Bence de bir psikologa görün ayrıca dört Yıldır fitness yapan birisi olarak söylüyorum ki zayflaman değil kas kütleni arttırman lazım beslenme konusunda bu kadar cahil olmayın
karşı cins için söylemiştim pardon :D Erkek için fit bir fizik diyebilirim göbek yok aşırı kas yok ideal boy ideal kilo ideal yapı gibi :D Böyle değilim hafif göbüş var
Hiçbir zaman dört dörtlük olacağını sanmıyorum vücudumun fakat yaşlanınca bana problem çıkarmaması, sıkı gözükme ve sağlıklı olma amacıyla spor yapıyorum, beslenmeme dikkat ediyorum.
Psikiyatrdan önce psikolog araştırıp git. Tanımaman daha iyi, insan tanımadığıyla daha rahat konuşuyor böyle şeyleri. Bir uzmanla konuşmak bile kafandaki şey neyse onu çözmene yardımcı olabilir.
Kırpıldığındandır. Ama normal görenler de ev arkadaşım falan daha fazla uğraşma böyle iyisin diyo. Ne zaman pes edicem bakalım. Sınavlar başlayınca salarım heralde
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bence de bir psikologa görün ayrıca dört Yıldır fitness yapan birisi olarak söylüyorum ki zayflaman değil kas kütleni arttırman lazım beslenme konusunda bu kadar cahil olmayın
Spor yapıyorum haftada 3-4 gün
İki kilo dambıl kaldırmak spor değil
Sen nasıl çalışıyorsun?
Antrenman öncesi protein antrenman sonrası ise karbonhidrat ve lif ağırlıklı besleniyorum 55 kiloyum ve 25 kilo kaldırıyorum
Daha farklı bir şey duymayı ummuştum. Hayırlısı. Psikoloğa beraber gidelim 😄
Ben arada gidiyorum sen sık sık git
bence çok güzel fiziğin var benim en çok sevdiğim tıp küçük memeler küçük kalça kalin bacak varya ölüyorum eriyorum ben
Zayıf olan herkes fit olduğunu sanıyor kızım siz fit değilsiniz sizi aç bırakmışlar
Aç kalmıyorum senden daha kaslıyımdır eminim
Ayn krşm sen daha kaslısın
Erkek olduğun için kas kütlen fazla ama olabilir ama ben haftada 3-4 gün antreman yapıyorum düzenli. Sen ne bok yapıyosun?
2 yıldır fitness yapıyorum köşede sessizce ağlayabilirsin teşekkür
Aynen aynen
Ehehhe ağla ezik
Ahshsjjs ahsjskjs şimdi özür dile benden ilk yaptığın görüş için
Özür dilerim ezik insan gururun incindi galiba
bir daha olmasın küçük bok
Büyük bok bu durumda sen oluyorsun galiba 😶
Anan oluyo
benim için mükemmel fizik insanın kendi ile barışık olup hiç bir eleştiriye aldırmamasıdır
Birileri mükemmel fizik arar biz daha kadın gibi kadın bulamıyoruz
benim için mükemmel fizik = küçük gögüs küçük kalça ince bel ve bacak
Erkek için mükemmel fizik tanımın bu mu sen böyle misin
karşı cins için söylemiştim pardon :D
Erkek için fit bir fizik diyebilirim göbek yok aşırı kas yok ideal boy ideal kilo ideal yapı gibi :D Böyle değilim hafif göbüş var
Hiçbir zaman dört dörtlük olacağını sanmıyorum vücudumun fakat yaşlanınca bana problem çıkarmaması, sıkı gözükme ve sağlıklı olma amacıyla spor yapıyorum, beslenmeme dikkat ediyorum.
Karşı cinsin mükemmel fiziğine ulaşmaya çalıştığım doğrudur. at gibi hatun olsa... seni görünce ne karılar var beee dediğim bir hatun olsun 😜
Sen zaten mükemmelsin
Yaa teşekkür ederim sen daha mükemmelsin 💜💋
❤️
Bu kadar takıntılıysan bir uzmana görün derim.
Psikolog tanımıyorum hiç ama anksiyetem için sınav dönemlerinde gittiğim bir psikiyatr var. Ona gitmeyi düşünüyorum.
Psikiyatrdan önce psikolog araştırıp git. Tanımaman daha iyi, insan tanımadığıyla daha rahat konuşuyor böyle şeyleri. Bir uzmanla konuşmak bile kafandaki şey neyse onu çözmene yardımcı olabilir.
Resimde atamıyorumki offf offff
Kaç kilosun
50
Boyun kaç? Zayıf duruyorsun yeter bence
164
Çok zayıf çıkmışsın
Psikoloğum bozulmuş Öyle diyolar
Doğru olabilirler, ya da pozda sıkıntı var
Kırpıldığındandır. Ama normal görenler de ev arkadaşım falan daha fazla uğraşma böyle iyisin diyo. Ne zaman pes edicem bakalım. Sınavlar başlayınca salarım heralde
Yeterdir o zaman, Proteinli ve karbonhidratlı ye bu seferde alcam diye uğraşma sonra, uğraşmak başka iki günde bir antrenmanla git kalmak başka.
Takıntılısın sadece