eşlerini öyle giydirmeyi kendine ediren erkeklere daha çok şaşırdım
kendini savunmaya çalışn kızlara boş boş konuştu elle tutulabilir bişey soylemdiler cehennem kütükleri :)
Çok doğru, ben de katılıyorum. Lakin birçoğuınun işine gelmediği için sana burada tepkiler fazla olabilir. Ülkemiz aslında sözde müslüman bir ülke. İnsanlar müslümanlığı sadece iyi niyet olarak algılıyor. Yani insanlara iyi davranırsak iyi müslüman sayılırız gibisinden. :) Çok komik. Ya Kur'an'dan bihaberler, ya da işlerine gelmiyorlar. Dinimize, kitabımıza göre kadınların el, yüz ve ayakları (sadece topuk kısımlar) hariç diğer tüm bedeni yabancı erkeklere namahremdir. Siz buna karşı gelerek haşa Allah'a karşı gelmiş oluyorsunuz. Üstelik bunu burada da rahatça beyan edebiliyorsunuz. Demekki ya müslüman değilsiniz ya da cahil müslümansınız.
Soran arkadaş kimseye baskı uygulamıyor. Sadece belli bir gerçeği hatırlatıyor. Sizin gibi sözüm ona modern kızlar da çemkiriyor. Yazık sizi doğruan anaya, yetiştiren babaya.
Burada baskı yok, hatırlatma var, tebliğ var. Zorlama yok, isteyen uygular, istemeyen uygulamaz. Bu kdar basit.
bravo tek kelimeyle... medeniyeti çıplaklıkta arayıp bir kitap dahi okumayanlar ahkam kesiyolar..
Lakin şu da bir gerçek ki buradaki büyük kitle küçük ve genç kızlarımız. Çemkirmekte üstlerine yok maşallah ama inşallah ileride doğru yolu bulurlar. Henüz bazı şeyleri tam kavramadıkları bir gerçek. Allah hidayet versin onlara da ailelerine de... Bizim de biraz tahammül ve sevgi göstermemiz ve çemkirmelerine rağmen iyilikle anlatmamız gerekir. Yakışan da budur...
peki senin musluman olarak plajda isin ne?
Neden harama bakiyorsun?
Harama bakmaninda gunah hatta haram oldugunu bilmiyor musun?
Tavrinla, sordugun cok zit iki konu?
Sana ne giyenden, sana ne gidenden?
Allah sana mi soracak hesabini?
Sen kendi gunahlarina yan
ya en sinir oldugum nokta da ulan giyiyosunuz ne bok yedğiniz farkındasınız ister günah yönünden olsun isterse mahremiyet olsun , adam size ne güzel sormuş , verecek mantıklı bir cevabınız yok yediğiniz haltıda iyi bişey gibi göstermeye çalışıyosunuz. ' ne var ki bunda ' hiç bişey yok zaten bizde onu diyoruz cıplaksın lan resmen 3 cm yerini kapatmakla giyinmiş olmuyosun kızım anla artık şunu . biri de yazmamıski adam gibi kardeşim ben oramı buramı millete gösterip beğendirmekten zevk alıyorum bölede denize girmek rahat oluyo sevgilimde rahat ailemde rahat karışanım edenim yok ben de milletin her yerimi görmesinden rahatsız olmuyorum bu yüzden mayo bikini tarzı şeyler giyip denize giriyorum. ya şunu yaz sana diyecek hiç bişeyim yok olayın farkındasın kabullenmiş zaten. ama allah aşkına geçip saçma sapan savunmalar yapmayın. ben kim miyim , evet yobaz ve tayyipciyim ama en başta müslümanım.
yemin ederim içimdeki anlatmak istediklerimi yazmısın..:)
kesinlikle ama işte giyimle medeniyeti karıştırıyolar... bu tipler bir kitap okumuyo ama bana yobaz diyolar :)
Helal kız sana. :)
bencede helal :) kapak olsun aşagıdakilere :)
aynen allah yola getirsin bu tipleride...
