en önemli şey aşk onu doya doya yaşa, bu bir.
ne yapmayı sevdiğini bul ve sonra o sevdiğin şeyi yapabiliyormusun ona bak. Yapmıyorsan boşuna enerjini tüketme, yapabilenler yapsın.
Yapıyorsan, dünyanın en şanslı insanlarından birisi dilini ıssır kimseye söyleme.
sevdiğin insanlar bul, işlerini onlarla yapmanın yollarına bak. Hayat yap, et, çalış, başarla geçiyor. Ve bu maroton çok sevdiklerinle geçerse iş yapmamış sürekli aşk yapmış olursun.
bir kaç kişinin elini sıkı sıkı tut. Onların dertleriyle dertlen, mutluluklarıyla uç, dediklerine kulak ver. Onları kaybetme. Herşey değiştiğinde senin en orjinal halini bilip sevenlere ihtiyacın olucak.
Kendini onunla bununla karşılaştırma. Başkaların kriterlerine göre seçim yapMA! O zaman başkaların gideceği yerlere gidersin. Oralarda ne işin var, senin yolun başka yokuşların başka!
Konu komşu ne der diye dinleme. Komşu sen hayatın hakkında topu topu 15 dakka konuşucak, Sense ölene dek onu yaşıcaksın.
Hareket et, hergün hareket etmeyi alışkanlık haline getir. bir spora kafayı tak, dansa kafayı tak, satrançca kafayı tak. Kafaya taktıkların ilerde yaldız olup üzerine yağacak, yaldız olup üzerine yağacak.
Hergün oku, her seyi oku. Ağaç olamak nasıldır, Vangogh olmak nasıldır, ikinci dünya savaşına katılmış olamak nasıldır, öğren! bir gün hepsi yapboz gibi yapışıp sana inanılmaz gerçekleri göstericek.
Kızlar; zekadan, çalışıp basarandan, ve espiriden hoşlanır. Erkekler; güzellikten, edadan ve huzurdan hoşlanır.
Hayat alışkanlıklıklarla yürüyo. Bişeyi iyi yapmak istiyorsan hemen alışkanlık haline getir. Alışkanlıksa tekrarla oluyo. Beyin böyle programlanıyo. Bişeyi sürekli yaparsan başka şeyi düşünmüyo, onu hep öyle yapıyo. O yüzden alışkanlıklarına çok dikkat et! Neyi alışkanlık yaparsan hayatın ondan oluşucak unutma.
Erken kalkmak kulağa berbat geliyo, biliyorum ama erken kalkan yol alır hayatımda duyduğum en doğru şey. Bazen saat 8:30 da üç şey bitirmiş oluyosun ve inanamıyosun zamanın göreceliğine.
Dedikodu yapma! Dekikodu nasıl bişey biliyomusun, böyle evinin içine çöp boşaltmışsın gibi. Ağzını, içini, evini kokutuyo. Rahatlatır sanıyosun ama pisletiyo insanı. Gül geç. Hem dedikodu yapanların başına mutlaka ayıpladıkları, beğenmedikleri, çekiştirip durdukları şey gelir unutma. Hayatın mizah anlayışı böyle.
Kızlar güzel mi güzel bir kadın olduğunuzda kendi atınız olsun. Kendi paranızı kendiniz kazanın, onu şakır şakır harcayın. Böylece ayrılıklarla ve boşanmalarla attan inip eşeğe binmezsiniz. Atınız kimse altınızdan alamaz. Dört nala başka yere gidebilirsiniz.
Erkekler; yakışıklı mı yakışıklı bir erkek olduğunuzda kadınlara çocuklara ve hatta birbirinize asla el kaldırmayın. O güç, güç değil! Kaba kuvvet o. Korkudan kaynaklanır. Kaybetme korkusundan. Ve kimseyi avucunuzda sıkarak elinizde tutamazsınız. Tam tersi avucu apaçık bırakıcaksınız. Kimseyi suçlama suçlamak; nasıl diyim, zehirli bir duygu. İnsanı frenler, insanı kurban piskolojisine sokar. Atıl bırakır. Hatta şimdiden duvara " kendimi suçlu hissetmiyorum" yaz.
