"Sen benim için dünyadaki en güzel kadınsın." - En tipik yalanlardandır.
"Senden asla vazgeçmeyeceğim" - Hiç bir kızın düşmemesi gereken güven tuzağı. Böyle bir şey yoktur dünyada.
"5 dakikaya oradayım." - Karşımızdaki sıkılmasın diye en çok başvurduklarımızdan biridir.
"Erkekler yalan söylemez." - Evet çok güzel bir ironi :D
"Seni her şeyden çok seviyorum." - Buda yalandır. Aslında bu tip yalanlar genellikle şımartılmak için söyleniyor.
Bu tip yalanlar söyleyen erkeğe güvenebilirsiniz. Bunda bir şey yok. Bunları hemen hemen her erkek söyler. Ancak ciddi tip yalanlar söyleyenlere güvenmeyin. Asla. Örnek verelim:
"Seni seviyorum." - Aslında yalan değildir. Ama bunun yalan olup olmadığını hemen hemen her kadın rahatlıkla sezebilmektedir. O yüzden bunu ekledim. Eğer bir sezginiz olursa asla güvenmeyin.
"İlk seviştiğim kızsın." - Sizi uyarıyorum. Eğer bir erkek bunu size söylüyorsa emin olabilirsiniz ilk siz değilsiniz. Çünkü ilk defa sevişen bir erkek her şeyi ilk defa yaşadığından bu soru aklına bile gelmez. Sevişmesine odaklanır. Onun yerine şu gibi şeyler söyleyebilir: "vay be sevişmek böyleymiş demek" ve benzeri şeyler.
Yani kısaca demek istediğim sizi kandırmaya kullanmaya yönelik yalan söyleyen bir erkeğe asla güvenmeyin. Ancak bazen erkekler sizin mutluluğunuz için yapabilir bu gibi şeyleri. Zaten o tip şeyler genelde abartılı yalanlardır kolaylıkla fark edilir. Sizi kandırmış olmamak için abartılı biçimde söylerler zaten. Siz farkında olun diye.40 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBura da bu soruya gerçekten hislerimle içten bir cevap vermem gerektiğini düşünüyorum. Ve unutmayın ki insanın nasıl iyisi kötüsü varsa yalancı olanı dürüst olanı varsa erkeğinde dürüst delikanlı içten olanı da vardır ,
Malesef karaktersiz insanların sayıları hayli fazla ve buda kadınlar olsun erkekler olsun yanlış bir genelleme ortaya çıkarıyor , Beyaz yalanlar vardır mesela sevdiğin insana yorgun olduğun halde iyiyim canım dersin bunun gibi kötüsündür üzülmesin diye söylemessin bunlar ayrı , Lütfen artık birbirimize yalanlar söylemekten vazgeçelim. herkese dürüstçe ve vicdanıyla barışık bir yaşam diliyorum.184 Yorumla- +1 yıl
+1 :) güzel yorum cidden
- +1 yıl
İyi ilgi çektin panpa, haydi bütün dünyayı kucaklayalım..
- +1 yıl
Niye bu insanlar yalan soyleme gereksimi duuyor anlamiyorum, can sıķıntisindan midir nedir artikin gereksiz gereksiz yalanlar. Hayatlari yalan olmis nerdeyse..
- +1 yıl
hepinize teşekkür ederim arkadaşlar , benim düşüncem bu destekleyen olur karşı çıkan olur saygım var herkese. Unutmayalım ki değişim bizde başlayıp herkesi saracak. Ve bir gün hepimizin doğru etik olarak gördüğü herşeyi gelecek nesillerin ilkeleri arasında olmasını diliyorum
+1 yılBöyle duyguları ilk sende hissettim.
Senin yanında kendimi bir farklı hissediyorum.
Senin yanında kendimi huzurlu hissediyorum.
Hiç kimseyi senin kadar sevmemiştim.
Daha önce böyle bir buluşma yaşamamıştım.
Diğerlerinden farklı bir kızsın.
Çok güzelsin.
Senden vazgeçmeyeceğim, seni hep seveceğim.
Yalanı hiç sevmem.
5 dakikaya oradayım! :@ (Bu yalanı hiç sevmiyorum)
Telefon kapalıydı, şarjda bıraktım, görmedim, arkadaşım açmış ben mesajını görmedim...
Kız olan bir arkadaşıyla buluşur. "Uzaktan bir arkadaş işte." der.
Senden başkasını gözüm görmüyor, aşkım dalmışım bakmadım hiç bir kıza.
Önemli olan iç güzelliğin.
Evet aşkım dinliyorum seni
Ne yapabilirim ki, evde oturuyorum işte.
Zekana hayranım
Aşk olmadan seks mi olurmuş.
Senin geçmişin değil geleceğin önemli benim için
Sen daha iyilerine layıksın.
Seni üzmek istemiyorum.
Gece mesaj atar ve "Simdi burada olsan ve sana sarılıp uyusam." der.
Beni diğer erkeklerle karıştırma. Ben farklıyım.
Tüm gün aklımdan çıkmadın
Tam mesaj atacaktım sen mesaj attın. Kalplerimiz bir.
Evime giren ilk kız olacaksın.
Ders çalışıyorum hayatım sonra konuşuruz.
Sen yokken bu hayata nasıl katlandım ben. Sen olmazsan ben nasıl yaşarım?
Seni seviyorum, cinsellikten uzak bir sevgi bu.
Ciddi düşünüyorum ya da ciddi bir ilişkiye hazır değilim.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl- 10dakikaya ordayım (bekleyen doğaya katıldı artık ülkemiz bir ağaç daha zengin hayırlı ugurlu olsun :)
- makyaj kullanmıyorum (o yüzündeki badanayi görmüyoruz canım tabi yedik)
- ama aşkım inan bana gerçek bu bende hiç yalan yok (yaya hangimiz yalan söylemiyor küçük veya büyük bunu diyeni vuracan oksijen tasaruvu yazık)
- ya vallahi başka kizla hiç konuşurmuyum (bunu dedimi vay haline kaç kizla çıkıyor aynı anda acaba:)
- ben hiç aldatmam beni hiç tanımadin mi (sonuç aldatti ki hangi sevgili aldatacagini baştan der ki)
- aşkım telefonum bozuk herhalde çevrim içi değilim inan bana (yemezler cicim)
- ilk Sevdiğimsin (buna önceki hatta daha önceki sevgiliyede söyledi çelişkiye bak bak)
- canım erken yattım dün akşam facede değildim face açık kalmış (o resim paylaşımı büyük ihtimal cinler yapmıştir ozaman)
- kavga edilmişe... niye acmiyorsun telefonu "duymadım" gerçek olay trip atıyor. Hiç trip atıyorum diyen sevgili gördünüz mu. Hepsi bahane uydurur burnundan getirecek ya :))))
Vs vs vs yalan biter mi hiç hele ki bu dünyada dilerim Rabbim pek yalan söyleyemem insanlarla karşılaştırsın bizleri :)01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılşimdi gördüm sorunda 'erkeklerin' söylediği tipik yalanlar demisin, benimki karışık oldu kusura bakmaaa :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
361Cevap
Kategorilere ayrılabilecek kadar çoktur.