yagmur agırına gitmesin siisboy yazmış işte :) dogru olan bir şey vardır... dansoz olcaksın kıvırmaktan
Emin misin butun plajlarimiz denize neyle girilir yazsan direk bikini mayo cikar. Denize girme adabi budur. Sen cenazeye gittiginde mini etek askili bluzla gitmiyorsan bir dugune esofmanla gitmiyorsun buda boyle bir sey. Yapilan her aktivitenin kendine uygun kiyafeti vardir. Bu ison raconu kultur aeasi ufak bir oynama olaada degismezdir
sen neye göre bu işin kuralı budur diye biliyosun ki neymiş efendim HERKES mayo ya da bikini ile giriyomus alla bak sen e peki canım HERKES çıplak girse sende mi çıplak gireceksin tamam sen girersin onu anladık da ben sana kitap da yazanı söylüyorum senin kapatman gereken yer belli mahremin belli , iyi kötü müslümanım diyosun demi sagda solda , diyosun. o zmn kalkıp da bunları yalan layamazsın he yanlıs yaparsın bende yaparım. ama kalkıpda yok efendim herkes böyle yapıyo bu gayet normaldir böyle yapılması gerekir biz kültürlüyüz falan filand diyemezsin geç bunları kızım milletin aklını karıştırmayın. madem yapıyosunuz bu yanlıstır ama ben yapıyorum diyin olsun bitsin sacma sapan kılıflar uydurmayın pisliğinize.
Kadın kıyafetleri giymek isteyen birininde bunları yazması garip
ya yetiştirilme tarzı ne kapalı kızlar var baldır bacak geziyolar ortada ama imanlı olan temiz kız o oluyo, ne açıklar var ki tişört giyse bile utanıyo ya kolumun da şurası gözükmese diye. yine de kapalılardaki (hepsi değil) bu iğrençlikleri görüp istemeyen açık kalmayı yeğleyen kızlar bunlar.. işte aileden gelen terbiye burada da belli tıpkı denizde olduğu gibi. vücuduna güveniyorsa utanması pek de beklenmeyebilir tabi. ama diyorum ya yetiştirilme tarzı işte... kendine yediriyorsa, vücudunun en saklı yerlerini bir erkeğin görüp de bakışlarından rahatsız olmayacağını biliyorsa, etini sergilemekten hiç yüzü kızarmıyorsa ne diyecen.. Allah hepimizi afftesin.
maşalh sana :))
teşekkürler, estağfurullah, sana da. sorduğun soru gerçekten çok güzel bir soru kardeşim tebrik ederim.
bende teşekkür ederim :) ama soruyu bazı kızlar çok yanlış okuyo :) rabbm inş senin gibi diger dogru düşünen kızlar gibi bir eş nasip eder bana :) yoksa diger kızların yorumlarını okuduysan neler neler yazıyolar :)
hobi olarak gereksiz şeyler okumuyorum :) herkes kendi kalbinin meyvesini yer, biz doğru dşünelimki ilerde eşimiz de öyle olsun. onlar da dengini bulur elbet. sonra ilişki bitince kimse karşı tarafa suç atmasın bir kendine baksın düşüncelerine falan.. neyse çok uzattım, Allah hepimize kendinden korkan kulları eş eylesin inşallah.
inş herkese hayırlı eş nasip etsin :)
Cevap
10Cevap
dınımız geregı utanmamız lazım elbettekı ama oyle bır zamandayız kı olmuyor bu arkadasım. utanıyoruz ılk sonra normal gelıyor herkes orda oyle bıkınılı oldugu ıcın ama bırı bakıyorsa cok utanıyorum hareketlerım kısıtlanıyor :( zaten bıkını gıymıyorum artık herseyın bılıncıne ulastım cok okudum cok arastırdım ınanc boyutum yuksek olmaya basladı
ne güzel ya maşallah :) herkese senin gibi olur inş
Giyiyorum, hiçte rahatsız olmuyorum. burada klavye artistliği yapanlarında giymiş oldugundan eminim bari kendinize saygınız olsun yazık. herkesin özgür iradesi benim ailem gayet dine baglılar bende öyleyim ama bazı düşüncelerim farklı en azından burada artistlik yapmıyorum yazık cidden
dini sizin gibilerin savundugunu görünce acıyorum, yazık!
kardeşim sen ne terbiyesizsiz cehennem zebanileri bilmem ne yabacaklar diyosun bir kıza bunları diyen biri nasıl müslümanlıktan söz eder sen önce git terbiyeni düzelt sonra dindarlık tasla tamam mı burada herkesin günahı kendine giyiyorsae o yanacak sen degil burada gelib te akıl verme sanki görende keni yanacak
Kesinlikle katılıyorum, dini konuşmak size kaldıysa yazıklar olsun!
