Bir gün uyandınız ve bütün bu yaşınıza kadar yaşadıklarınız bir rüya idi ve 7 yaşındasınız en sevdiğiniz çizgi film açık tv de ne yapardınız?🤔 Ben yeniden çocukluğumda olduğum için çok mutlu olurdum 🥰😍🤗
Günaydın çokkk mutlu olacağınız bir gün olsun soru detayda?
Günaydın sevgili @Meczupbiryazar 😃 En kalbi duygularımla hayırlı cumalar dilerim. Şahsi düşüncem, böyle bir şeyi istemezdim. Mevcut hayatı iyi kötü yaşadım, yaşıyorum. Tekrar etmeyi istemem. Daha iyisi için devam etmek ve nihayete ermek hedefim. Bu film er ya da geç bitecek. :))
Kişilik & Karakter konusunda 19,5b cevap paylaştı.
İstemezdim. Çocukluğumu ailemle yaşama şansım olurdu. Ama bu yaşadıklarımı yeniden yaşarmıyım, rüyalar gerçek olurmu korkusu yeni hayatımı mahvederdi. Yok kalsın ben almayayım. Bitmiş bir hikayeyi yeniden yazamam.
çocukluk güzel şey.. sanırım mutlu olurdum ama öte yandan bu halimde iyi be.. şimdi en başa dönmek aynı korkuları yaşamak sorunlarla yüzleşmek beni yorar.. Netice de bu güne kadar iyi kötü geldik
Anaaa o kadar şeyi boşuna mı çektim ve Allah bilir daha neler neler yaşayacağım gördüklerim yasayacaklarimin teminatidir diyip direk kendimi bir akıl hastanesine yaptırırdim.