Seni çok seviyorum sensiz yaşayamam beni bırakma - hadi l*n ordan seviyosan ne halt yemeye üzüyon denilesi yalan
Ne alakası var doğruyu söylüyorum hem ben sana ne zaman yalan söyledim- duble yalan insanı gözlerine inanmakla deli gibi güvendiği sevdiğine inanmak arasında bırakan yalan
Kız yok ya bizimkilerleyim- sonunda o bizimkilerin ayşe didem pelin vb bilumum kaşarlar olduğu aylar sonra ortaya çıkan ve ilişkinin bitimine, mağdur sevgilinin ağıtlar eşliğinde çekip gitmesine neden olan yalan
Tabiki bende Seni çok özledim ama işte gelmeye param yok sıkışığım şu sıra dedikten bir süre sonra üniversitesinde takıldığı kaşar grubuyla istanbula gezmeye gidip şehrin altını üstüne getirdiği facebookta benden gizlemeye çalışıp ekli olan ve farkında olmadığı "çakma" facebook hesabım sayesinde gün yüzüne çıkan ve ortaya çıkınca popo bölgesine yerleştirilen şık bir tekme hareketiyle postalanmasına sebep olan beyinsizce kurgulanmış yalan ve son olarak 5 senedir tanıştığımızı unutup farklı bir isimle facebook açıp bütün ortak arkadaşlarımızı ekleyecek engellemeyi de fikir etmeyecek üstelik profil resmine deli gibi hayran olduğu yazarın resmini koyup okuduğu okulu ve yaşadığı şehri de ekleyebilecek kadar aptalca kurgulanmış bir çakma facebook yalanı say say bitmez sonuç olarak kendini 5 sene boyunca birlikte olduğun kişiyi nasıl tanıyamadığın konusunda düşünüp başını duvarlara vurup delirirken bulursun10 Yorumla
+1 yılYorumlara çok güldüm ilk defa duyduğum Yalanlar bile var. Benim soylediklerim
- Ben daha iyisini istemiyorum seni istiyorum :D
- Inan sen daha oncekilerden farklisin
- Dunyanin en cirkin insani bile olsan, trafik kazasi geçirip ayagini kaybetsen yüzün mahvolsa bundan sonra yine de birakmam seni (YALAN DIRECT KACARIM) :d
- Seni herşeyden çok seviyorum
- Bana sadece güven inan bana hersey çok güzel olacak
- Ömrümun sonuna kadar birakmayacagim ayrilmayacagiz
- Seks falab umrumda değil eğer sen yoksan ben tek başıma hiç evlenmeden ölmeye razıyım.
Dünyada hiç kisme vazgeçilmez değildir. Allah insanları bu şekilde yaratmistir. Herkes herseyi unutur en sevdiği aşkını da annesini babasini da. Bu dünyaya yalniz geldik yalniz gideceğiz. Hepimiz kendi güneş sistemimizin yildizlariyiz. Evren bizim etrafimizda döner.
Sonsuz ask değil sonsuz menfaat vardır.49 Yorumla- +1 yıl
Edebilirim edemem demedim zaten. Neyse sen bosver.
- +1 yıl
Ya bir sektir git a. mk :D gece gece şaka misin :) ben bir organımi kaybedebilirim hayat bu hersey olur demek istedim moloz :) karsimdaki insan ben bunu kaybedince yine benim düşündüğüm gibi düşünmesi beni üzmez çünkü biliyorum insan her yerde ayni insan. Cikar menfaat cekicilik para vs. Bir tek Allahin emri için yasayan insanlaf degismez. Neyse senin aklın ermez. Sütünü iç uyu hadi.
- +1 yıl
Ikinci mesajinda bama hakaret etmeseydin fazlasini duymazdin hatta hiç duymazdin bebeğim. Tam da yukarda dedigim gibi menfaat olayi. Hake edene hak ettigi muamele. Adamima göre yani. Sen kasindin. Hadi yol al.
- +1 yıl
Bahadır Adamın Dipisin Reis...
inan düşündüğün gibi değil açıklayabilirim, yok canım sadece seninle konuşuyorum, ben herkesin içinde duygularımı gösteremem, ilişkimiz yoruldu biraz dinlendirelim, geçmişin beni ilgilendirmez, ben horlamam kızım, ne göbeği kardeşim t-shirt bol ondan öyle görünüyor, sen makyajsızda güzelsin hayatım, ben sana layık değilim, Merve mi? O benim kuzenim ya, şarjım bitmişti hayatım, -nerdesin? + evdeyim aşkım, alakam yok o kızla o bana asılıyor ben yüz vermiyorum aşkım, senden önce kimse olmadı, sen diğerlerinden farklısın, erkekler yalan söylemez, bende tam seni arayacaktım... Yeterli mi? :D :D
37 Yorumla- +1 yıl
hahahahahahaah
- +1 yıl
Herşeyimizi döktün ortaya be üstad olmadı ama şimdi. Gül gibi geçinip gidiyoduk.