Herkesin bikini giydiği bir ortamda sorun olmaz. Neden giydiğimizi sormuşsun. Çünkü yaz, çünkü plaj, çünkü insanlar mayo, bikini giyerler öyle bir ortamda. Normal olan budur. Neden giydiğimize mantıklı bir açıklama beklemen daha mantıksız.
herkes ucurumdan atıyomuş kendini koş koşşş cabukkk
herkes atıyorsa tek başıma dünyada ne yapacağım atlarım zaten. Buda mantıksız oldu kanki
e herkes ne yaparsa onu yapmayacakmısın :) ya yarın öbürgün çıplak gezmek moda olursa :)
E tamam işte herkes atlarsa bende atlarım tek kalmak istemiyorum dedim bende.
Çok aptalca bir örnek verdin ama yine de cevaplayayım. Çıplak gezmek moda olsa ve insanlar birbirine o çıplaklıkta cinsel olarak bakmayacaklar ise, oda sorun olmazdı.
he he haklsınnn
Biliyorum sağol ^^
var ulan sana ne
Abicim senin yaptığın psikolojik baskı da günah. Belki şimdi bu boş muhabbetinle kapanma hevesi olanları dinden sogutmussun düşündün mü hiç? Sanane ki. Sanane yani. Herkes onu yaparken günah olduğunu biliyor senin burada vaaz vermene gerek var mı? Bizim gunahimizi sen mi ödeneceksin? Hayır. Seni ilgilendirmiyo o zaman. Hadi kendi işine bak boş yapma
Bencede çok yanlış müslümansan müslümanlığını tam anlamıyla göstermelisin. Plaj veya mahallede giymişsin ne fark eder sonuçta sen giyiyorsun o bikiniyi ve günaha giriyorsun.
barvo :))
Evde ailecek otursalar, diz üstü etek giyse bir tarafın hanımı diğer tarafın beyide görünen iç çamaşırına ya da bacaklarına baksa diğer erkekte görse ne olur? ama denize gidince aynı bayan mayoyla yatar elin erkekelerinin ve o erkeğin önünde orası deniz burası ev. ahlak ve mantık kurallarıyla hatta bilimle bu düşüncenin aksini savunulursa sonuç ne olur acaba?
Ay atın şunu siteden ya. Muhabbete bak. Okuduğum gibi aklıma karasu plajında kadınlara kapanmaları için broşür dağıtan kişi geldi.
Çok çirkin bir durum ya
Herkes sizin gibi sapık zihniyetli değil de ondan.
Hadi git mağarana orada yaşamaya devam et.
Sen şimdi rahatsız oluyorsun diye plajdakiler kapanacak mı? Soruyu sormanda bir amaç olsun yerine göre giyinilir oraya tatil yapmak güneşlenmek için gidiyoruz sıcakta mont giyecek değiliz ya istemiyorsan bakma kardeşim.
beyoglunda çıplak dolaşılmaya başlanmış koş koş sende soyun
Giyime neden bu kadar takiyosun, plajda bikini giymeyip carsafa girenler daha cok dikkat cekiO, basini kapatip, daracik giyinenleri konusun
onlarda kapalı değil ksinlikle haklsın başörtü ve dar kot giynler... ama milletn erkegin arasında iç çamaşırı ile durmakta kötü
kurallara uymak gerekiyo ozman :) şeytana atmayacagız şucu :)
Dogru da iste gel gorki o an insan oyle dusunmuyo, zamanla insallah daha iyi oluruz, bu bide insanin esiyle alakali bir durum, biz kadinlar sevdigimiz tarafindan begenilmeye bayiliriz, o daha cok dine. yonelse bizde basini kaldirmasa yolda yururken bizde bu kadar ilerlemiycez belki
Kapalı olupta dar giyinmek olmaz haklısın. en azından mini etek giyip göğüs dekoltesi verip makyaj+kalıcı koku sürüp topuklu ayakkabı ile yürüyüp saçını başını düzeltip üstüne sağa sola bakıp durmuyorlar. ayrıca bu kıyafetle evli bekar yaşlı genç üstüne bayanlarda bakıyor bel altıda dahil olmak üzere özellikle bayanlarda çok bakıyor. dinen boyutuda var Ve tepki Allaha verilsin emreden o bizler değiliz. cehennemin çoğunluğunu kadınlar oluşturacak onuda merak edenler baksın. biz iyi niyetle uyarıyoruz yoksa bencil olsak yanınca anlarlar melekler laftan anlamaz azab eder...
