Erkek kadından 28-30 cm uzun olursa sorun olur mu?
İki sevgili arasındaki boy farkı herhangi bir kompleks yaratır mı?
İki sevgili arasındaki boy farkı herhangi bir kompleks yaratır mı?
28- 30 cm boy farkını sevgi boyu kapatır komplekse gerek yok 1.50 yle 180 lik sevgililerin gayet uyumlu olduğunu görüyoruz. Sadece yakın arkadaşların düğününüz de size merdiven takıcaz espirilerine katlanmak zorunda kalırsınız :))))
Ayyy ben cok tatli bulurdum ya :-) sokakta görmüstüm adam kadindan 30cm felan uzundu...kadinin dudagina buse kondurmak icin eyiliyordu...cok sirin bir görüntüydü :-D
tiksinerek okudum :D
188 boyunda bir erkek olarak böyle bir komplex yaşamadım hiç:) Ama 1.50 boyunda olan kız kuzenin beni yürürken yanına yaklaştırmazdı hiç :D:D
kadın erkekten daima kıas olmalı. Ama kalpler bütünse yapacak birşey yok
Cevap
4Cevap
bunu bayanın sorun ediceğini zannetmiyorum ama erkekler sorun edebiliyor yani boyu uzun olsada topuklu giyince kendisinden uzun olan kız arkadaş istemiyorlar.
gerçi seviyorsa hiç birşeyi sorun etmez ;)
benim sevgilim tamıtamına 2 metre.. tam 30 cm var arada ne kadar topuklu da giysem yne uzun yine uzun yapacak bişi yok :) önemli olan boy değil ruh uyumu.. çok şükür boy dışında bir sorunumuz yok, boyu da problem etmiyoruz..
Bunu sorun etmeyen sevgili kişileri için bir sorun olmaz.
elalem ne derse desin umrunda olmamalı o kişilerin
Topuklu ayakkabıda giyersen aradaki fark yarım metreyi geçebilir.
Boy pos sorun değil önemli olan o farkı aşkla kapatmanız...Mutluluklar
Bence yaratmaz ve yaratmaması lazım. Sadece tatlı şakalar olur ama genelde kadın erkekten biraz daha kısa olursa en makbuludür..
karşındaki erkeğin kalitesine göre değişir canım ;) bunu dile getiriosa bi gariplik aranmalıdır o kişide.
1.50 olur. kısa biraz ama topuklu falan idare edilebilir sanki =)
bende yaratmaz hatta daha güzel olur ohh yeaaahhh !
ruhunuzun uyuşması önemli olan. aşağıdan dürbünle yukarı bakıpda konuşmuyorsun herhalde takmaya bile değmez bence...
yani 30 canım de çok hoş olmaz ama sewiyorsanda farketmez :))) ideal 10 canım felan topukla ii olur
bana çekici gelmez. 30 cm eksiğim 130 boy
önemli olan boy kilo değil aşk sevgi saygı
hiç sorun olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar