Dağılma yok renginin solması da makul ölçüde, güneşten koruyacak olursan solma daha geç olur. Gayet güzel bir dövme. Kol kıllarına laf eden dürzülere de bacağım girsin ne boş insanlar var.
Kibarlık işe yarasa kolundaki hırkayı görmezdik diye düşünüyorum zaten. Erkek arkadaşlarınla karşılıklı tesbih de salla içindeki erkeği engelleme boşver nasıl hissediyorsan öyle yaşa dostum
Kol killarimi almak istemiyorum bu benim kararim. Sordugum soruya cevap vermeyip bambaska kaba bir yorum yazdiginiz icin cevap veriyorum. Kibar konusabilirsiniz ya da boyle dusunuyorsaniz hic konusmayabilir fikrinizi paylasmayabilirsiniz. Karsinizdaki kisi uzuluyor olabilir cunku. Neyse herkesin kendi hayati ne yapmak istiyorsaniz nasil konusmak istiyorsaniz oyle davranin karisamam benimki sadece tavsiye ama ileride cocugunuz olursa ve karsisindaki kisi boyle bir sey soyleyip onun morali bozulursa beni daha iyi anlayabilirsiniz
Bak dostum çevrendeki kızlara bir bak kollarını bacaklarını bir incele. Var mı senin gibi kıllarını uzatıp büyüten? Kıllarımı almak istemiyorum nedir? Kıl güzel bir şey mi göze hoş gelen bir şey mi kadın için? Senin yaptığın şey anormal bir şey be bu yaptığın anormalliği de normalmiş zannedip kararına saygı bekliyorsun. Böyle bir kararın saygısı olamaz. Nasıl ki kulak kiri olan veya burnunda sümük olan birisi temizlemediği için dikkat etmediği için tiksindirici oluyorsa sen de o şekilde tiksindiricisin. Yaptığın şey normal ve veya normale yakın bir şeyse saygı beklersin. Anormal birşeye saygı beklemek bile anormallik. Sen garip düşünceleri olan garip bir insansın. Evleneceğimde de karım da kızım da çıkacak olan kıl tüyü alacakları kadar bilinçli olurlar. Ben dövmecinin yerinde olsam sadece iç kısmı değil utan diye kolundaki tüm kılları keserdim şaka yapmıyorum
En İyi Cevaplar