Üstelik, dar kot, kumaş, eşortman, iç çamaşır izasında kot şort , tayt, diz üstü etek mayo vb. p*rno filimlerde kullanılıyor niye erkeği tahrik ettiği cinsel istek duymasını sağladığı için daha neyini savunuyorlar. batı ülkesinden gelen bir giyinim...
Çok haklısın. Allah hidayet nasip eylesin böylelerine..
ama bak nasıl tepki veriyolar... aslında müslüman biri senin gbi soylemeli ama neden sen böyleyken onlarböyle... ikinizde müsülmanken
O kişinin yetiştirilme tarzı ve ahlaki eğitimine bağlı biraz..
bence yetiştirilmeden ziyade tamamn utanmazlık
Tamam işte. Yetiştirilirken aileden utanma duygu işlenmeyen birinden bunu bekleyemezsin ki...
Bu Soran bana aşırı derecede birini hatırlatıyor yahu... :)
Kimi hatirlatiyo :)
Daha önceden sitede olan benim için farklı bir yere sahip olan birini... :)
Walla tanidin :) ben rahatsiz etmejim seni diye sana mesaj atmadim :) sen de benim aklimdasin :) sana mesaj atcam kapalida mesaj acarmisin :)
Açtım kii :))
Kendimi seviyorum.. Çok akıllıyım ben yaaa :D
peki hasema mi neyse tesettürlü mayonun adi o sence cok mu iyi o daha beter yapisiyor vicuda hersey meydan da oluyor ben plaja falan gitmiyorum ama yazin otelde bir kadinda gördüm ve inan bikini ya da mayodan bir farki yoktu
tek kadınların oldugu havuz plaj var... çırılçıplak gir gitsin çözümü var
ewet kadınlarında kendi arasında tesstrüü var... ama pilajda kızlı erkeli durmaktan iyidir.. kadın kadına ortam
Erkekler utanmıyor musunuz plajlarda neredeyse yatağınızdaki kadınla aynı giysi giyen kadınlara bakmaya?
hiç gitmedim bakmadımda... bide bir erkek kadına bakar bir kadında erkege bakar... soru bu degil dikkatli oku
Sorum gidip bakmayanlara değil, burlarda ahkam kesip oralarda sapığa bağlayanlara
Haklısın ama plajda herkese normal geliyor bende dahilim buna.. Garip bir İroni
ortamdan ziyade... mesela bir kız mini etek giysin iç çamaşırı görünsün çok utanıyo... ama havuzda iç çamaşırı gibi bişeyle erkeklerin yanında..
işte ben koymam girmemde... yanı eşim seksi bir iç çamaşırı giycek gece sevişcez onun gibi bişeyi her ekrk görcek.. benim eşimin gördügüm dokundugum yerlerini tüm erkekler görcek... çok haklsıın o erkeklerde gavatlık var
ama bak işte ben kendim bunu yapmıyorum... eşimede yaptırmam diyorum yobaz oluyorum... ben mi onlar mı anormal :))
Günahsa günah, herkesin günahı kendine.. seni ilgilendirmez, isteyen çıplak da gezer
ya günahı kendine tabi... ama onlarca yarı çıplak kız erkek bir arada sence normal mi?
dinen değil belki, ama benim için normal
işte benim için anormal... bak ben hiç hakert etmedim ama yukarıyı oku hakaret ediyolar bana :) ben o halde kadınların yanında dursam utanırım bence bı kizın daha çok utanması lazım
sen durma o zaman, kimsenin utanması gerekmiyor
bak durumu ya ben anlatamıyorum ya da sen anlamak istemiyosun... ortamdan ziyade... mesela bir kız mini etek giysin iç çamaşırı görünsün çok utanıyo... ama havuzda iç çamaşırı gibi bişeyle erkeklerin yanında..
Sen utanmıyormusun elalemin kızlarını eleştirmeye isteyen istediği gibi giyer herkesin günahı kendi boynuna sana ne oluyor
ya beni ilgilendirmiyo zaten... utanmıyosunuz onu giyerken?
Utanmıyorum hatta kendimle gurur duyuyorum çok şükür boyum posum var fiziğimede güveniyorum
Asıl acaip olan boyunun fiziginin olduğunu düşünmen hicbirisi sana ait değil ki
teşhirci işte zihniyet bu
Eleştirmiyor. Yani bu sorudan bunu mu anladın helal
Basbaya eleştiriyor ona ne kimin ne giydiğinden...
Allah allah siz o fiziklere bakıyorsunu ama plajlarda açtırmayın ağzımı
ben üstsüz bile güneşleniyorum plajda ne olmuş yani
Erkeklerinde dizden yukarisi gorunmemesi ve kafasina beyaz seyden takmasi gerekiyor. Sen utanmiyor musun? Onlarla oyle plaja girerken bide onlari izlemeye
daha hiç gitmedim pilaja... dizimn üstü görünmüyo ve kalpagı takıyorum
O zaman oyle es bulursun kendine ne diyim. Kimlikteki islami degistiremiyorsun malesef. Ulkemiz cok ozgur cunku
Asıl sen utanmıyomusun bizim biberlerimizi açtığını nerden biliyorsun demekki bakıyorsun asıl sen bizim müslümanlığımızı sorgulayacağına kendine bak.
daha hiç kadın erkegin karışık oldugu bir yerde denize girmedim
Irkçılık senin geleceğin istersen bayanlar dışarı çıkmasın evde yaşasın denize girmesin onunyerine duşa girsin yok hayır düşmanda çarşaflarda girsin bence mazallah günah ya... İyimisiniz ya karışmayın bize ya bu yukarda yazdıklarımızı yapalım gerçekten lütfen biraz bizde düşünün
benim kız kardeşim doktor... annem ögretmen... babam işçi meklisi... inan kültür ent. bakımından senden çok daha ilerideyimdir.. ailemde bende
demmeki yobazlık giyime göre belli olmuyo dimi... bana yobaz diyemezsin yobazın anlamını bile bilmedigine emmnim
Görmek ayrı birşey bakmak ayrı bir sapıkça taciz edercesine bakmak var bide çevrende olanları görmek var.
Sizi gidi tayyipçiler her koyun kendi bacağından asılır bu konular sizi ilgilendirmez
sizler utanin kardeş. hic olmazsa plajlar temiz olarak bize kalsin. bilmem anlatabildimmi?
Aynen çok utanırım ben ondan tesettürlü olmasamda haşema giyerim
peki sen böylesin bir kız olarak... eşinin yanında giydigin iç çamaşırı gibi bir şeyi diger kızlar nasıl diger erkeklerin yanında giyebiliyo ve adamlar neden buna izin veriyo
ben eleştirmiyorum... umrumda degil... anlamaya çalışıyorum herkes müslğümanım derken bu ne yani
peki kızların kocaları... ben bir kadın olsam eşim öyle giyinmeme izin verse şerfsizsin derim.. daha gece koynundaydım şimi erkekler bana bakıyo derim.. zin veren erkekler ne olcak
walla çok güzel düşünüyosun.. inş fikirlerin hiç degişmez eşin çok şanslı olcak :)
bencede normali bu çünki müslümanız... kural bu.. kırmızı ışıkta nasıl duruyosak bunada uycaz :)) benim uzun bir ilişkim olduda sevgilimde böyle çok açık giyinen bir kız degildi.. normal giyinirdi... işe girdi bozuldu.. ordaki kızlara bakıp açık giyinmeye başladı.. tatilde bikini filan giycem dedi... aileside görgüsüz sonradan görmeydi.. terk etti beni 4 senelik emek gitti :) kadınlar ne yapcak belli olmaz :)
yok ya temiz kızlar var çok hemde... bakıyorumda ben artık inançlı insanlar özellikle genç kadın ve erkekler çok güzel inanıyo...:)) sen hariç tüm kızlar cadı :)))
giyiyo muyum giyiyorum evet. ama sana hak veriyorum. çok ayıp bence... bir eşim olsa giysin nolucakki dese yadırgarım
eşin giyme veya giyersende sadece kadınların oldugu havuzda gir denize derse ne yaparsın
yani karşı çıkarım. ama o plajdayken giyen kadınların yanında güneşlendiğinde nolucak?
işte eşin ister istemez bakar o kadınlara başka erkeklerde sana bakar... b erkeklerin dogasında var... bence sanada bakmasınlar sevigilinde bakmasın birbirinize özel olsanız daha güzel
ya erkektir bakar bayanlara bakılmaz diye bir olay yok. yok öyle bir dünya... o kıskanıyosa ben de kıskanırım. bir başkası bana hangı duygularla bakıyo diye endişeleniyosa ben de o bir başkasına hangi duygularla bakıyo diye endişelenirim
walla ben erkegim insanın eşi dünya güzeli de olsa başka kadınlara gözü kayıyo :)) haklsın sende senin erkeginde sansa özel olmalı :) haklı bir düygu...
