Oraya temas yok dediğin şey ne?

Birisi bana el şakası yapsın üstelik milletin içinde, 😠 olacakları otur seyret. Ya arkadaş evde yapsan hadi neyse tamam biraz daha az sinirlenirim ama milletin içinde salak salak gelip saçımı çektiğin zaman valla değil arkadaşım babamın oğlu olsan ki, babamın oğluyla da çok sık kavga ederim bu sebepten dolayı. Vala hiç acımam Ağzının ortasına bende milletin içinde yapıştırırım steteskopu.
Kişisel sınırlarım ihlal edilmeye çalışıldığında savunma mekanizmam devreye giriyor. Başkaları için hoş olmayabilir ama ben seviyorum o hoş olmayan tarafımı.
Kırıldığımda ve sinirli olduğumda ortaya çıkıyor.
Fazla sakinim de arada tartışma sırasında laftan sözden anlamayan olunca adrenalin basılınca zapt olmuyorum biri ateş etse bıçaklasa aklımın ucundan geçmiyor 20-30 kişinin arasına girerim girdimde kalbim bir karış içeri dışarı çıkıyor ben hala 1 tonluk press sonra mahkemelerde sürün :(
Cevap
7Cevap
Saygı sınırını aşarlarsa hoş olmayan tarafımı görebilirler.
Kırmızı çizgilerim zorlandığında asabileşiyorum. Hoş olmayan tarafım devreye giriyor.
Hoş olmayan tarafım nadir. Bir masum melek (çocuğa) karşı ırkçı yaklaşım olursa anlık da sinirli olabiliyorum.
Belli başlı duvar çizgilerim var onların ihlal edilmesi durumda sinirlenebiliyorum. Tabi bu kendime zarar sadece...
Saygısızlıkta bunlardan biri
Eleştiri yapıldığında, ailemle çocuklarımla ilgili eleştiri veya hesap vermem gerekiyormuş gibi davranıldığında.
Şerefime, namusuma ve ahlakıma laf edilir, iftira atılırsa..
Hayatıma müdahale sevmem tensel temas değil galiba bu. O zaman alevlerimle giderim ona 🥱
İyi niyetim suistimal edildiğinde, hakkım yenildiğinde, göz göre göre aptal yerine konulduğumda...
Aileme dil uzatanın dilini koparırım. Değerlerime dokunamazlar.
Aldatmak kandırmak cinayet çıkar başına bela olurum oldum da birine
Damarıma basılırsa , sabrım zorlanırsa pek hoş olmaz davranışlarım
Herhangi birinin çocuğa ya da kadına şiddet uyguladığını görünce içimdeki şeytanı uyandırdığım doğrudur 👍
Salağa salakDenir kimseyi pohpohlayamam neymiş egoistmişim milletinAptallıklarına tahammül edememek egoysa egoistim
çok saygı görmek ve bunun için artistlik yapan birine tüm hoş olmayan özelliklerimi kullanarak kendine gelmesini sağlarım
Haksızlık bana veya başkasına hiç dayanamam dalarım
Kimse popom dememiş. Popoma temas edeni doğduğuna pişman ederim.
Rahatlığıma müdahale edildiğinde çileden çıkıyorum
Bana herşey batıyor fark etmiyor
benim olana dokunanın elini kırarım.
Kırmızı çizgilerime, duvarlarıma
Saygısızlık sezersem çirkinlesebilirim..
özgurlugumu kısıtladıklarında
Bunu burda yazamam niye koz verim millete 😁
Sinir uçlarıma dokunulmasın, aman.
Karakterim hakkında ileri geri konuşulduğunda
Sınırlarım zorlandığını, gururuma bir de
Sinirli anımda kibirli oluyorum
ayaklarım 🦆
Yalan soylemesin ya adam olsun
Omuzlarıma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?