" Kendimi suçlu hissetmiyorum. Kendimi suçlu hissetmiyorum. kendimi suçlu hissetmiyorum" yaz. Çok faydasını görüceksin.
Ceplerden, bilgisayarlardan televizyonlardan uzak bir saat ayır kendine. Kendinle sosyalleş yoksa unutursun nasıl biri olduğunu. Hayatın, sana başkaları tarafından yansıtılmayan bir aslı var. Onu dinle deniz kabuğu dinler gibi. Yalnızlığını kimseye verme. Yalnızlığın hariç her şeyi paylaş. Çünkü hayat paylaşınca güzel.
Hergün şükret! Teşekkürü dualarından asla eksik etme. Teşekkür kadar insana iyi gelen bişey yoktur. Bişeyi istemekten dilemekten bile iyidir. Sıcacık yapar ruhunu. Bende ki bana yeter, hatta artar bile dünyanın en güzel felsefesinidir. Birinden bişey isteme onun yerine birine bişey ver, bak neler olucak seyret sonra.
Karanlık günler olucak. Düşüceksinde. Yaralarda açıklıcak. O zamanlarda şunu unutma; Tünel biticek. Kalkıcaksında, kabukda bağlıcaksın. Sevdiklerine bakıp usanmadan "Seni seviyorum. Seni çok seviyorum" de. Hatta " sen ne yaparsan yap, kim olursan ol sevicem" de.
Korkmakdam korkma. Ödün bile kopsun. Sonra kapa gözünü bas karanlığına. Belki biri taş döşemiştir, kim bilir...
Böbürlenme, Kibirlenme, Köpürme. Abart, Çoğalt, Parlat. Böbürlenme, Kibirlenme, Köpürme. Abart, Çoğalt, Parlat.
Hergün bir yazar tarafından hayatının hikayelendirildiğini düşün ve dinle. Böyle bir kahraman olmak istermiydin? İstiyorsan başarıyorsun. Ne mutlu sana.30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sigara içmek havalı birşey değildir lütfen ergenlik zamanlarında bu hataya düşme. Ve popüler olmak önemli birşey değildir, sırf havalı görüneyim, çevrem olsun diye okulda çevresi çok olan kişilerle arkadaşlık kurma gerçekten arkadaş olmak istiyorsan ol. Eğer çıkar için arkadaşlık kurarsan gülüşün bile sahte olur. Kısacası kendin ol ve kendini hiçbir şeyin değiştirmesine izin verme!
00 Yorumla
Kişilik & Karakter konusunda 18,4b cevap paylaştı. Bir vali güzel bir yol yaptırmış.
Ve yoldan en güzel kim geçecek diye bir yarışma düzenlemiş.
Yarışma günü ;kimi at arabası, kimi süslediği bisikletini, kimi en güzel esvabı ile
“en güzel geçen" olmak için yol kenarına gelir.
Nihayet, tüm gün yoldan geçilir.
Tekrar valinin yanına döndüklerinde hepsi aynı şikayette bulunur.
Yolun bir yerinde moloz yığını vardır bu yolculuğu hayli zorlaştırır.
Günün sonunda son yolcuda yorgun argın üstü başı toz toprak içinde valinin yanına ulaşır.
Bu son yolcu valiye, saygıyla yönelerek içi altınla dolu torbayı uzatır ve der ki:
Yolda insanların geçmesini zorlaştıran moloz yığınını gördüm.
Hz. Muhammed (sav) in :"Rahatsızlık veren bir şeyi yoldan kaldırmak sadakadır”
sözünü hatırladım ve yolu temizledim.
Molozun altında bu altın dolu torbayı buldum.
Ahaliden kimsenin bu kadar altını olamayacağına göre bu altınlar size ait olmalı..
