"Arkideslerim lutfen alakasiz yorum yapmayin ki sikayet etmek zorunda kalmiyim"
BİLGİLENDİRME BITTI
Alakası bile yok sen de dahil çoğu kız yakışıklı erkeği olağanüstü inanılmaz oha düştüm tepkisiyle karşıladığınız için öyle sanıyorsunuz. 0 ego bir sürü yakışıklı erkek tanıyorum kızların çirkini de güzeli de egolu ve çoğu uzun boylu yakışıklı dışında herkese burun kıvırıyor felaket takıntıları var.
Uzun boylu yakışıklı kalıbı bir kalıp oldu artık belki de 20 kişiden birisi böyle ama neredeyse tüm kızlar o diğer 19 erkekten üstün görüyor 1 tanesini ve bu erkeğin cazibesi kızlara göre göreceli bile değil. 999 tane kız 1 tane erkeğe bakıyor o erkeğin hepsine yüz verme şansı yok yüz vermedikleri de yakışıklı erkekler çok egolu yaaa oluyor :D
Ne alaka ne edip yapiyorsunuz gene konuyu kiskanclik ya da elde edememeye bagliyorsunuz kusura bakma sonuna kadar dikkatli okudum olabilir dedim farkli bir dusunce ama sonunda yazdigin ile kaybettin egolu dedim diye yuz vermeme sebebini mi cikardin akliniza geleni dilinize dokmeyin demekki cok reddedildin
Hayır reddedilmedim yazdıklarım çoğunlukla olan şeyler umursamadığın insanın egosu gözüne batmaz ve genelde herkes beğendiğini umursuyor e sonuç da böyle oluyor. Ama ben sana bundan daha büyük bir sebep söyleyeyim güzel kız ve yakışıklı erkek kavramları denk değil. Yani ortalama bir kıza bile güzel diyebilirsin diyen vardır ama erkekte çok daha zor beğenildiği için yakışıklı denilen erkekler çok daha az. Yani bulunmaz Hint kumaşı gibi davranırsan o da öyle davranır.
Sen sadece dışarıdan sahte yüzlerini yorumluyorsun insanların. Hiçbir şey bildiğin gibi değil. Herkes sandığın ve sosyal medyada gördüğün kadar mutlu değil.
Ben mutluluktan bahsetmiyorumki Şu an
Haklisin da kardesim sorumla kel alaka seyler yaziyorsun anlatamadim o yuzden yaxma lutfen
Bana akıl verecegine kendin kullan ustte yazan erkegin cevabini oku anlamak isteyene sivrisinek saz anlamak istemeyene davul zurna az diye dememis atalarimiz ;(
Cevap
7Cevap
Detayda yazdıkların doğru, gece hayatı çok olur, kızlı erkekli arkadaş çevresi olur mutlaka
Hos kafamdan sallamiyorum en buyuk ornek kardesim gercekten yakisikli uzun boylu cocuk kafasini kiz ortamindan cikarmiyor telefonu zaten susmuyor bir ton hemcinsimle arkadas benden cok hemcinslerimi taniyordur 5 ayda bir sevgili degisme yani erkekler böyle bu da kadinlarin olgunlugundan kaynaklaniyor erkekler 20 yasinda 15 yas gibi davraniyor bence
Ama şöylede bir gerçek var, yakışıklı erkekler genelde sosyal olur, öyle sosyal medyada çok takılmaz, telefonla uğraşmaz, bu sebepten mesajlara geç bakar. Süreli işi gücü meşgulüyeti olur.
Güzel kızlar telefonda daha çok ilgilenir
Evet yorumlara nispetle demek istedigimi anlayan bir kisi telefonla benim kadar takilmiyordur ama telefonu ona ragmen mesajdan aramadan gecilmez gezme hastası
Aynen öyle, kendimden biliyom😂
Sen hangi ulkede yasiyorsun ya 😂
Ulkede kadinlar kendini kralice saniyor
Bu yuzden "genelde"lafini tirnak icine aldim genelde bu durum heeep boyle dikkatli bakarsaniz fark edersiniz
Senin verdiğin ornekler fenomenler sanirim yoksa kizin tenisciye ulasmak istedigini nerden bileceksin ben normal insanlardan bahsediyorum "normal"
Hiç öyle bir ortamım yok çok yakışıklı değilim ama iyiyim ve maddi durumum çok iyi
İstisnalar kaideyi bozmaz olabilir tabiki
@Losersoul git çalış kazan
Sen böyle pollyana olmaya devam et, dünyadan haberin yok galiba.
Anlatamiyorum sanirim pollyanacilikla alakadi yok sorunun mantiksiz yorum yazmayin
Yinede yakışıklı görüyorum kendimi Allah yaratmış sonuçta
Genellemeleri saçma buluyorum
Bilmem ben çikinim
Farkm yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?