Holaa🎈 "Kendi kendine konuşana deli derler." sözü vardır. Bu söz bence çok yanlış bir söz çünkü kendi kendine konuşmak dünyanın en güzel aktivitesidir bence.Sen ne düşünüyorsun? Kendi kendine konuşanlardan mısın yoksa sevmeyenler den misin? Anlatsana biraz...🎈
Kendinizle konuşmayı seviyor musunuz yoksa soğuk bakanlardan mısınız?
Severim ve sıkça yaptığım bir şeydir. Konuşurum, kendime cevap veririm. Bazı şeylerin cevabı kendimizle konuşunca daha iyi çözüme kavuşuyor. İç sesimiz ile her an konuşuyoruz zaten. Sesiz bir şekilde düşünüyoruz. Neden bunu dışa vurup bir de üstüne sesli bir şekilde konuşmayalım ki?
Bazen kendi kendine konuşunca bazı şeyler daha iyi çözüme kavuşuyor.
İnsanların züğürt tesellisine ihtiyacı olmayan kişiler daha da sık yapar bunu. Çoğu kişinin de böyle yaptığına eminim. Terapi gibi meret.
şunları bir araya toplayayım. Bir güzel muhabbet edelim” diye düşündüm. Mutfak işinden de anlarım. Donattım sofrayı. Bayağı uğraştım. Hepsinin, ayrı ayrı neyemekten, ne içmektenhoşlandığını iyi bilirim. Bayağı da para gitti. Birinin yediğini öbürü yemez. Ötekinin içtiğini beriki içmez. Dört kişilik sofra kurdum. Mumları da yaktım. Bak hepsi, Erick Satie severdi. Hatırladım. Müziği de ayarladım. Geldiler.20 yaşında ben, 35 yaşımda ben, 40 yaşımda ben ve bugünkü ben dördümüz. Birden yirmi yaşımı, otuz beş yaşımın karşısına oturttum. Kırk yaşımın karşısına da, ben geçtim. Yirmi yaşım, otuz beş yaşımı tutucu buldu. Kırk yaşım ikisinin de salak olduğunu söyledi. Yatıştırayım dedim.“Sen karışma moruk” dediler. Büyük hır çıktı. Komşular alttan üstten duvarlara vurdular. Yirmi yaşım kırk yaşıma bardak attı. Evin de içine ettiler. Bende kabahat. Ne çağırıyorsun tanımadığın adamları evine …CAN YÜCEL
Yalnız kaldığım zaman en çok yaptığım şey kendi kendime konuşurum dertlesirim gülerim beni benden daha iyi anlayan biri yok kendi kendine bakacaksin bu hayatta deliysekte deliyiz 👍
Çoook severim. Muhabbetim harikadır. Daha ben kadar iyi muhabbeti olan birini görmedim. Bir de kendimle arada zıtlaşır arada anlaşırım. Biraz da kavga ederim kendimle sonra mevzu çözülür. 😂😂😂
Dahi insan kendi kendine konuşur. Gerçi takıntılı olan da konuşur. Çizgiye dikkat eden konuşsun yahu. Sonra car car başımızın etini yemesin. Kendiyle konuşsun da çenesi çekilsin azcık. Kendimle konuşurum fakat çok değil.
En sevdigim seylerden biri yolda giderken kendi kendime konuşmak ve kendimle arkadaşlık etmek. Şu sıra maske olayı da bana çok avantaj sağlıyo kendi kendime konuşup güldüğümü kimse göremiyo deli olduğumu sadece kendim biliyom
yalnız yaşadığım için sanırım evde konuşuyorum bazen offf tamam tamam kalkcam yapcam ya 5 dk daha bile diyorum cozutmadığıma eminim çünkü sosyal biriyim 😂