Arkadaşlar dış çekimlerimize ait fotoğrafı fotoğrafçıdan yeni aldım çekimler 29 Ağustosta yapılmıştı.
Fotoğraflar çok iyi yalnız videoda 3 saniyelik bir kısımda kameranın gelinliğimin altında kalmasından dolayı videoda o kısımda çıkmış çekim sırasında farkında değildim.
Videoyu izleyince çok geçirdim ve hemen fotoğrafçıya koştum. Durumdan bahsederek sorumluksuzluklarından dolayı biraz sert davranarak o kısmı kesmelerini istedim. Ek ücret karşılığında yapabilecekletirini onun ekstraya girdiğini söylediler. Ben de kesmemeleri durumunda gerekirse mahmemeye vereceğimi söyleyince de videonuz sadece size özel ama dava durumlarında gizlilik kalmayabilir dediler.
Ne demek istemiş olabilir? Bu tehdit mi?
Eşimle henüz bir şey paylaşmadım. şu an için paylaşmak uygun zaman değil gibi
Fotoğraflar çok iyi yalnız videoda 3 saniyelik bir kısımda kameranın gelinliğimin altında kalmasından dolayı videoda o kısımda çıkmış çekim sırasında farkında değildim.
Videoyu izleyince çok geçirdim ve hemen fotoğrafçıya koştum. Durumdan bahsederek sorumluksuzluklarından dolayı biraz sert davranarak o kısmı kesmelerini istedim. Ek ücret karşılığında yapabilecekletirini onun ekstraya girdiğini söylediler. Ben de kesmemeleri durumunda gerekirse mahmemeye vereceğimi söyleyince de videonuz sadece size özel ama dava durumlarında gizlilik kalmayabilir dediler.
Ne demek istemiş olabilir? Bu tehdit mi?
Eşimle henüz bir şey paylaşmadım. şu an için paylaşmak uygun zaman değil gibi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
vay ulan mıllettekı cesarete bak be... ben olsam dırek mahkemeye verırım. korkutmaya calısmıslar resmen hayvan herıfler
Düzeltsinler iste özel istek bu ama yapmaları da lazım ayrıca sorularım olacak sana buradan soramam gizlisinde nasıl yapalım nick yasal hakkın var sonuçta
Doğru demiş ama düzeltme yapabilirdi montaj yaparken
tehdit değil özel yerine genel olacak yani tüm mahkeme ve şahitler izleyecek anlamında
ya adamın umrunda bile değildir senin 3 saniyelik şeyin özel ücret istter tabi montajlamaya bir daha render licek onu emin ol bakmamıştır bile onla mı uğraşcak
Tamamda bu benim problemim mi? Çekimi yaparken dikkat edebilirdi? Ayrıca shoplarken illaki farketmistir silebilirdi. Sanki benim hatam gibi neden ek ücret vereyim
Nasıl bir video bu tam anlamadım 3 saniyede ne olabilir
Cekim sırasında kamera gelinliğimin altında kalıyor hızlıca gecip gidiyor olay bu ve kamera kayıtta
Ee ne görünüyor
Görünen bir şey yok dizime kadar olan yerler acık ve net görünüyor ama videonun güzelliğini bozuyor o yüzden o 3 saniyeyi kesmesini istedim
Ee o mallar niye tehdit ediyor seni git şikayet et
Gelinliği altı derken
Evet fotoğrafcının kamerası gelinliğimin altında kalmıs cekim esnasında 3 saniyelik bir gecis oluyor
Gözüküyor mu iç çamaşırı
Hayır kamera düz duruyor mercek düz yukarı yönde değil ama dizime kadar olan alan ve gelinliğin ic kısmı görünüyor. Ama videoyu bozuyor olmaması gereken bir kısım.
Neticede çekim hatası.. ic çamaşır gözükmüyor ise boşver.. izlerken fark edilmez
Videonun güzelliği bozuluyor buradaki tavıra takıldım ben sanki benim hatam gibi ek ücret istiyorlar bir de mahkeme diyince özel videonun gizliliği bozulur diyorlar ne demek bu
Bu sana özel video ya onu diyo
Dava açarsan mahkeme videoyu izler demek istemiş