Müslümanlığımzi sen mi sorgulayacaksin? Herkes kendinden sorumlu. Kimin ne bok yediği de seni ilgiendirmez
bide şey var,
şu evli olanlar,
kocaları nasıl bişiy demiyo hayret ediyorum.
insanlar karının vucudunu görüyo, sen hiç bişey yokmuş gibi davranıyon mesela,
bu kafayı bir türlü anlayamadım.
aynen aga birbirlerinin karılarına bakarak ereksiyon oluyolar...
İsteyen istediğini giyer karışmam ama giyemem böyle yetiştirildim.
ya banane karışmıyorum öyle bir ortamada girmem eşimide sokmam... ben bu insanların psikolojisni anlamaya çalışıyortum... eşlerini birbirlerine sergilemeleri
bende karışmam dedim zaten rahatsız olurum ben giyemem. kişiden kişiye göre değişir günümüzde çok normal karşılanıyo artık
Sonrada niye ateistler deistler çoğalıyor al işte bak.
Birde sütyensiz gezmeye başladılar mal meydanda, herkes görsün baksın diye:)
Ayrıca bana göre soruyu eksik sormuşsun! Ben olsam şöyle sorarım. Bir kadın olarak evli bir kadına ya da bir anneye orası burası açıkta gezip tozmayı yakıştırıyormusunuz?
Burdakiler genc aga hep ewli cocugu olan cok az :)
Yaşasın kadınlar plajı!
bencede... karma olmasın herkes ayrı ayrı takılsın :)
Allahtan korkuyoz giymiyoz kardeş
ne güzel... peki diger kızlarda müslüman olduug halde niye giyiyo bide nasıl haretler ediyolar..
Ailevi olaylar, dini yeterince farkında olmamaları. Kendine müslüman derler ya öyle yani bilgileri zayıf vs
ben sort giyiyom üstüne utanıyom vala
ne güzel :) hiç yoktan iyidir
+1 farklılık bu.
Hiç denize girmedim yaaaaa :(
tertemizsin ozman ne güzel :)
Hayır, rahatsız olmuyorum.
Tayyipmi tuttu seni :D
Ben ne recep Tayyip Erdogan taraftarıyım nede Fetullah gülen. Her tesettürlü veya inançlı insan illa onların taraftarı olacak diye birşey yok kurtulun şu sığ fikirlerinizden.
Canısıkılan1313 siz turbana girince :d inanclimi oluonuz şimdi. laflarina bak haline bak bu ne pehriz bu. ne lahana tursusu yavrukusum
Ekvator44 ;) ben bikini giymiyorum ;) mayoda giyemiyorm;) disariya öt bana değil
utanmıyorum. sana ne ki =
herkes yaptıklarıyla sorumlu zaten kardeş
ya umrumda bile degil onlar... niye böyle yapıyolar onu anlamaya ççalışıyorum... giyiyorum diyo nedne diyorum cevap yok :)
tabi ne macla denize gittiginde onemli!
bak amaç filan degil ya... ben daha hiç karışık bir ortamda denize girmedim... girmemde... sen mini etek giysen iç çmaşırın görünürse utanırmısın?
ya bir ark sevgilisini yanında bikiniyle durmuyo... ama denizde hem sevgilis hem onca erkegin yanında duruyo :)
giyinen haklı yanı... nasrett, n hocanın hikayesine benzedi dedigin
Utanılacak bir sey yok
İc camasiri o ya :) gunahindan korkmuyomusun
Bir yobaz daha :(
eşimi giyirde.. millek gözüyle... yapsın :)) seninde hoşuna gider sanırım :))
narettin hoca ya hrsızı haklı çıkarmışlar ya onun gibi... şimdi islamda kadın ve erkek örtüsü vardır... erkeklerinde ihtiyaçları vardır ve kadınlardan fazladır... bir erkek senin eşine bakarak ihitiyacını gidermesinden bahsediyoruz biz.. bu abazalık filan degil... her erkek bakarsa etkilenir sende bakarsın ve etkilenirsin
adam dinden soğuttu..
haydaaaa
Bide herkesin günahı kendine demişler rezillik
Medeniyet dediğin açmaksa bedeni desene hayvanlar bizden medeni
herkesin günahı kendine
Rahatsız olmuyorum
Size ne.
edep azizim edep.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar