Hepimizin içinde bir çok farklı yüzü var yeri geldi mi ortaya çıkan... Sen aynaya baktığında kaç farklı sen görüyorsun?

Bazen öfkeli bir ben, bazen kimseyi kıramayan, bazen ise kimseyi kıramadığım için kendine öfkelenen bir ben. Yüzümde bile takıntılar mevcut aynaya bakarken, gözlerim şu an acaba hangi renk diye merak etme gibi bir sıkıntım var çok büyük bir dert bence :D
Her sabah uyandığımda aynanın karşısına geçip bugün dün olduğundan daha farklısın diyorum çünkü biliyorum ki aynı aynada hiçbir zaman aynı duygu durumunda, aynı hislerde, aynı zihin yapısında olmayacağımı bildiğim için her an farklı bir ben görüyorum. Beyni yanan çıkabilir :D
Her baktığımda başka bir ben görüyorum. Aynı aynaya aynı kişi olarak bakmak çok zor sanırım. Değişim kaçınılmaz.
Aynaya baktığımda, gözlerimin içine bakıyorum ve ne istediğini bilen net bir kadın var. Yani 1 ben, başkaları için farklı kişiliklere ihtiyaç duymayan, duygularını saklamayan oynamayan sade ve net bir kadınım.
Cevap
15Cevap
Ayni yüzüm var
Dünyaya bir kere geldim bir daha rüşvet versem gelemem'ya adam gibi yaşarım yâda hemen geberirim dünyada en kötü şey saklanan düşüncedir para bile saklanınca kokar bir ınsan düşüncesini ensesinin arkasına değil masanın ortasına koymalı felsefem bu benim
Ayrica hesap veren hesap vermeyi onurlu bir yasam olgusu olarak gören bir insanım
Acik net
Seffaf
O yuzden orda neysem
Yasamda da ayniyim
42 yildir
İki tane ben var aslında. Bunu illa aynaya bakınca görmüyorum. Biri iyi olup safı oynamamı söylerken, diğeri hayatın acı gerçeklerini yüzüme vurarak aklıma nasıl esiyorsa o an öyle davranmam söylüyor. Çoğunlukla ilkini dinliyorum ama kendimi kaybedip kötü bene dönüşünce yakıp yıkmaktan geri duramıyorum.
Hergun yeni bir tarafımı keşfediyorum.
Ölene kadar devam edecek bu sanırım.
20 yaşındayım 20 insan olmusumdur demek sanırım bu Allah'ım ne dedim tobe tobee
Her gün yeni bir ben görüyorum.
Sayamadığım kadar çok
Kimse maskesiz gezmez :) sayılarını kendileri bile bilmeZZ HATTA hiç dusunmemislerdir
seven insan aynada sevdiğini görür kardeş
Bir tane. İyice kastınız valla.
Çok 7 den sonrasını saymadım
aynada ki yüzünün karşılığı benim
aynada ben yok sen varsın :D
sadece 2🦆
1 tane
hiç yok 😬
Bur ilişkiler
1000 tane
2 farklı ben var
3 5 tane