Vali gülümseyerek cevap verir:
“O altınlar senin. Zira yarışmanın galibi sensin.
Yoldan en güzel geçen kişi, ardından gelenler için yoldaki engelleri kaldırandır.
Velhasıl-ı kelam bencil olmamak lazım.30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
89Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı.
u +1 yılHayatta hiç bir zaman vaz geçme, geçmişi bırak geleceğe bak. olman gerek kişi yerine kendin ol kendini yarat derdim. ve değmeyecek insanlar için üzülme derim.
10 Yorumla
+1 yılMerhaba değerli kardeşlerim;
Elbette güzel ve kötü günler geçiriyoruz.
İnsanız iyiyi de görmemiz gerekiyor kötüyü de.
Aile, arkadaş ve diğer tüm tanıdıklarımızın yeri ayrı ayrı.
Kimse için kimseden vazgeçmeyin.
Herkesten iyi birşey öğrenmek için çabalayın.
Hep görüyoruz,
-Aile sorunları
-Okul sıkıntıları
-Yanlış arkadaşlıklar ve daha bir sürü örnekler.
Bunların hepsini hepimiz yaşıyoruz.
Aileden kopmayın.
Kendinizi odaya kapatmayın.
Paylaşmayı ve özellikle sevmeyi bilin istiyorum.
Nasılsın?
Ne kadar basit görünsede çok özel bir sorudur.
Nasılsın? Demeyi öğrenelim.
Herşeye rağmen dik durun.
Hayat o kadar güzel ki,
Kapılarınızı hayata kapatmayın.
Mutlu ve sağlıklı günler dileği ile.20 Yorumla
+1 yılEğer gerekiyorsa tavsiye de bulunurum. Aksi halde ters tepiyor. Ortam olursa da, ayakları üzerinde durmasını isterim, iyilik üzere olmasını, olaylarda-kişilerde karar verirken önyargıyla yaklaşmamasını, hüsnüzan ile hareket etmesini, net olmasını, cimrilikten uzak durmasını, samimi olmasını, hayatı düşündüğün gibi ahiretini de düşünmesini, olumsuzlukların arkasından çizgisinden-inancından vazgeçmemesini, adil olmasını, hayata pozitif bakmasını, saygıdan ödün vermemesini, sevdiklerine-dostlarına değer vermekte gecikmemesini, zaman sermayesinin hızla tükendiğini hiç birşeyi sonraya bırakmamasını, kendi özeleştirini yapmadan karşındakilerini eleştirmemesini, bencil olmamasını, kararlar verirken empati yapmasını, kendi doğrularını ortaya koyarken "başkası ne der" demeden emin adımlarla yerine getirmesini, dürüst olmasını, merhametli olmasını, kendisini bilge noktasında okumasını-araştırmasını, kimseye haddinde fazla kıymet vermemesini,... söylemeye çalışırdım...
20 YorumlaYalnız kalmaktan korkma yanlış insanlarla tanışıp arkadaş olmaktansa yalnız kal illa düzgün birisi çıkar karşına birde terbiyenden karakterinden asla ödün verme basitlesme doğru bildiğin şeyleri yap büyüklerine saygılı ol sevmedigin biri olsa bile saygindan da ödün verme. Ne istediğini bil kim olduğunu ne olmak ne yapmak istediğini sor kendine. Her başarısızlık her hata azmini mücadeleni alevlendirsin asla pes etme ve üzme kendini. Senin için kötü olduğunu düşündüğün şeyin o an senin göremediğin iyi yanı da vardır elbet.
20 YorumlaKesinlikle insanlar ne der diye yaşama. Bu hayat senin hayatın. İnsanlara ters düşse bile hayallerinden ve davranışlarında esaret altında kalma. Özgür ol.
Hata yaptığında sakın üzülme. Her hata bir tecrübedir her zor insanın tecrübe olduğu gibi.
Zor zamanlarında kimseyi arama. Güçlü ol sorunlarınla kendin yüzleş onlardan kaçma. Çünkü sonrasında kendi sorunlarınla kendin baş edebildiğini ve o kadar da zor olmadığını göreceksin. Ve elbette güçlü olmak sana kendini iyi hissettirecek.
Kendi özsaygın her zaman olsun. Çünkü kendine saygısı olmayan, değer vermeyen birini kimse umursamaz.
İnsanlara gereğinden fazla fedakarlıkta etme , bilakis fazla da soğuk olma. İnsana insan olarak eşit davran.
Kendi adalet terazinden asla ödün verme. Her zaman adalet , vicdan ve merhametin ön planda olsun.
Bunlar benim hayat tecrübelerim.21 Yorumla

Ve en zor anlarinizda güneşiniz hep olsun

Sevgiyi de eksik etmemeli hayattan
20 YorumlaOku adam ol derim yoksa büyünce ona buna muhtaç olursun derdim başkasının işi kolay değil adamın suyunu çıkarırlar. akşama kadar hayat öyle zaten en azindan memur ol sabah 8 aksam 5 hafta sonu tatil ama diğer işler öyle değil malesef çok stresli sıkıntılı bir hata yapsan işten kovulma azar işitme kimsenin sözüne katlanılmaz. arkdaş dost o bu kan kardeşim hepsi boş laflar hepsi sana güler zamanı gelince menfaatli dünya o yüznden adam ol akılı ol dersini çalış ya büyük bir iş adamı ya da rezil ol.
10 Yorumla
+1 yılBiri sizi ezince kendinizi ezdirmeyin.
herkese saygılı olun.
şunu unutmayın sadece takılmak isteyen biri sizi rahatsız ederse, görmezden gelmek işe yarıyabilir; ama gerçekten zorbalar ceza çekmez ise durmazlar, ve unutmayın hocalarınız, otorite sahipleri (ANNE BABA ASLA OLMAZ) BİRŞEY YAPMIYORSA,
karşınızdakine karşılık verin.
ve size neden verdin diye sorarlarsa, kibarca "nefsi müdafa yaptım. anayasada böyle yazıyor; buranın kuralları anayasadan üstün değil, değil mi?" diye sorun.
UNUTMAYIN, HAKLI OLDUĞUNUZ SÜRECE, SİZDEN DEĞERLİ KİMSE YOK. SİZİ İLERDE SATACAK KİŞİLER İÇİN KENDİNİZİ FEDA ETMEYİN.HEPİNİZİ GÖZLERİNİZDEN ÖPÜYORUM. -SAYGILAR10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 610 cevap paylaştı. 1. Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol. 2. Şefkat ve merhamette güneş gibi ol. 3. Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol. 4. Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol. 5. Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol. 6. Hoşgörülükte deniz gibi ol. 7. Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol. Hz. Mevlâna
30 YorumlaGeleceklerini planlarken, ailelerin isteklerine ve beklentilerine göre planlamasınlar. Hayatlarını kendileri yaşayacak ve zorluklara kendileri göğüs gerecek.
30 Yorumla
+1 yılHiç bir şeyi fazla kafaya takmayın su akıp yolunu buluyor en nihayetinde derdim..
60 YorumlaKendinizden başka kimseye güveninizi belli etmeyin. Kimseye kendinizden başka güvenmeyin demiyorum göstermeyin değer verin çok göstermeyin insanlar her an her şeyi diyebilir veya fırsata çevirebilir mükemmel yaratılmadık mükemmeli oynamak için yaratıldık. Kendi benliğinizi koruyun hele ki kadından lütfen oku.
20 Yorumla
+1 yılNazım Hikmet ;
“Ben sadece ölen babamdan ileri, doğacak çocuğumdan geriyim ve bir kavganın adsız neferiyim.” der..
Umarım çocuklar babalarını geçer,
Okumuş, gelişmiş faydalı birer nefer olurlar..
Çünkü okumaktan başka çareleri yok...20 Yorumla
+1 yılSakın kimsenin sevimli yüzüne kanmayın kimseye kolay kolay güvenmeyin hayatınızı baskalri için mahvetmeyin. Ohayat sizin ve sadece tek bir tane hayatınız var. Çok arkadaşınız olmasın sağlam bir dost size yeter. Ailenizin herzaman yanında olun onlarin kıymetini bilin. Ani yaşayın
20 Yorumla
+1 yılzamanınızın degerını bılın... saglık huzur ve bereketden baska herseyın yalan oldugunu unutmayın.. maddı seyler yerıne manevı seylere deger verın.. kazancınızı helal sekılde onurluca elde edın yerkende ısraftan kacının.. eller sızı sadece ıyı oldugunuzda alkıslar unutmayın.. aıleden baska gunumuzde herkesın yalan oldugunu unutmayın.. yetınmesını bılıp macera aramaktan kacının..
20 YorumlaKimse zihinsel olarak gelişmenizi istemez.
Kimse kitap okumanızı istemez çünkü okuyan büyük insan olur.
Bazen cahiller arasında bulunması gerekebilir onların arasında nefes almak istiyorsan onlar gibi davran akıllı olduğunu anlamalarına izin verme.
Üniversitede tanıştığın ilk arkadaşlarına fazla bağlanma çünkü en büyük düşmanın onlar olacak.11 Yorumla
+1 yılUnutmayın yıkılmak yeni ve daha sağlam temelli yeni bir oluşumdur hatalarınız yanlışlarınız yaşadığınız kötü olaylar veya yediğiniz kazıklar sizi siz yapan sizi olgunlaştıran kıymetli olaylardır hiç birseye hiç birkimseye suç atarak arkalarına saklanarak yaşamayın bu olayları bir yenilgi olarakta adlandırmayin hepsi hakedilmiş zor ama güzel deneyimlerdir
10 YorumlaDünyayı tiye almayan bir gençlik olmayın yoksa dünya sizi tiye almaz harcsnırsınız herzaman genç kalamyacaksını, elbet birgün gücünüz nefesiniz tükenecek ozaman keşke diceksinjz o yüzden gelenek görenek saygı sevgi sağlık hürmet gibi seyleri elden bırakmayın değerlerine sıkı sarılın densiz bir gençlik olmayın
10 Yorumla
+1 yılYaşıtlarınız dışındaki sizden büyüklere pek ilgi göstermeyin. Ve saygı çerçevesinden de çıkmayın lütfen. Herkeslerede güvenmeyin. Özgüvenli olun ama bunu abartıp diğer hoş olmayan davranış biçimleriyle karıştırmayın. Fazla da şaka ve boş söz yapmayın bana göre yapın ama yakınlarınızla yapın daha mantıklı olur. 😊
10 Yorumla
+1 yılOkul ve okulda ki insanlar aslında pek de önemsenecek ve kafaya takılacak bir şey değil. Hepsi belli bir zaman sonra çöp olup gidiyor. Geriye hiçbir şey kalmıyor.
Zamamında dersleri ve küstüğüm arkadaşları kafaya takmıştım bunun üzerine verilen kendimce bir tavsiyedir. İnsanlar da dersler de aslında o kadar önemsenecek şeyler değil. Sen seni sev ve seni düşün yeter.10 Yorumlaİyi insan olun belkı bu dunya ıyılerın degıl. ıyıler kötulerı sırtında tasımk zorunda kalıyor ama iyi biri olmak sizi yormaz bir gun karsınıza cıkmaz çevreniz kötü diye siz iyi olmaktan vaz geçmeyın ders çalışın
40 YorumlaDoyasıya oyun oynayın , şeker yiyin , kahkaha atın , sokağa çıkın , hayvan sevin , arkadaş edinin.
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 19,5b cevap paylaştı.
+1 yılEn güvenilir limanınız ailenizdir. En kötü aile en iyi yabancıdan daha iyidir. Aileniz size bilmeden veya istemeden zarar verir ama yabancılar bunu tamamen profesyonel planlarla yaparlar. Mutlu bir hayat istiyorsanız ailenizden kaçmadan ve onları ardınızda bırakmadan hayat okyanusuna açılın. Aksi takdirde belirsiz yaratıkların yemi olursunuz.
30 Yorumla
+1 yılKararlarınız konusunda ısrarcı olunuz.. lakin iyice eni boyuna araştırıp yürürlüğe koyun.
10 Yorumla
+1 yılBak yavrum küçük kızlara şunu söyleyebilirim hiç bir erkeğin duygularıyla oynamayın büyüğünce erkek çocuklarımızada ailenize saygılı ve dürüst olun diye bir önerim olabilirdi hiç bir zaman kimseye özenmeyin çucuklar
Her zaman kendiniz olun20 Yorumla
+1 yılşimdiki küçükler büyümüşde küçülmüşler gibi her boku bilirler kmsenin tecrübesi kmseye tecrübe olmuyor illaki yasamak gerekşyor nasılki küçük bebeğe sobya degme cıs dersin anlamaz ne zamanki elini değip yakarsa o zaman cıs oldugunu anlar herkesin yaşaamsı gerekiyor zaten haytta tecrübe denen şeyde hayatta yediğin kazıkların toplamıdır.=TECRÜBEEEEE =))))))))
30 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hayat çok kısa kendinizin farkına varıp değerinizi bilin zamanı olabilecek en iyi şekilde kullanıp abuk subuk şeylerle uğraşırken bir bakıyorsunuz ömür geçip gitmiş aklınızı çok iyi kullanın
30 Yorumla
+1 yılÖlüm gelmeden önce hayatının, hastalık gelmeden önce sağlığının, meşguliyet gelip çatmadan önce boş vaktinin, ihtiyarlık gelmeden önce gençliğinin, fakirlik gelmeden önce zenginliğinin kıtmetini bil.
30 YorumlaArkadaşlarınızı iyi seçin insanlara hemen güvenmeyin çok hata yapacaksınız bunu kabullenin hata yapmak normal sadece aynı hatayı 2 defa yapmayın
40 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 873 cevap paylaştı.
+1 yılBirbirinize sevgiyi yitirin ama saygınızı yitirmeyin çocuklar
Herşeyden önce vicdanınızın sesine kulak verin
Çünkü insanın insan yapan şey vicdandır20 Yorumla
+1 yılO güzelim yaşlarınıza aşk denilen illeti sokmayın illakı bir gun bunu yasayacaksınız ama erkenden aşk acısı cekip depresif hallere burunup bu yıllarınızı mahvetmeyin derdim
10 Yorumla
+1 yılKızlar okuyun; Okumazsanız kolunuza takılan 3 bilezik, kocanızın ömür boyu ödeyeceği salon takımıyla övünen, çeyizi dünyada ki en değerli eşya sanan bireyler olursunuz. Dışarıda nehir gibi akan bir hayat varken siz o nehirde ki sabit kaya gibi aynı kalırsınız.
10 Yorumla
+1 yılBir insan birine öğüt veyahut öneri verirse genelde yapamadığı hayallerini , doğru olan yanlışsız şeyleri sayacaktır
İnsan yaşamadan ders alamayan anlayamayan bir varlıktır deneyimler elmas değerindedir
Öyle olmasaydı öğütler boş gelir miydi hiç gün gelince haklıymış der mi insan
Tek bir şey söyleyebilirim ; kendini tehlikeye atmayacak tüm hataları yap ve çok kitap oku10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılKimseden tavsiye istemeyin / kabul etmeyin. Sonunda yaşayabileceğiniz hayatı yaşayacaksınız zaten, farklı ihtimaller sadece düşünce olarak kalacak.
