Sen asi misin, itaatkâr mısın? Ben asi söz geçmez dominant bir kadınım, fakat son zamanlarda itaat etmeye başladım ve bu beni zorlasada bana baskın olunması farklı bir heyecan oldu...
Ne asiyim ne de itiaatkar diyelim. Aklımın mantığımın, duygu ve hislerimin yönettiği bir ruha sahibim... Asi olup olumlu olumsuz her şeye muhalefet edemem, karşı çıkamam. İtaatkar olup her gelene eyvallah paşam da diyemem. Mantığım, aklım, duygularım ve hislerim ne karar verirse o şekilde hareket ederim. Zarar verecek şeye evet, olumlu gelecek şeye hayır deyip kestirip atmak avanaklık olur sanki 😇
Genelde asii bir ruhaa sahibim sadece sevdiğim kişiye karşı bazı zamanlar yelkenleri suya indirmiş veya süt dökmüş kedi gibii gayet sakin olabiliyorum.. 🙈 O da yerine ve konuya göre değişiyor tabi ki..🤷♀️ Tamamiyle itaat etmek bana göre değill aklıma yatmayan ve düşüncelerimle çelişen şeyleri asla yapmam sorgularım.. Üzerimde hakimiyetin kurulmasını sevmiyorum..
İnandığım şey konusunda asi ruhlu olabilirim, kimseyi dinlemem, o yoldan giderim. Güvendiğim insana karşı da itaatkar olabilirim. Fakat her durumda asi olup, her şeye karşı çıkmam ya da her durumda itaatkar olup her şeye tamam demem. Biraz dengede tutmak lazım.
Ne öfkemi kontrol edemeyecek kadar asi, Ne de birine bağımlı olabilecek şekilde itaatkarım.. Sakinliğimi koruyabilecek kadar bilinçli, Tek başıma hareket edebilecek kadar cesur ve özgürüm..