Kizlar gece havaalanina gitmem lazim. Gece saat 4 de cikmam gerek. Arkadas akraba felan yok. Siz taxiye binermisiniz o saate?
Hayir bence tehlikeli
Evet sorun olmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
O saatte mantıklı düşünüldüğünde taxi dışında 2 seçenek var ya gitmiceksin ya da bşka şeyle gidiceksin ki bu daha teklikeli sanırım sen çok fake taxi izlemişsin :D ama on numara videolar :D bayram bitsede izlesek :DSA
ya da buldum erkek kılığına gir :D bıyık falan tak peruk ama senin şansına gay falan çıkar :ADas adam şoka uğrar :DAS
En güvenlisi taksi :) Napacaksın gece 4 de otostop mu çekeceksin :/
korkuyorum biraz ya o saate
Bence binme baska sansin yoksa tanidik bilindik duraktam taksi cagir ya da cevredeki taksi duragindan bin sakin yoldan gecene binme ama bence taksiye gic bene gece tek
eğer zorundaysam binerim tabi ki, ama arkadaslarında dediği gibi duraktan cağırman daha iyi
Cevap
18Cevap
Taksiye binerken taksinin plakasını al ve yakın birkaç kişiye mesaj at. Bu kadar basit. 2014 yılında kolay değil birinin kılına zarar vermek :)
Güzel taktik :)
Başka imkan olarak otostop kalıyor sende mantıklı değil mi taksi. Gavurmu bu adamlar. Adamın bebeği olmuş ek iş olarak yapıyor lütfen ön yarginizi alin gidin burdan
Duraktan bir taksi çağırırım ve genelde hep öyle yapıyorum en güvenlisi. Başka yapıcak bişey yok arabayla gitsen havalanında bırakmak ayrı bir sorun. Bişey olmaz.
gerkirse hava alannda sabhal bakiressen bide millet sapıtmış kimin napavgı belli olmaz olmezsın bnece bekle kim ne diycek
Yürümekten mantıklı, evde oturmaktan mantıklı değil.. Mecbursan bin tabiki. Duraktan bin veya tanıdığın bir taksiciyi çağır. Bitaksi gibi mobil uygulamadan çağır
Taksici fantezin varsa bin:) yoksa kesinlikle hayır biri yoksa yanında binme
ee başka çaren yok mecbursun otostop mu çekcen o daha tehlikeli
mahallende yani oturduğun yerde tanıdığn taksi durağı en azından arada kullandığın güvendiğin taksi durağı yok mu
Duragi ara simdiden gece o saatte gelsin. ya da annenmissin gibi konis telefonda kizim gidecek gibisinden. Hic bir sey olmaz.
Sen taksideyken telefonla konuşuruz istersen yanlız kalmazsın :)
Tanidik taksici daha iyi olur ama yinede sorun olmaz
Duraktan bin birtane taxiye sonra arabanin icinde telefon ile konus abin ya da baban ile konusuyormussun gibi taklit yap
Sakın binme, gece 4 de taksiye mi binilir. Ya helikopter tercih et, ya da yürü.
Tövbe tövbe.
gecen haberlerde bir taxici kiza tecavüz ettigini izledim. insan gibi cevap ver !
Sen de her taksiciyi potansiyel sapık olarak görme.
mantıklı tabi. hep zengin piclerine veriyorsunuz, birazda esnafı düşünün :)
Çok yobaz bir ildeysen binme ama bence sorun değil
Mahalleden mahalleye degisir
Duraktan taksi çağır.
Duraga git en yaşlı temiz yüzlü olanını seç :D
iyi fikir :)
almanya
başka seçeneğin var mı?
hayir yok ama biraz tirsiyorum
bence sorun olmaz ama şehire de bağlı tabi
Hiç güven olmaz taksicilere.
yoldan deyilde duraktan çagırırsan hiç sorunolmaz
duraktan cagirsam ne farki var yani anlamadim kusura bakma