20 Yorumla okul zamanini dolu dolu gecirin her sey de yeni firsatlar elde etmeye bolumunuzde ilerlemeye calisin guclu olun hayati bos yasamayin 😊
20 Yorumla
+1 yılDürüst olmayın. Yalaka olun. Atılgan olun. İki yüzlü olun. Sinsi olun. Çevrenizdekilere kendinizi sevdirin. İnsanlar böyle kişileri severler.
20 Yorumla
+1 yılTavsiye mavsiye yok! Valla benden küçükler, ağzımı açık bırakacak şeylerle geliyorlar, heybemde yok verebileceğim tavsiye.
10 YorumlaSadece derslerine odaklansınlar. Başka şeylere akılları kayarsa çok kötü olur. Tamamen derslere odaklansınlar.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 632 cevap paylaştı.
+1 yılTavsiyelerin işe yaramadığını anca yaşayarak kendileri öğrenebileceklerini 😄 bu tavsiye sayılmaz ama 😁
10 Yorumla Her doğru bildiğin yol doğruya çıkmayabilir ama sen pes etme Edison bile ampulu 100. denemesinde bulmuştur
10 YorumlaBüyüklerin nasihatlerini dinleyin çünkü her hayattaki deneme bir tecrübedir. Onların tecrübesini göz ardı etmeyin
10 YorumlaHayat planlandığı gibi değil, geldiği gibi yaşanıyor. O yüzden kendinizi kısıtlamayn ileride yaparım diye bugünü pas geçmeyin.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 587 cevap paylaştı. Sadece küçüklerime değil tüm insanlığa mesajım;
Lütfen saygılı, sevgi dolu, hoş görülü, temiz insanlar olmaya çalışın.10 Yorumla
+1 yılİnsanların seni nasıl gördüğüne takılma sen kendini nasıl ve nerede görüyorsun o önemli 🙂
20 Yorumla
+1 yılKimseye haddinden çok değer verme en çok değeri kendine ver
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 718 cevap paylaştı. Büyümeyi istemeyin büyüdükçe çocuk kalmayı isteyeceksiniz çocukluğunuzun kıymetini bilin bol bol oyun oynayın eğlenin.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. "Ögrenmekten asla vazgeçme , çünkü hayat öğrermekten asla vazgeçmiyor..."
21 Yorumla
+1 yılSaygınızı ve sevginizi asla yitirmeyin gün gelir size çok büyük faydaları olur.
20 YorumlaKimseyi umursamayın, hayatınızı yaşayın! 💜🌺 Kafanızı hiçbir şeye takmayın, mutlu olmaya bakın. 🌞
20 Yorumla
+1 yıl"Sakın ola yanlış insanı doğru aşkla sevmeyin" derdim 🌺
20 Yorumla
+1 yılSanaldan tanıdığınız kimseye güvenmeyin kaç yıl tanirsaniz taniyin
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Çok çalış, başkası ile değil kendinle yarış.
Temkinli ve araştırıcı ol. Risk alma, sağlamcı ol. Çok dinle, az konuş. Gözlemci ol, objektif ol. Duyguların bile mantıklı olsun.20 Yorumlaevleneceğiniz kişiyi ve kişinin ailesini iyi tanıyın çok uzakta olmasın
10 YorumlaBilmişlik yapıp onu yap şunu et diyenlere inanmayın. Kendi çizginizi oluşteun
10 Yorumla
+1 yılİnsanların ne dediklerini umursama, kalbini ve aklını harmanla.
10 YorumlaOkul tercihinde asla ailenizin dayatmasını kabul etmeyin, ve istemediğiniz veya sevmediğiniz bölümü asla okumayın derdim
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. vermem.
nasıl olsa kendi bildiklerini okuyorlar.10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayallerinizde ne varsa onlari gerceklestirmek icin harekete geçin.
10 Yorumla Sakin asık olmayin, kimseyede hattinden fazla deger vermeyin olurdu
acik ve net görüş 👍10 YorumlaSosyal medyadan uzak durun ve kitaplarla arkadaş olun derim.
10 Yorumla- Devamını Gör (105)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat