla evlenmeyi düşünüyorsan katlanırsın aga...
Soran+1 yılkatlandım zaten ama nereye kadar çözüm yok yok :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılaynı durumdayızz inan kiiiiii
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbana mesaj atabilir misinnn
Soran+1 yılseninki nasıl davraniyor sana ?
Cevap sahibi+1 yılburdan konusmasak ?
Soran+1 yılk. bakmayınız burdan konuşmak zorundaym
Nasıl sevebildin böyle birini yazık :(:(
00 Yorumlasen de sözünü dinle :O)))
09 Yorumla
Soran+1 yılipler elimde olsun istiyorum
Soran+1 yılsendmi brütüs yaa :) beni birakmaz söz verdik biribirimize
Soran+1 yılhade hade :)
Soran+1 yıl:)) burayida bulur yasaklamassa eger yazarım :D
Soran+1 yıl:)))allahım yaa
fazla atar göte batar bu kadar atarlı olmasın.
00 Yorumlaseni kıskandığı için ayar vermeye çalışıyor ..
00 Yorumla
+1 yıldirekt tekmeleyeceksin
00 Yorumlaçocuk haklı sözünden çıkma...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılayrıl. bu kadar edilgen olmayın yahu.
00 YorumlaAyrıl
00 Yorumlaadam haklı beyler..
03 Yorumla
Soran+1 yılderken ?
- +1 yıl
sevgilin haklı sen facebook'ta foto yüklediğinde birileri sana yorum yaptığında adam tabi ki kıskanır sinir yapar çünkü bu devirdekilerin sadece amacı artık bacak arası olmuş biraz zekice düşün..sen masumca yaklaşabilirsin ii davranırsın güler yüzlü olursun sonra karsıdaki dallama içinden der ki bu kız bana yazıyo..demek istediğim biraz gözünü aç sevgilin haklı sözünü dinle nolcak saygın olsun ona ki ilşkiniz bi ömür mutlulukla dolsunn..ve face gibi şeyler sevgilinden önemli olmamalı.
Soran+1 yılanladım doğru
fazla abartıyor
00 Yorumlaboşa gitsin.
00 Yorumla
Devamını Gör(20)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Erkek arkadaşım sözümden çıkmayacaksın diyor artık çok sıkıyor beni. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler