• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Kişilik & Karakter

Sizden küçüklere bir tavsiye verecek olsanız bu ne olurdu?

Acid_Qeenn
Acid_Qeenn Takip Et
FenomenMaster Yaş: 45
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
1011
Yapay Zekaya Sor
Sizden küçüklere ne gibi tavsiyeler de bulunur sunuz?

Tavsiye Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
21 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • kirazsgrc
    kirazsgrc Takip Et
    Xper 2 Yaş: 24
    +1 yıl

en önemli şey aşk onu doya doya yaşa, bu bir.
    ne yapmayı sevdiğini bul ve sonra o sevdiğin şeyi yapabiliyormusun ona bak. Yapmıyorsan boşuna enerjini tüketme, yapabilenler yapsın.
    Yapıyorsan, dünyanın en şanslı insanlarından birisi dilini ıssır kimseye söyleme.
    sevdiğin insanlar bul, işlerini onlarla yapmanın yollarına bak. Hayat yap, et, çalış, başarla geçiyor. Ve bu maroton çok sevdiklerinle geçerse iş yapmamış sürekli aşk yapmış olursun.
    bir kaç kişinin elini sıkı sıkı tut. Onların dertleriyle dertlen, mutluluklarıyla uç, dediklerine kulak ver. Onları kaybetme. Herşey değiştiğinde senin en orjinal halini bilip sevenlere ihtiyacın olucak.
    Kendini onunla bununla karşılaştırma. Başkaların kriterlerine göre seçim yapMA! O zaman başkaların gideceği yerlere gidersin. Oralarda ne işin var, senin yolun başka yokuşların başka!
    Konu komşu ne der diye dinleme. Komşu sen hayatın hakkında topu topu 15 dakka konuşucak, Sense ölene dek onu yaşıcaksın.
    Hareket et, hergün hareket etmeyi alışkanlık haline getir. bir spora kafayı tak, dansa kafayı tak, satrançca kafayı tak. Kafaya taktıkların ilerde yaldız olup üzerine yağacak, yaldız olup üzerine yağacak.
    Hergün oku, her seyi oku. Ağaç olamak nasıldır, Vangogh olmak nasıldır, ikinci dünya savaşına katılmış olamak nasıldır, öğren! bir gün hepsi yapboz gibi yapışıp sana inanılmaz gerçekleri göstericek.
    Kızlar; zekadan, çalışıp basarandan, ve espiriden hoşlanır. Erkekler; güzellikten, edadan ve huzurdan hoşlanır.
    Hayat alışkanlıklıklarla yürüyo. Bişeyi iyi yapmak istiyorsan hemen alışkanlık haline getir. Alışkanlıksa tekrarla oluyo. Beyin böyle programlanıyo. Bişeyi sürekli yaparsan başka şeyi düşünmüyo, onu hep öyle yapıyo. O yüzden alışkanlıklarına çok dikkat et! Neyi alışkanlık yaparsan hayatın ondan oluşucak unutma.
    Erken kalkmak kulağa berbat geliyo, biliyorum ama erken kalkan yol alır hayatımda duyduğum en doğru şey. Bazen saat 8:30 da üç şey bitirmiş oluyosun ve inanamıyosun zamanın göreceliğine.
    Dedikodu yapma! Dekikodu nasıl bişey biliyomusun, böyle evinin içine çöp boşaltmışsın gibi. Ağzını, içini, evini kokutuyo. Rahatlatır sanıyosun ama pisletiyo insanı. Gül geç. Hem dedikodu yapanların başına mutlaka ayıpladıkları, beğenmedikleri, çekiştirip durdukları şey gelir unutma. Hayatın mizah anlayışı böyle.
    Kızlar güzel mi güzel bir kadın olduğunuzda kendi atınız olsun. Kendi paranızı kendiniz kazanın, onu şakır şakır harcayın. Böylece ayrılıklarla ve boşanmalarla attan inip eşeğe binmezsiniz. Atınız kimse altınızdan alamaz. Dört nala başka yere gidebilirsiniz.
    Erkekler; yakışıklı mı yakışıklı bir erkek olduğunuzda kadınlara çocuklara ve hatta birbirinize asla el kaldırmayın. O güç, güç değil! Kaba kuvvet o. Korkudan kaynaklanır. Kaybetme korkusundan. Ve kimseyi avucunuzda sıkarak elinizde tutamazsınız. Tam tersi avucu apaçık bırakıcaksınız. Kimseyi suçlama suçlamak; nasıl diyim, zehirli bir duygu. İnsanı frenler, insanı kurban piskolojisine sokar. Atıl bırakır. Hatta şimdiden duvara " kendimi suçlu hissetmiyorum" yaz.
    " Kendimi suçlu hissetmiyorum. Kendimi suçlu hissetmiyorum. kendimi suçlu hissetmiyorum" yaz. Çok faydasını görüceksin.
    Ceplerden, bilgisayarlardan televizyonlardan uzak bir saat ayır kendine. Kendinle sosyalleş yoksa unutursun nasıl biri olduğunu. Hayatın, sana başkaları tarafından yansıtılmayan bir aslı var. Onu dinle deniz kabuğu dinler gibi. Yalnızlığını kimseye verme. Yalnızlığın hariç her şeyi paylaş. Çünkü hayat paylaşınca güzel.
    Hergün şükret! Teşekkürü dualarından asla eksik etme. Teşekkür kadar insana iyi gelen bişey yoktur. Bişeyi istemekten dilemekten bile iyidir. Sıcacık yapar ruhunu. Bende ki bana yeter, hatta artar bile dünyanın en güzel felsefesinidir. Birinden bişey isteme onun yerine birine bişey ver, bak neler olucak seyret sonra.
    Karanlık günler olucak. Düşüceksinde. Yaralarda açıklıcak. O zamanlarda şunu unutma; Tünel biticek. Kalkıcaksında, kabukda bağlıcaksın. Sevdiklerine bakıp usanmadan "Seni seviyorum. Seni çok seviyorum" de. Hatta " sen ne yaparsan yap, kim olursan ol sevicem" de.
    Korkmakdam korkma. Ödün bile kopsun. Sonra kapa gözünü bas karanlığına. Belki biri taş döşemiştir, kim bilir...
    Böbürlenme, Kibirlenme, Köpürme. Abart, Çoğalt, Parlat. Böbürlenme, Kibirlenme, Köpürme. Abart, Çoğalt, Parlat.
    Hergün bir yazar tarafından hayatının hikayelendirildiğini düşün ve dinle. Böyle bir kahraman olmak istermiydin? İstiyorsan başarıyorsun. Ne mutlu sana.

3
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• xSPACEx
    xSPACEx Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 99%
    +1 yıl

Sigara içmek havalı birşey değildir lütfen ergenlik zamanlarında bu hataya düşme. Ve popüler olmak önemli birşey değildir, sırf havalı görüneyim, çevrem olsun diye okulda çevresi çok olan kişilerle arkadaşlık kurma gerçekten arkadaş olmak istiyorsan ol. Eğer çıkar için arkadaşlık kurarsan gülüşün bile sahte olur. Kısacası kendin ol ve kendini hiçbir şeyin değiştirmesine izin verme!

0
    0 Yorumla
  • Ehlivukuf
    Ehlivukuf Takip Et
    Mentor Yaş: 34
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 18,4b cevap paylaştı.

Bir vali güzel bir yol yaptırmış.
    Ve yoldan en güzel kim geçecek diye bir yarışma düzenlemiş.
    Yarışma günü ;kimi at arabası, kimi süslediği bisikletini, kimi en güzel esvabı ile
    “en güzel geçen" olmak için yol kenarına gelir.
    Nihayet, tüm gün yoldan geçilir.
    Tekrar valinin yanına döndüklerinde hepsi aynı şikayette bulunur.
    Yolun bir yerinde moloz yığını vardır bu yolculuğu hayli zorlaştırır.
    Günün sonunda son yolcuda yorgun argın üstü başı toz toprak içinde valinin yanına ulaşır.
    Bu son yolcu valiye, saygıyla yönelerek içi altınla dolu torbayı uzatır ve der ki:
    Yolda insanların geçmesini zorlaştıran moloz yığınını gördüm.
    Hz. Muhammed (sav) in :"Rahatsızlık veren bir şeyi yoldan kaldırmak sadakadır”
    sözünü hatırladım ve yolu temizledim.
    Molozun altında bu altın dolu torbayı buldum.
    Ahaliden kimsenin bu kadar altını olamayacağına göre bu altınlar size ait olmalı..

Vali gülümseyerek cevap verir:
    “O altınlar senin. Zira yarışmanın galibi sensin.
    Yoldan en güzel geçen kişi, ardından gelenler için yoldaki engelleri kaldırandır.
    Velhasıl-ı kelam bencil olmamak lazım.

3
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

76

Cevap

89

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı.

Hayatta hiç bir zaman vaz geçme, geçmişi bırak geleceğe bak. olman gerek kişi yerine kendin ol kendini yarat derdim. ve değmeyecek insanlar için üzülme derim.

1
    0 Yorumla
  • SessizHayatlar
    SessizHayatlar Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 88%
    +1 yıl

Merhaba değerli kardeşlerim;
    Elbette güzel ve kötü günler geçiriyoruz.
    İnsanız iyiyi de görmemiz gerekiyor kötüyü de.
    Aile, arkadaş ve diğer tüm tanıdıklarımızın yeri ayrı ayrı.
    Kimse için kimseden vazgeçmeyin.
    Herkesten iyi birşey öğrenmek için çabalayın.
    Hep görüyoruz,
    -Aile sorunları
    -Okul sıkıntıları
    -Yanlış arkadaşlıklar ve daha bir sürü örnekler.
    Bunların hepsini hepimiz yaşıyoruz.
    Aileden kopmayın.
    Kendinizi odaya kapatmayın.
    Paylaşmayı ve özellikle sevmeyi bilin istiyorum.
    Nasılsın?
    Ne kadar basit görünsede çok özel bir sorudur.
    Nasılsın? Demeyi öğrenelim.
    Herşeye rağmen dik durun.
    Hayat o kadar güzel ki,
    Kapılarınızı hayata kapatmayın.
    Mutlu ve sağlıklı günler dileği ile.

2
    0 Yorumla
  • sağduyulu1691
    sağduyulu1691 Takip Et
    Guru Yaş: 58 , eic 65%
    +1 yıl

Eğer gerekiyorsa tavsiye de bulunurum. Aksi halde ters tepiyor. Ortam olursa da, ayakları üzerinde durmasını isterim, iyilik üzere olmasını, olaylarda-kişilerde karar verirken önyargıyla yaklaşmamasını, hüsnüzan ile hareket etmesini, net olmasını, cimrilikten uzak durmasını, samimi olmasını, hayatı düşündüğün gibi ahiretini de düşünmesini, olumsuzlukların arkasından çizgisinden-inancından vazgeçmemesini, adil olmasını, hayata pozitif bakmasını, saygıdan ödün vermemesini, sevdiklerine-dostlarına değer vermekte gecikmemesini, zaman sermayesinin hızla tükendiğini hiç birşeyi sonraya bırakmamasını, kendi özeleştirini yapmadan karşındakilerini eleştirmemesini, bencil olmamasını, kararlar verirken empati yapmasını, kendi doğrularını ortaya koyarken "başkası ne der" demeden emin adımlarla yerine getirmesini, dürüst olmasını, merhametli olmasını, kendisini bilge noktasında okumasını-araştırmasını, kimseye haddinde fazla kıymet vermemesini,... söylemeye çalışırdım...

2
    0 Yorumla
  • louwill
    louwill Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 39%
    +1 yıl

Yalnız kalmaktan korkma yanlış insanlarla tanışıp arkadaş olmaktansa yalnız kal illa düzgün birisi çıkar karşına birde terbiyenden karakterinden asla ödün verme basitlesme doğru bildiğin şeyleri yap büyüklerine saygılı ol sevmedigin biri olsa bile saygindan da ödün verme. Ne istediğini bil kim olduğunu ne olmak ne yapmak istediğini sor kendine. Her başarısızlık her hata azmini mücadeleni alevlendirsin asla pes etme ve üzme kendini. Senin için kötü olduğunu düşündüğün şeyin o an senin göremediğin iyi yanı da vardır elbet.

2
    0 Yorumla
  • Arçalcan
    Arçalcan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Kesinlikle insanlar ne der diye yaşama. Bu hayat senin hayatın. İnsanlara ters düşse bile hayallerinden ve davranışlarında esaret altında kalma. Özgür ol.
    Hata yaptığında sakın üzülme. Her hata bir tecrübedir her zor insanın tecrübe olduğu gibi.
    Zor zamanlarında kimseyi arama. Güçlü ol sorunlarınla kendin yüzleş onlardan kaçma. Çünkü sonrasında kendi sorunlarınla kendin baş edebildiğini ve o kadar da zor olmadığını göreceksin. Ve elbette güçlü olmak sana kendini iyi hissettirecek.
    Kendi özsaygın her zaman olsun. Çünkü kendine saygısı olmayan, değer vermeyen birini kimse umursamaz.
    İnsanlara gereğinden fazla fedakarlıkta etme , bilakis fazla da soğuk olma. İnsana insan olarak eşit davran.
    Kendi adalet terazinden asla ödün verme. Her zaman adalet , vicdan ve merhametin ön planda olsun.

Bunlar benim hayat tecrübelerim.

2
    1 Yorumla
    • Arçalcan
      Arçalcan
      +1 yıl

Ve en mühim olanı , hayatta yaptığın tüm icraatler , kötülükler, eninde sonunda sana dönecektir. İnsanları kınamaya kalkarken bunu senin de yaşayacağını göz önünde bulundur.

Yorumla
  • erzMk
    erzMk Takip Et
    Yoda Yaş: 48 , eic 99%
    +1 yıl
    Sizden küçüklere bir tavsiye verecek olsanız bu ne olurdu?Sizden küçüklere bir tavsiye verecek olsanız bu ne olurdu?Sizden küçüklere bir tavsiye verecek olsanız bu ne olurdu?

Ve en zor anlarinizda güneşiniz hep olsun

Sizden küçüklere bir tavsiye verecek olsanız bu ne olurdu?Sizden küçüklere bir tavsiye verecek olsanız bu ne olurdu?

Sevgiyi de eksik etmemeli hayattan

2
    0 Yorumla
  • muro0099
    muro0099 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl

Oku adam ol derim yoksa büyünce ona buna muhtaç olursun derdim başkasının işi kolay değil adamın suyunu çıkarırlar. akşama kadar hayat öyle zaten en azindan memur ol sabah 8 aksam 5 hafta sonu tatil ama diğer işler öyle değil malesef çok stresli sıkıntılı bir hata yapsan işten kovulma azar işitme kimsenin sözüne katlanılmaz. arkdaş dost o bu kan kardeşim hepsi boş laflar hepsi sana güler zamanı gelince menfaatli dünya o yüznden adam ol akılı ol dersini çalış ya büyük bir iş adamı ya da rezil ol.

1
    0 Yorumla
  • MutsuzBora
    MutsuzBora Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Biri sizi ezince kendinizi ezdirmeyin.
    herkese saygılı olun.
    şunu unutmayın sadece takılmak isteyen biri sizi rahatsız ederse, görmezden gelmek işe yarıyabilir; ama gerçekten zorbalar ceza çekmez ise durmazlar, ve unutmayın hocalarınız, otorite sahipleri (ANNE BABA ASLA OLMAZ) BİRŞEY YAPMIYORSA,
    karşınızdakine karşılık verin.

ve size neden verdin diye sorarlarsa, kibarca "nefsi müdafa yaptım. anayasada böyle yazıyor; buranın kuralları anayasadan üstün değil, değil mi?" diye sorun.

UNUTMAYIN, HAKLI OLDUĞUNUZ SÜRECE, SİZDEN DEĞERLİ KİMSE YOK. SİZİ İLERDE SATACAK KİŞİLER İÇİN KENDİNİZİ FEDA ETMEYİN.HEPİNİZİ GÖZLERİNİZDEN ÖPÜYORUM. -SAYGILAR

1
    0 Yorumla
  • Uslannmaz
    Uslannmaz Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 96%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 610 cevap paylaştı.

1. Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol. 2. Şefkat ve merhamette güneş gibi ol. 3. Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol. 4. Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol. 5. Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol. 6. Hoşgörülükte deniz gibi ol. 7. Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol. Hz. Mevlâna

3
    0 Yorumla
  • ToxiCs
    ToxiCs Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 34
    +1 yıl

Geleceklerini planlarken, ailelerin isteklerine ve beklentilerine göre planlamasınlar. Hayatlarını kendileri yaşayacak ve zorluklara kendileri göğüs gerecek.

3
    0 Yorumla
  • Affedilmeyen
    Affedilmeyen Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 42
    +1 yıl

Hiç bir şeyi fazla kafaya takmayın su akıp yolunu buluyor en nihayetinde derdim..

6
    0 Yorumla
  • Uniionsra
    Uniionsra Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Kendinizden başka kimseye güveninizi belli etmeyin. Kimseye kendinizden başka güvenmeyin demiyorum göstermeyin değer verin çok göstermeyin insanlar her an her şeyi diyebilir veya fırsata çevirebilir mükemmel yaratılmadık mükemmeli oynamak için yaratıldık. Kendi benliğinizi koruyun hele ki kadından lütfen oku.

2
    0 Yorumla
  • philosophus__
    philosophus__ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42 , eic 100%
    +1 yıl

Nazım Hikmet ;

“Ben sadece ölen babamdan ileri, doğacak çocuğumdan geriyim ve bir kavganın adsız neferiyim.” der..

Umarım çocuklar babalarını geçer,
    Okumuş, gelişmiş faydalı birer nefer olurlar..
    Çünkü okumaktan başka çareleri yok...

2
    0 Yorumla
  • Sivaslıbirmüslim
    Sivaslıbirmüslim Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 89%
    +1 yıl

Sakın kimsenin sevimli yüzüne kanmayın kimseye kolay kolay güvenmeyin hayatınızı baskalri için mahvetmeyin. Ohayat sizin ve sadece tek bir tane hayatınız var. Çok arkadaşınız olmasın sağlam bir dost size yeter. Ailenizin herzaman yanında olun onlarin kıymetini bilin. Ani yaşayın

2
    0 Yorumla
  • mastergreeneyes
    mastergreeneyes Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 57%
    +1 yıl

zamanınızın degerını bılın... saglık huzur ve bereketden baska herseyın yalan oldugunu unutmayın.. maddı seyler yerıne manevı seylere deger verın.. kazancınızı helal sekılde onurluca elde edın yerkende ısraftan kacının.. eller sızı sadece ıyı oldugunuzda alkıslar unutmayın.. aıleden baska gunumuzde herkesın yalan oldugunu unutmayın.. yetınmesını bılıp macera aramaktan kacının..

2
    0 Yorumla
  • 48382727
    48382727 Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 86%
    +1 yıl

Kimse zihinsel olarak gelişmenizi istemez.
    Kimse kitap okumanızı istemez çünkü okuyan büyük insan olur.
    Bazen cahiller arasında bulunması gerekebilir onların arasında nefes almak istiyorsan onlar gibi davran akıllı olduğunu anlamalarına izin verme.
    Üniversitede tanıştığın ilk arkadaşlarına fazla bağlanma çünkü en büyük düşmanın onlar olacak.

1
    1 Yorumla
    • 48382727
      48382727
      +1 yıl

Son olarak önceliğini ilişkiniz değil işiniz olsun.

Yorumla
  • Hiçmibupiçşimdi
    Hiçmibupiçşimdi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 85%
    +1 yıl

Unutmayın yıkılmak yeni ve daha sağlam temelli yeni bir oluşumdur hatalarınız yanlışlarınız yaşadığınız kötü olaylar veya yediğiniz kazıklar sizi siz yapan sizi olgunlaştıran kıymetli olaylardır hiç birseye hiç birkimseye suç atarak arkalarına saklanarak yaşamayın bu olayları bir yenilgi olarakta adlandırmayin hepsi hakedilmiş zor ama güzel deneyimlerdir

1
    0 Yorumla
  • Islakk
    Islakk Takip Et
    Xper 6 Yaş: 46 , eic 97%
    +1 yıl

Dünyayı tiye almayan bir gençlik olmayın yoksa dünya sizi tiye almaz harcsnırsınız herzaman genç kalamyacaksını, elbet birgün gücünüz nefesiniz tükenecek ozaman keşke diceksinjz o yüzden gelenek görenek saygı sevgi sağlık hürmet gibi seyleri elden bırakmayın değerlerine sıkı sarılın densiz bir gençlik olmayın

1
    0 Yorumla
  • Mavisesssizlik
    Mavisesssizlik Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 69%
    +1 yıl

Yaşıtlarınız dışındaki sizden büyüklere pek ilgi göstermeyin. Ve saygı çerçevesinden de çıkmayın lütfen. Herkeslerede güvenmeyin. Özgüvenli olun ama bunu abartıp diğer hoş olmayan davranış biçimleriyle karıştırmayın. Fazla da şaka ve boş söz yapmayın bana göre yapın ama yakınlarınızla yapın daha mantıklı olur. 😊

1
    0 Yorumla
  • manyakmıdırnediryaa
    manyakmıdırnediryaa Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 99%
    +1 yıl

Okul ve okulda ki insanlar aslında pek de önemsenecek ve kafaya takılacak bir şey değil. Hepsi belli bir zaman sonra çöp olup gidiyor. Geriye hiçbir şey kalmıyor.

Zamamında dersleri ve küstüğüm arkadaşları kafaya takmıştım bunun üzerine verilen kendimce bir tavsiyedir. İnsanlar da dersler de aslında o kadar önemsenecek şeyler değil. Sen seni sev ve seni düşün yeter.

1
    0 Yorumla
  • 12345ftm
    12345ftm Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 43%
    +1 yıl

İyi insan olun belkı bu dunya ıyılerın degıl. ıyıler kötulerı sırtında tasımk zorunda kalıyor ama iyi biri olmak sizi yormaz bir gun karsınıza cıkmaz çevreniz kötü diye siz iyi olmaktan vaz geçmeyın ders çalışın

4
    0 Yorumla
  • ginnywsly
    ginnywsly Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 23
    +1 yıl

Doyasıya oyun oynayın , şeker yiyin , kahkaha atın , sokağa çıkın , hayvan sevin , arkadaş edinin.

2
    0 Yorumla
  • superpsikolog
    superpsikolog Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 53%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 19,5b cevap paylaştı.

En güvenilir limanınız ailenizdir. En kötü aile en iyi yabancıdan daha iyidir. Aileniz size bilmeden veya istemeden zarar verir ama yabancılar bunu tamamen profesyonel planlarla yaparlar. Mutlu bir hayat istiyorsanız ailenizden kaçmadan ve onları ardınızda bırakmadan hayat okyanusuna açılın. Aksi takdirde belirsiz yaratıkların yemi olursunuz.

3
    0 Yorumla
  • _Passionate-Love_
    _Passionate-Love_ Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 42
    +1 yıl

Kararlarınız konusunda ısrarcı olunuz.. lakin iyice eni boyuna araştırıp yürürlüğe koyun.

1
    0 Yorumla
  • Çekicibirbey34
    Çekicibirbey34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 94%
    +1 yıl

Bak yavrum küçük kızlara şunu söyleyebilirim hiç bir erkeğin duygularıyla oynamayın büyüğünce erkek çocuklarımızada ailenize saygılı ve dürüst olun diye bir önerim olabilirdi hiç bir zaman kimseye özenmeyin çucuklar
    Her zaman kendiniz olun

2
    0 Yorumla
  • unalpamela
    unalpamela Takip Et
    Xper 5 Yaş: 51
    +1 yıl

şimdiki küçükler büyümüşde küçülmüşler gibi her boku bilirler kmsenin tecrübesi kmseye tecrübe olmuyor illaki yasamak gerekşyor nasılki küçük bebeğe sobya degme cıs dersin anlamaz ne zamanki elini değip yakarsa o zaman cıs oldugunu anlar herkesin yaşaamsı gerekiyor zaten haytta tecrübe denen şeyde hayatta yediğin kazıkların toplamıdır.=TECRÜBEEEEE =))))))))

3
    0 Yorumla
  • Gsdilek
    Gsdilek Takip Et
    Guru Yaş: 49 , eic 66%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Hayat çok kısa kendinizin farkına varıp değerinizi bilin zamanı olabilecek en iyi şekilde kullanıp abuk subuk şeylerle uğraşırken bir bakıyorsunuz ömür geçip gitmiş aklınızı çok iyi kullanın

3
    0 Yorumla
  • Mehmettok1979
    Mehmettok1979 Takip Et
    Guru Yaş: 47 , eic 34%
    +1 yıl

Ölüm gelmeden önce hayatının, hastalık gelmeden önce sağlığının, meşguliyet gelip çatmadan önce boş vaktinin, ihtiyarlık gelmeden önce gençliğinin, fakirlik gelmeden önce zenginliğinin kıtmetini bil.

3
    0 Yorumla
  • shaed
    shaed Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl

Arkadaşlarınızı iyi seçin insanlara hemen güvenmeyin çok hata yapacaksınız bunu kabullenin hata yapmak normal sadece aynı hatayı 2 defa yapmayın

4
    0 Yorumla
  • şükran2323
    şükran2323 Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 41%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 873 cevap paylaştı.

Birbirinize sevgiyi yitirin ama saygınızı yitirmeyin çocuklar
    Herşeyden önce vicdanınızın sesine kulak verin
    Çünkü insanın insan yapan şey vicdandır

2
    0 Yorumla
  • giizemeliif
    giizemeliif Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

O güzelim yaşlarınıza aşk denilen illeti sokmayın illakı bir gun bunu yasayacaksınız ama erkenden aşk acısı cekip depresif hallere burunup bu yıllarınızı mahvetmeyin derdim

1
    0 Yorumla
  • ladyybahar
    ladyybahar Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25
    +1 yıl

Kızlar okuyun; Okumazsanız kolunuza takılan 3 bilezik, kocanızın ömür boyu ödeyeceği salon takımıyla övünen, çeyizi dünyada ki en değerli eşya sanan bireyler olursunuz. Dışarıda nehir gibi akan bir hayat varken siz o nehirde ki sabit kaya gibi aynı kalırsınız.

1
    0 Yorumla
  • melissaykt
    melissaykt Takip Et
    Xper 1 Yaş: 24
    +1 yıl

Bir insan birine öğüt veyahut öneri verirse genelde yapamadığı hayallerini , doğru olan yanlışsız şeyleri sayacaktır
    İnsan yaşamadan ders alamayan anlayamayan bir varlıktır deneyimler elmas değerindedir
    Öyle olmasaydı öğütler boş gelir miydi hiç gün gelince haklıymış der mi insan
    Tek bir şey söyleyebilirim ; kendini tehlikeye atmayacak tüm hataları yap ve çok kitap oku

1
    0 Yorumla
  • birazkülbirazduman
    birazkülbirazduman Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 55%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.

Kimseden tavsiye istemeyin / kabul etmeyin. Sonunda yaşayabileceğiniz hayatı yaşayacaksınız zaten, farklı ihtimaller sadece düşünce olarak kalacak.

2
    0 Yorumla
  • AysiraM
    AysiraM Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 53%
    +1 yıl

okul zamanini dolu dolu gecirin her sey de yeni firsatlar elde etmeye bolumunuzde ilerlemeye calisin guclu olun hayati bos yasamayin 😊

2
    0 Yorumla
  • Deryabulut
    Deryabulut Takip Et
    Master Yaş: 24
    +1 yıl

Dürüst olmayın. Yalaka olun. Atılgan olun. İki yüzlü olun. Sinsi olun. Çevrenizdekilere kendinizi sevdirin. İnsanlar böyle kişileri severler.

2
    0 Yorumla
  • hojiblanca
    hojiblanca Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 62%
    +1 yıl

Tavsiye mavsiye yok! Valla benden küçükler, ağzımı açık bırakacak şeylerle geliyorlar, heybemde yok verebileceğim tavsiye.

1
    0 Yorumla
  • 3popkek
    3popkek Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 95%
    +1 yıl

Sadece derslerine odaklansınlar. Başka şeylere akılları kayarsa çok kötü olur. Tamamen derslere odaklansınlar.

1
    0 Yorumla
  • sonsuzLukkkk
    sonsuzLukkkk Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 61%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 632 cevap paylaştı.

Tavsiyelerin işe yaramadığını anca yaşayarak kendileri öğrenebileceklerini 😄 bu tavsiye sayılmaz ama 😁

1
    0 Yorumla
  • rabees
    rabees Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 42%
    +1 yıl

Her doğru bildiğin yol doğruya çıkmayabilir ama sen pes etme Edison bile ampulu 100. denemesinde bulmuştur

1
    0 Yorumla
  • LevoKara
    LevoKara Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 41%
    +1 yıl

Büyüklerin nasihatlerini dinleyin çünkü her hayattaki deneme bir tecrübedir. Onların tecrübesini göz ardı etmeyin

1
    0 Yorumla
  • korayby
    korayby Takip Et
    Xper 7 Yaş: 51 , eic 59%
    +1 yıl

Hayat planlandığı gibi değil, geldiği gibi yaşanıyor. O yüzden kendinizi kısıtlamayn ileride yaparım diye bugünü pas geçmeyin.

1
    0 Yorumla
  • tamkuzey
    tamkuzey Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 48%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 587 cevap paylaştı.

Sadece küçüklerime değil tüm insanlığa mesajım;
    Lütfen saygılı, sevgi dolu, hoş görülü, temiz insanlar olmaya çalışın.

1
    0 Yorumla
  • servetansin
    servetansin Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 96%
    +1 yıl

İnsanların seni nasıl gördüğüne takılma sen kendini nasıl ve nerede görüyorsun o önemli 🙂

2
    0 Yorumla
  • LaLaLaLa987
    LaLaLaLa987 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 40%
    +1 yıl

Kimseye haddinden çok değer verme en çok değeri kendine ver

2
    0 Yorumla
  • miraefsun
    miraefsun Takip Et
    Yoda Yaş: 28
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 718 cevap paylaştı.

Büyümeyi istemeyin büyüdükçe çocuk kalmayı isteyeceksiniz çocukluğunuzun kıymetini bilin bol bol oyun oynayın eğlenin.

1
    0 Yorumla
  • Çilek_22
    Çilek_22 Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 78%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.

"Ögrenmekten asla vazgeçme , çünkü hayat öğrermekten asla vazgeçmiyor..."

2
    1 Yorumla
    • Çilek_22
      Çilek_22
      +1 yıl

Ögretmekten *

Yorumla
  • YanlızlıkRıhtımı35
    YanlızlıkRıhtımı35 Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 72%
    +1 yıl

Saygınızı ve sevginizi asla yitirmeyin gün gelir size çok büyük faydaları olur.

2
    0 Yorumla
  • kediliçek
    kediliçek Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 83%
    +1 yıl

Kimseyi umursamayın, hayatınızı yaşayın! 💜🌺 Kafanızı hiçbir şeye takmayın, mutlu olmaya bakın. 🌞

2
    0 Yorumla
  • HürreemSultaaN
    HürreemSultaaN Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 48%
    +1 yıl

"Sakın ola yanlış insanı doğru aşkla sevmeyin" derdim 🌺

2
    0 Yorumla
  • the__slayerr
    the__slayerr Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 91%
    +1 yıl

Sanaldan tanıdığınız kimseye güvenmeyin kaç yıl tanirsaniz taniyin

2
    0 Yorumla
  • xsarinx
    xsarinx Takip Et
    Master Yaş: 57
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı.

Çok çalış, başkası ile değil kendinle yarış.
    Temkinli ve araştırıcı ol. Risk alma, sağlamcı ol. Çok dinle, az konuş. Gözlemci ol, objektif ol. Duyguların bile mantıklı olsun.

2
    0 Yorumla
  • slammed
    slammed Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39 , eic 100%
    +1 yıl

evleneceğiniz kişiyi ve kişinin ailesini iyi tanıyın çok uzakta olmasın

1
    0 Yorumla
  • Nesee11m
    Nesee11m Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Bilmişlik yapıp onu yap şunu et diyenlere inanmayın. Kendi çizginizi oluşteun

1
    0 Yorumla
  • ÇanakAnten
    ÇanakAnten Takip Et
    Bilge Yaş: 37 , eic 80%
    +1 yıl

İnsanların ne dediklerini umursama, kalbini ve aklını harmanla.

1
    0 Yorumla
  • ReyaL1
    ReyaL1 Takip Et
    Guru Yaş: 40
    +1 yıl

Okul tercihinde asla ailenizin dayatmasını kabul etmeyin, ve istemediğiniz veya sevmediğiniz bölümü asla okumayın derdim

1
    0 Yorumla
  • BryanHawk
    BryanHawk Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 43%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı.

vermem.
    nasıl olsa kendi bildiklerini okuyorlar.

1
    0 Yorumla
  • KıyametAlameti
    KıyametAlameti Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 62%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı.

Hayallerinizde ne varsa onlari gerceklestirmek icin harekete geçin.

1
    0 Yorumla
  • ahmt43
    ahmt43 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 38%
    +1 yıl

Sakin asık olmayin, kimseyede hattinden fazla deger vermeyin olurdu
    acik ve net görüş 👍

1
    0 Yorumla
  • LaCaSa
    LaCaSa Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 87%
    +1 yıl

Sosyal medyadan uzak durun ve kitaplarla arkadaş olun derim.

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (105)
Devamını Gör(150)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Sizden küçüklere bir tavsiye verecek olsanız bu ne olurdu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sizden küçüklere bir tavsiye verecek olsanız bu ne olurdu? 15 cevap verildi
Çocukluğunuza bir tavsiye verecek olsanız bu ne olurdu? 23 cevap verildi
Sizden küçük kişilere bir abla/abi tavsiyesi verseydiniz ne derdiniz? 5 cevap verildi
Senden küçüklere bir tavsiye verir misin? 11 cevap verildi
Sizden küçük birine nasıl nasihatler verirdiniz? 11 cevap verildi
İleride olacak çocuğunuza şimdiden bir nasihat verecek olsanız, bu ne olurdu? 17 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Bakınca gözlerinizi parlatan biri var mı?
  • Vücudunuzda en çok nerenizi seviyorsunuz?
  • Sırılsıklam aşık oldun mu?
  • Rabbimizi gerçekten cehennem korkusu olmadan, sadece O olduğu icin sevebiliyor muyuz?
  • Sabah sakinliği mi, koşturması mı?
  • Sabah bakımları yapıldı mı? bugün kimler nerelerde?
  • Ne sıklıkla yüzünüze maske yaparsınız?
  • İyi bir dost mu yağlı bir tost mu?
  • Genç bir öğretmen karne hediyesi olarak öğrencilerini pavyona götürdü. Sizin unutamadığınız bir karne hediyesi var mı?
  • Çay olmadan kahvaltı yapabilir misiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