Olur ya kesin park yeri bulamam dersin gerçektende bulamazsın ya da bugün daha berbat geçemez dersin üst üste aksilikler olur Murphy’s law gibi Olumlu düşünüp olumlu şeyler mi olur yoksa tam tersimi?
Aklıma gelen hep başıma geliyor Geçenler de çalıştığım kurumda personel değişikliği oldu.. Bir adam var işte geldiğinden beri haz etmediğim bir adam kesin bunu bizim oraya verecekler dedim akşamki liste de aynen o çıktı, Aklımda düşünmek istemiyorum artık böyle şeyleri:)
Bence alakası yok ya :D Öyle olsa havadan para falan çağırıştırırım. Bence artık insan hayatı, yaşanabilirlikler tahmin edilebilir olduğu için öyle. Daha önce başımıza geleni tahmin edip anıyoruz tekrar gerçekleşiyor :D
Hayatın rutin akışı vardır. İstediğin gibi şekillendirebileceklerin de vardır. Sen hayal eder,çalışır,çabalarsın, istersin, Allah'ta yaratır, vesile kılar ve gerçekleştirir. Yani her şey bizim elimiz de aslında.
1 ay önce cüzdanımı kaybettim, tam daha ne olabilir derken merdivenlerden yuvarlanıp burnumu çatlattım 1.5 hafta önce. Hayat çok kötüydü, berbattı bla bla derken dün evim yağmalandı :) Şimdi kilidi değiştim. Çilingir lazımsa konum at ben hallederim 🤣🤣