İş yerinizde, arkadaş ortamında hatta ömrünüzü adadığınız sevgilinizde bu durumla karşılaştığınızda... siz yapılan sözlü hakaret ya da zorbalıklarla nasıl baş edersiniz? 🌹
Sinir bozucu şekilde gülerim kişi kendinden bilirmiş der giderim ki bu bilindik herzaman yaptığım birşey çok saçmalarsa karşıdaki. ya da umursamam takmam. İletişime geçmekte zorunlu olduğum bir kişiyeyse çok soğuk davranırım. Aynı ortamdaysak istediğini konuşsun desin onu dinlemem ben konuşmama anlatmama devam eder onun sorularını umursamam.
Bana saygısı olmayan insanı çevremde barındırmam. Ama eğer mecbur kalırsam da sakinliğimi koruyarak ve saygı sınıtımı hiç bozmadan cevabını veririm. Asla sinirli davranmam bu durum zaten karşı tarafı çileden çıkarır.
Allah yardımcıları olsun allah denk getirmesin bana net adamı intihara kadar sürüklerim haklı olayım yeterli,, yeri geldi patronuma da verdim gerekli cevabı haddini bilmeyene haddini bildirmekte üstüme tanımam
Gül ,,, zavallı olduklarını hissettir aşağıla öyle insanları ciddiyim bak ,,, kimseyi aşağılamam ama bir laf var düşmanını kendi silahıyla vuracaksin,,, ayrıca aşağılamak hakkın öyle zavalli insandan üstünsün sen buna hakkın var anlatabiliyorumdur inşallah,, seni kirmalarina izin verme kimsenin böyle biseye hakkı yok bunu unutma
Lafın altında kalmamak gibi bir huyum var. Kendimi ezdirmeyi sevmem. Haksızlığa uğrayınca vs mutlaka müdahale ederim. Başkaları için de geçerli ama bu...