Ahir zamana kalmışız can, Cehalet baş olurken alimlere çılgın denir olmuş. Zalimler masum sayılırken mazlumlar azılı bir belâ olarak sunulmuş... Ak kara içinde kaybolmuş. Altın pul olmuş. Yalanlar gerçekten öte, sahteler pek kıymetli olmuş. Iki yüzlüler baş tacı iken özü sözü birler ayak altında... Tiksindim can! Hâl böyle iken insanlardan ve herşeyden kaçar oldum. İrinden de beter bulandırır karakteri, sütleri bozuklar.
Tiksinmek size ne ifade ediyor? En son neden tiksindiniz?
Sende yanlış yok. Bak yukarı ne yazmışım 🙂 hissetmiş gibi seni anlatmışım. Üzülme kardeşim. Allahın sözlerine yok Böyle birşey diyen kizin babası hafız olsa kaç yazar. Ve evet insanın flörtü olmaz. Yâr olur oda helal olur 😊❤
Son zamanlarda heleki menfaat çıkarlar yalanlar ifitiralar iyice soğudum tek tabanca takılıyorum kimsenin içini bilmiyoz kimse kimseyide swvmiyor bence yapmacık işler. Suratına güler içinden neler geçirir...
Tamamıyla haklısın. Hem gerçekten sevsek nolur? Birisi çıkıyor hoooop seni 10 katlı binadan aşağı atıyor. Ister öl ister sakat kal artık... bundan sonra kimseye merhamette sevgide işlemez benden. En güzeli...
Sevgi merhamet sen isteğinle yap sen karar ver onların istediğini yapma son dönemlerde yediğim kazıklardan sonra iyice nefret ettim soğudum yemin ederim.
En İyi Cevaplar