Hep görüyorum bilinçaltı temizliği regresyon Esma ül Hüsna çalışmaları bunlar ile düzelen var mı?
#regresyon
#regresyon
Sihirli değneği dışarıda neden arıyorsun? Nefs de ruh da senin içinde. Ne olduğun kalbine gelir ve bilinçaltına yerleşir. Ne olmak istiyorsan, kalbine onu getir öyleyse.
Allah'ın isimlerine gelecek olursak, bunları dilinle söylemek beynin bir kısmını kodlamana yarar, diğer kısmını kodlamak için kalbinin söylediğin şeyi hissetmesi gerekir. İnsan vücudu, parçaların etkileşimi halindedir. Toplu iğne parmağına batsa, beyin bunu kodlar. O yüzden, bir bütün olarak, herşeyinle o esmalara yönelmen gerekir.
Sözün özü, 3 ihlas, 1 fatiha veya 10.000 kelime-i tevhid gibi formülleri dilinle uygulamak, hurafedir. Bunları sözünle, özünle, her şeyinle uygularsan sonuç alırsın.
Çekim yasası istediğini alman değildir. Neysen (Ne olduysan) onu çekersin.
Cevap
2Cevap
Regresyon Esmaül hüsna mı? İlk kez duydum. Kesin yine birileri din üzerinden para kazanmaya çalışıyor. Ayrıca bilinçaltı temizliği nedir? Günümüzde beyinden bilgi silmek imkansızdır. Bilinçaltını sadece yaşadığın olumsuz olayları, olumluya çevirerek temiz tutarsın. Din ile herhangi bir ilgisi yok.
Aynen bende ona sasiriyorum ya çok var böyle seyler bide onlara yorum yapılıyor işte sayende duzeldim. eski sevdiğim geldi bilmem ne
Eski sevdiği mi gelmiş adfsbnssjjsjd. 😂😂😂😂 Bilinçaltını temiz tutmanın eski sevdiğiyle ne ilgisi var. Ayrıca bazı yanlış anlaşılmalar var. Bilinçaltı denilen şey bugüne kadar öğrendiğin, tecrübe ettiğin herşey. Kötü diye tanımlanan deneyimlerin, gün içerisinde hatırlandığında moral bozukluğuna sebep verdiği için, bu tarz deneyimleri beynimizdeki kötü inancından iyiye bağlayarak daha temiz bilinçaltı elde edersin. Çünkü bilinçaltın temiz olduğunda artık beyninde hatırlayacağın kötü bir olay yoktur, hepsi iyidir.
Banada saçma geliyor yok 21 günlük çalışma yapanlar oluyor instada çok dönüyor ya
Çok karşıyım bende Allah'ın ayetlerini bu tarz şeylere karistiriyor lar
Kesinlikle ya ilişki sifalandirmasi ne mesala ya 😳bazen aklım. almiyir
Hahaha çok güzeldi vala bu 😂😂
Bilinçaltı temizliği: Bu yüzyılın cepten para toplama yöntemlerinden biri.
Banada inandırıcı gelmiyor zaten YouTube de var demi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?