- +1 yıl
Vay be , sslik olmus tam.
+1 yılilk tanışmada: gözlerin hayat dolu bakıyor senin yanında çok huzurluyum... teklif hazırlığında: hayatımdaki tek kadın sen olmalısın ve her zaman sen olacaksın... kız teklifi kabul ettikten sonraki evre: sana asla yalan söylemicem herzaman kalbimde gözümdeki tek kız sen olacaksın.. sonraki cicim aylarının yavaş yavaş bittiği evre ve kızın triplerinin başladığı evre: sen benden iyilerine layıksın ben seni üzerim.. ve son evre ayrılık evresi: seni asla unutmayacağım hayatımda ilklerimi yaşadığım tek kadın olarak ömrümün sonuna kadar seni bekleyeceğim.. :D çıkarken hangi hatuna yazsam diye düşünlülr :D
20 Yorumla“Seni arayacağım” Aslında söylemek istediği: “Seni arayabilirim
“Seni seviyorum” Aslında söylemek istediği: “Senden hoşlanıyorum”
“Evli değilim” Aslında söylemek istediği: “Evliyim ama kendimi karıma adamış durumda değilim”
“Sorun sen değilsin, benim” Aslında söylemek istediği: “Sorun tamamen sensin ama bunu söyleyemiyorum”
“Bunu daha önce hiçkimseye anlatmadım” Aslında söylemek istediği: “Bunu sana daha önce hiç anlatmadım”
“Aileni seviyorum” Aslında söylemek istediği: “Onların üstesinden gelebilirim”
“Hayır, o kadınla hiçbir zaman ilişkim olmadı” Aslında söylemek istediği: “Evet, onunla ilişki kurdum ama bunu sana söylersem çılgına dönersin”20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen sana aşıgım. SEN varken futbol tercih bile etmem. Aslında ben sexs düşkünü flan degilim. Aşkım toplantıdayım. Aşkım bakma öyle kıyamam sana. Aşkım demeye bayılıyorum. Taş gibi hatunsun sana hastayım ( gel yatalım birlikte).
Kız ise cidden mi aşkım.
Tabi ben yalan söylermiyim.
Ama ben beğenmiyorum kendimi.
Olur mu aşkım sen taş gibisin (bir siksem görecende)
Neyse aşkım saol.
Ne demek aşkım ( tabi * söyle o kadar lafı ama işte neyse ya bundan bir cacık olmaz)
Aşkım ben seni asla ama asla aldatmam.
Kıza mı baktım yok aşkım ne bakması gözüme birşey kaçtı.
O südyen ne orda aşkım süprizi niye bozuyorsun sana aldım.
Telefonu duymadım, ben sensiz yapamam daha çok varda neyse
Kısaca erkekler çok basit
Futbol, yemek, sexs
Ha olursa belki aşk ama onun içindede mutlaka bunlar bulunacak... Bunlar yksa bir bok degilsin yalanlarıda yersin...00 Yorumla-Sadece sarılıp yatacağız
-Duygularımı gösteremiyorum
-İlk kez sana anlatıyorum
-Sen daha güzelsin
-Telefonum sessizde kalmış
-Fizik benim için ikinci planda, önemli olan ruh güzelliği
-Tabii ki dinliyorum seni.
-Gitmek istediğimden değil, çok ısrar ettiler kıramadım.30 Yorumla
+1 yılTelefonda aldatırken yakalanınca s*çmak
-Aşkım nasılsın?
-İyiyim aşkım ya Selma şu yatağı düzelt!
-Selma kim?
-Hasssss ee yani dayımın oğlu ee pardon kızı.
-Aşkım senin Selma diye bir kuzenin yok ki
-Pardon o benim Selma amcam pardon halam
-Daha demin kuzenim diyodun.
