Birileri birilerini seçti zamanında benden vazgeçip. Benim karşıma seçenek olarak hiç böyle bir fırsat çıkmadığı için bilemiyorum ama her şeyinizi verdiğiniz bir insanın sizi yok sayıp başkasını tercih etmesi ve bunu göz önünde yapması gerçekten koyan bir durum. Ve henüz aldatıldığını bilmeden insan o ve sevgilisiyle aynı sofrada karşı karşıya oturup yemek yiyebiliyormuş. Boğazım düğüm düğümken nasıl yuttum bilmiyorum ama ortak arkadaşlar da olunca rol yapmak gülmek zor olmadı. Tabii benim onlarla aynı sofrada bulunmam onu da şok etmişti biraz. Geleceğimi düşünmemişti galiba.
Hayatımdan nice insanlar geldi geçti niceleri gelip geçiyır nice ortamlar mekanlar değişti şeçimmiydiiii belki biraz seçim biraz şanş ama bulunduğum yerdeyim şimdi başka insanları seviyorum başka insanlar seviyor beni başka dostlarım başka sevmeyenlerim var ileridede belki başka başka sürüp gidecek hayat işte
İnsan beşerdir. Her zaman doğru kararlar alma lüKSümüz olmadığı için, vazgeçtiklerimize değmeyen kararlarda almış olmalıyız. Kaybetmenin acısınıda eklersek, unutmak ne mümkün.
Ne seçtik ne de vazgeçtik. amma sonuç olarak kaybettikmi kazandıkmı tam bir muamma yalnız şunu bilirim insanın karşısına her zaman ikinci fırsatlar çıkmayabiliyor.