Eve kimsenin gelip kalmasını istemiyorum sorunlumuyum yoksa milletmi tuhaf?

yahu eve misafir gelsin kalsın istemiyorum geriliyorum ya sofra kur hizmet et sahte gülücükler at yanlarında oturma zorunluluğu zaten babamda rıza biri bizim evde ne zaman tartışma olur belli olmaz ayrıca herkes kendi kafasına göre takılır raad bir aileyiz yani :D kuzenlerimi bile istemiyorum evde uzaktan hepsini ayrı severim ama aynı şehirde niye bana kalmaya zor ediyorsun... zaten hiç anlamam yazları akraba akraba gezip insanlara rahat vermeyen kişileri zten bizim evde yolgeçen hanı gibi yollarının üstündüyse kalıyorlar canı istiyosa 1 hafta kalıyor yahu uzaktan iyi işte :D ne biliyim gergin oluyorum evde misafir varken... hiç unutmuyorum kuzenim kalmaya gelmişti o zaman ben 14 yaşında falanım buda 11 yaşında falan babamla ufak bir tartışma yaşamıştık kuzenimde günlük yazıyodu hırslı hırslı günlüğü bırakıp gitti ben de meraktan açıp okudum neler yazmış "bu nasıl bir aile" "sevgili günlük senide unuttum şu curcuna dolu evde" "birde bizim aileyi kötü sanırdım" falan diye o gün anladım ki aile içine misafirde olsa en yakın akraban bile olsa sokmamak gerek... birde aynı kuzenimin evine gidince yatağına bile oturtmazdı yeni düzelttim diye... ucuna bile ne biliyim buda unutamadığım bir anım... ama hiç sevmiyorum en sevdiğim akrabam bile olsa yatıya kalmasın hatta habersiz evime gelmesin istiyorum hanginiz böyle düşünüyor
Eve kimsenin gelip kalmasını istemiyorum sorunlumuyum yoksa milletmi tuhaf?