-eeeeeeeeee sı*tım ben kapatıyorum.10 Yorumla
+1 yılseni çokkk seviyorum aşkıım :)
tabiki senin yemeklerin daha güzel
kız gelmeyecek aşkım merak etmee
aşkım şarjım bitmek üzere yazarım sana
anneme senden bahsettim tanışmayı 4 gözle bekliyorr :)
hayatıma giren ilk kadınsın ve son olacaksın...
uzaaar gider erkeklerde yalan bitmeez :)12 Yorumla- +1 yıl
:D :D siz bayan arkadaşların yorumuna baktımda vala bizi çözmüşsünüz yaa :D başka yalanlar bulmak lazım :) işimiz yok iş çıkarıyorsunuz şimdi bize oldumu bu şimdi :)
erkeklerin sölediği tipik yalan çok mesela 1 gün boyunca mesaj atmazsa uyuya kaldım yorgundum, 2. si facesinde kız ekliyse neden ekli dediğinizde arkadaş ama tabi sizin arkadaş eklş olamaz kuralları o, 3. sü unuttum falan yalanı 4. sü gün içerisinde sadece 3 ,5 mesaj atması aman dikkat kızlar ::)
00 YorumlaCok yogunum yazamiyorum (cunku baskasina yaziyor) Askim cok tatlisin (cunku sevdigine inandirmali). Aaa ben asla aldatmam bn karaktersizmiyim.. (ee yakalanmamali) sen nasil bni yalan soyleyen oc. lerle karistirirsin l*n karaktersizmiyim ben. (Karaktersizligini kabullenmis ayi ) Sevgilim cocuklarla halisahaya gdyorum (piclik pesinde) Askim uyumusum.(hatunla yiyisti geldi ) adgajbdjsjshjsbs😀😀 bazi erkeklerimizin beyaz yalanciklari hahhahhaha
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 571 cevap paylaştı.
+1 yıl- Başım ağrıyor.
https://www.youtube.com/watch?v=81zxTuF3e7c
Dur bunu kızlar söylüyordu sanırsam?
Hemen bir yalan bulmalıyım. İşte erkek anatomisi bu. Yalana ihtiyacımız yok. Bakınız CMYLMZ nasıl anlatıyor.00 Yorumla telefonum şarjda, uyuyordum, şu an arkadaşlarlayım, şarjım bitti, sesi kısıktı, pes oynuyorum, pc de değilim, başım dönüyor uzanıyorum, uzaktan arkadaşım, full evdeydim, canım sıkkın, şu an müsait değilim, ben demedim, internet kesildi, bana asıldı, hatırlamıyorum vs vs..
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 509 cevap paylaştı.
+1 yılKişisel bir şey değil, sadece iş.
Bu iyiliğinizi asla unutmayacağım.
Ona reddedemeyeceği bir teklif yapacağım.
Dostlarını kendine yakın tut, düşmanlarını daha da yakın.
Ailesiyle vakit geçirmeyen bir erkek, asla gerçek bir erkek olamaz.
Hatırladınız mı bunlar kimden00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 663 cevap paylaştı.
+1 yılSen benim için çok farklısın
Seni çok seviyorum
Senden asla ayrılmak istemiyorum
Benim için çok değerlisin
Senin için her kızı silerim
Buluşmada kızlar olmayacak
Seni asla adatmam ben karaktersiz biri değilim
Böyle uzayıppp gider şimdilik aklıma gelenler bunlar00 Yorumla
+1 yılseni seviyorum
sana asığım
ben o kıza mesaj atmadım
sen baskasını gözümün gördüğü mü var
hiç aklımdan cıkmıyorsun hep aklımdasın
sensiz ne yaparım bilmiyorum
annem amcam dayıma bir şey olmuş gitmem gerek
halısaha macındaym
ben senin iç güzelliğini seviyorum :D00 Yorumla
+1 yıl(merve kim neden arıyor seni? sorusuna cevap olarak) merve mi, kim merve? (aptal bir yüz ifadesi)
baktım 4 kişi birden bana hareketlendiler..(ekreem!) üçte olabilir...(ekreem?) iki? (ekrem!) İsmail bana doğru geliyor.:)) yer misin yemez misin...
