Kişilik & Karakter Burcunuzun kıskandıran özelliğini bilmek ister misin? prenses__artemis Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Bilmek istiyorsanız burcunuzu yazmanız yeterli..Ben her ne kadar inanmıyor olsam da eğlence olsun Burcunuzun kıskandıran özelliğini bilmek ister misin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
JemBey Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Nasılsa aynı burçtan çıkan biri denk gelir oraya yazdığını okurum... 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl BogayimBisex kadın seviyorumHemcinsine nesin sen? 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yazdım Cevap yok mu
Gizli Üye (30-35) +1 yıl benımkı yay merak ettım neymıs kıskandıran ozellıgı 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @prenses__artemis takıp eder mısın Yorumla
proofstriker38 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 91% +1 yıl Fazla sevmezler ama yazayım balık 🐠 0 0 Yorumla
SenacCc Takip Et Master Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. İsterim , Kova🤪👯 1 1 Yorumla hopali086108 +1 yıl Yaparız kova Yorumla
мєтιѕ_-_ Takip Et Guru Yaş: 25 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Terazi 1 0 Yorumla
umuduolmayançocuk23 Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl gıcık kapıyorum senden 0 1 Yorumla umuduolmayançocuk23 +1 yıl 🥰🥰🤣🤣 Yorumla
askadami5834 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Herzaman bir orensesle arkadaş olmak isterdim 0 0 Yorumla
Cmn24 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 64% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 994 cevap paylaştı. Akrep 0 0 Yorumla
hamzabzsn Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 302 cevap paylaştı. Koç borcuyum kral 0 1 Yorumla hamzabzsn +1 yıl Cevap vermedinnnn Yorumla
cnklc Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. isterim 0 0 Yorumla
GezegenAdam Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. akrep 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Nasılsa aynı burçtan çıkan biri denk gelir oraya yazdığını okurum...
Bogayim
Bisex kadın seviyorum
Hemcinsine nesin sen?
Yazdım Cevap yok mu
benımkı yay merak ettım neymıs kıskandıran ozellıgı
@prenses__artemis takıp eder mısın
Evet isterim
Yay..
Boğa. Asaleti kıskandırır bence
Olur
Yengeç burcuyum
Fazla sevmezler ama yazayım balık 🐠