Ilerde keşke dememek için normalde asla üşengeçlikten yapmayacağım şeyleri sırf babam için yapıyorum. Sözünü iki dakikada yapmak için çaba sarfediyorum. Ama yine de acıtıyor.
Biliyor musun ölüm anidende bulabilir hastalığa bakmıyor belki duymuşsundur hastalık olunca insanın günahları dökülürmüş benim arkadaşımın annesi bir sabah su içmeye kalkınca aniden vefat etti hastalığı yoktu belki bende 5 dakika sonra ölürüm Allah bilir umudunu kaybetme canım benim derdi veren şifasını da verir inşallah Allah başınızdan eksik etmesin canım 🙏🙏❤️❤️
Elimizde olan şeylerin kıymetini kaybetmeden anlamama gibi bir huyumuz var insanlık olarak. Elimden geldiğince ertelemeden yapmaya çalışıyorum istediğim her şeyi. Tabii birçok aksilik engel oluyor illa ki. Ama olabileceğin en iyisi için çaba harcıyorum.
Yanıma gel özledim görüşelim diyen abiliğimin. Yanına gitmedim şimdi 21 yıldır mezarına gidiyorum. Öleceğini mi hissetmişti. Çok zor bir durum.. Yaşım 41
Ölüm her zaman hayatımızda ve karşımdaki insana karşı az sonra ölebilir diye davranamam. Ne yani gittim görüştüm eve giderken öldü diyelim. Bu seferde oh iyiki görüşmüşüm artık ölebilir mi diyeceğim? Dünya fani ölüm ani.