ne bakıcam elin sarışınına! hem ben sarışın sevmem ki! iri göğüs zaten sevmem senden biliyorsun:) hem o ne öyle çıkık kalçalar falan, çok çirkin! bacak desen bir metre! haha öyle bacak mı olurr!03 Yorumla- +1 yıl
Bu tarz yalana ne gerek anlamam madem sevmiyorsun gözün dışarda bare gerçekten birini sevene kadar sevgili yapma kendine
- +1 yıl
bunlar benim yalanım değil. ama gözlemlerim ve duyduklarım.
+1 yılMüsait değilim canım 5 dk ya arıcam seni :D
Makyaja gerek yokki hayatım sen zaten doğal halinle güzelsin :D
Valla yok ya ne yaptıysam olmuyor kimse senin gibi olamıyor nasıl bir aşktır bu:D
Çuval giysen sana yakışır bitanem:D
Senden sonra başka birini sevemicemi biliyorum :))
Tek hayalim senin aynı yastığa başkoymak :)14 Yorumla- +1 yıl
Inanmıyorum :) neye inanacagmı sasırdm :)
- +1 yıl
Acı gerçekler diyelim :) ama o kadar kötümser değil durum sen samimi ol karşındakine karşı o zaten yalansa eğer bir noktadan sonra dışa vurur.
- +1 yıl
Tabi canım sizde birer meleksiniz maşallah ;) ne oluyosa hep bizden oluyo zaten di mi :)
- 83 Yorumla
- +1 yıl
yalnız bu çok fenaymış.
- +1 yıl
Fena :D
+1 yılAşkım 10 kişilerdi diyorum sana ya niye inanmıyosun. Ben uçan tekmeyi bir patlattım off görmelisin aşkım hepsi kaçtılar. Tamam gözüm morarmış kaşım patlamış dudağım kanamış olabilir ya normal artık 10 kişi dedim ya. yok yok 15 lerdi.. :D :D bunlar :D
00 Yorumla
+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=gUZi6dAQ314buda benden gelsin :DD.
40 Yorumlahocam erkekler en çok gelinlik konusunda yalan söyler... o gelinlik güzel değil ya da kötü gibi... ne derse desin inanmayın sadece bişey diyomuş gibi görünmek içindir o.
Halbuki erkekler için bütün gelinlikler beyazdır ve bütün gelinlikler aynıdır. ama şuda bir gerçek ki erkekler gelinliğin şekline değil gelinliğin içinde kimin olduğuna önem verirler :)00 YorumlaBeyaz yalanlardansa örnek vereyim bir tane :)
Kız:Aşkım buluşacak mıyız?
Erkek:Aşkım malesef buluşamayacağız çünkü hasta oldum.(Hasta olmadı cebinde parası yok ve buluşmamak için bahaneler uyduruyor.)
Kız:Geçmiş olsun bebeğim.
(Örnektir) :) :)10 YorumlaPeder arıyor
l*n nerdesin
çalışıyorum baba
eminmisin
vallahı baba
ulan istasyonda yoksun
istasyona 2 km uzaktayım tankerın lastiği patlamış baba
hangı tankerin
mersonun baba
l*n merso burada istasyonda
yok baba başka istasyonun araçı ve bir çogu :D:D00 Yorumla
+1 yılAslında olay şu cem yılmazın dediği gibi; yalancı yalanı söyleyemeyendir zaten söyleyebilmişse kimse onun yalancı olduğunu anlamaz. Biz erkeklerde de problem o kardeşim söyleyemiom ki ya gülüom ya bir yerden açık veriom kız anlıo hemen. Yanımızda olsunlar da bırakalım anlasınlar :))
00 Yorumla
+1 yılSen şimdi benimle yat, okul bitsin, askerlik bitsin, iş bulayım, para biriktireyim, evleniriz.
benimki 22 cm ve 1 saatte zor boşalıyorum
Anal seks zararsız, ayrıca çok zevk alacaksın
(sanki kendi gtünü sktirmiş de zevkli olduğunu söylüyo ipne)
6 milyar maaşım var. Jipim vardı sattım
Şimdilik annemlerin yanına evlenelim en kısa zamanda sıfır daire alıcam.
Ben seni seviyorum ama ailem istemiyor10 YorumlaBeyaz yalanlar dielim mesala yaninda bir kiz varsa ya iidr iste bizim tayfun geldi fifada kapisyoz ;) aslinda disco da hatunla egleniyosun ve diorki askim o arkadaki sesler ne ya hayatim tayfun yeni bir torrent sitesi bulmus iste muzik leri deniyiruz guncel yalan yokdur guncel sorular ve onlara karsi alinan kucuk onlemeler vardir :D
00 Yorumla
+1 yılYalan a nın keime anlamı "aldatmak için kasıtlı bir niyet ile yapılan bir yanlış beyanı" şimdi yanlış beyanin sonucuda yanlış olur. Yalanin kelime anlamina bakıp da yargilarsak erkeklerin
en büyük söylediği yalan "senin için ölürüm"10 Yorumlacem yılmazın eaki gösterilerinden birinde var
-bi kadınla görmüşler seni !
-kim dedi ya kim dedi kim hı kim dedi?
erkek yalan söyleyemez ki inkar ederek resmen kabul ediyo asıl sorun kimin gördüğü yalanlama değil :))00 Yorumla
+1 yılErkek: Ben kimin için çalışıyorum he, kimin için çalışıyorum?
Kadın : Ee ben neden çalışıyorum o zaman?
Erkek: İşte aşkım sen fazla yorulma diye.
Kadın: Ben ayrılayım o zaman işten.
Erkek: Hayıırr dur saçmalama... Pardon... Şey, kem küm...00 Yorumla- https://www.youtube.com/watch?v=GaQYQzh4ffk
Yalan yalan yalannn, seni sevmediğim yalan yalan yalan :)
01 Yorumla- +1 yıl
Alakasız oldu bunu değil https://www.youtube.com/watch?v=aX6PvMXkHj8 gönderecektim :)
mesaj atma bir işim war der ararsın mesaj atarsın teli kapatır aradan 2 weya 3 saat snra sana döner nerdeydin nie cwp wermedin dersin o da arkadaşlarla pes oynuyoduk maç yaptık yalanlarını atarlar ama allah bilir çift kale maç yapmıştır
00 Yorumla
+1 yılKanka? Bacımsın
galeri2.uludagsozluk.com/.../...n-erkek_501408.png01 Yorumla
+1 yılErkekler yalan söyleyemezler !
https://www.youtube.com/watch?v=81zxTuF3e7c20 Yorumla+Aşkım kızlarla konuşmuyosun dimi?
-Aşkım olur mu öyle şey whatsapp askeriyeye döndü bir Merve var onunda sevgilisi var zaten..
(50 kıza mesaj yazmaya çalışmaktan parmak kasları yeter diye bağırıyo oysaki :D )
+Tamam aşkım seni seviyorum
-Bende seni seviyorum aşkım
(Ama 50 si birden ağır basıyo be güzelim sevgi doluyum)10 Yorumla
+1 yılsenden başka birilerine bakarmıyım ben hiç :)
gel yapalım şu işi seninle evleneceğiz nede olsa vallaha bak senle evlenecem çocuklarımın anası olacan :D10 Yorumla
+1 yılBizimkiler hafif yalan
https://www.youtube.com/watch?v=gUZi6dAQ314
Kızlar bu konuda profesyonel çalışıyor.03 Yorumla- +1 yıl
konu neden biziz o. O
bugün çok güzelsin tatlım, sen kilo mu verdin, bu sana çok yakışmış, çok uykum var yatmam lazım, hayır kesinlikle dışada değilim :D
20 YorumlaSacmalama, ne alakasi var? Ben yalan soylemem soyleyenide sevmem, sorun yok, ben ayniyim normalim eskisi gibiyim, seni seviyorum ( bu yzdn agzna scyrm)
12 Yorumla- +1 yıl
herkez yalan söyler yana söylemeyen insanmı var :D önemli olan kabul edilebilir olması :D
+1 yılseni seviyorum bu kız benım evlenecegm kısı cocuklarmın anasısısn anamın gelınısın hıc ayrlmıcaz senı özledım arkadaslarla dışardayız maca gıttık vs vss böyle uzar gıder :D
00 Yorumla"Dünya'nın en güzel kızısın" dimi ama bende en karizmatiğiyim felan. Gerçi şimdi demeden kızlar o moda girdi o ayrı ama (ciddi ciddi ayarlar ile oynanılmış) öyle :)
00 Yorumla"Futbol maçları senden önemli mi canım yaaaa"
"Ruknettingül mü? O benim sadece arkadaşım yaaaa"
"Arkadaşlarla pes atmaya gittik ama aşkım yaaaa" vs. vs. vs.00 Yorumla
+1 yılygs den 190 yani barajın üstüne geçmişm diyip yalan atanlar var hocam :D şerfszlk bu resmen yanş kendi egosunu yukarılarda tutmayı şsteyen bir yanlış bakış açısıdır bana göre.!
00 Yorumla
+1 yıl- Arkadaşlarla bir şeyler içmeye gidiyoruz
+ Hangi arkadaşlar?
- Erkek arkadaşlarla canım, dertleşelim biraz.
- Şarjım bitebilir merak etme beni
daha çok varda aklıma gelmiyor şimdi00 Yorumlatelefon sessizdeydi duymamışım.
arkadaşlarla evdeydik yalanı ( dışardaydı )
maç mı ben mi sorusuna sen diyosa oda yalandır.
seni seviyorum yalanını ezberledik zaten.
sarılıp uyuycaz yalanıda artık meşhur
alıştık artık böle şeylere :)00 Yorumla
+1 yıl01 YorumlaAldatma olayında aşırı bir yalantasyon durumu vardır 'Aşkım Yemin Ederim Sadece Arkadaşız Wallaha Bak' gibi mesla. tabii bahyan bunu yemez malını biliyordur.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 885 cevap paylaştı.
+1 yılklasikleşmiş 7 yalan
1 hiç seni aldatmadım
2 trafik vardı
3 unutmuşum
4 sana hiç bağırır mıyım
5 senden başkasını gözüm görmez
6 cinsellik mi asla
7 ben yalan söylemem00 Yorumla Al burada bir derleme yapmışlar..
onedio.com/.../ya-tutarsa-diye-erkeklerden-27-yalan-denemesi-26194120 Yorumla
+1 yıl00 YorumlaKız arkadaşını anlar gibi davranması ama bir türlü anlayamaması ve anlamadığı bir çok şeye he demesi ;)
10 Yorumla
+1 yıl"Seni çok seviyorum aşkım" hatta işi daha da ilerletip
"Sevgililerimden en çok seni sevdim bitanem"00 Yorumlatipik söylediği yalandan ziyade bir erkeğin yalan söylediğini ''ne alakası var ya !'' cümlesinden anlayabilirsiniz :D
00 YorumlaSeni seviyorum evlenene kadar sarilmaktan ileriye gitmiycez herseyi yavas yavas yasiycaz ki cabuk bitmesin :)
00 Yorumla
+1 yılHayır ya çok güzelsin, seni seviyorum gibi kızlara karşı duymak istedikleri söylenir tabi bide kankalara.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılseni asla bırakmam
senden başkasını gözüm görmüyor
seni hep sevicem
seninle ciddi düşünüyorum vs vs vs
kop gel yalanlara bitmez bu erkeklerde yalan :D00 Yorumla
+1 yılBenim için bu dünyada teksin evvelim ahirim sensin sene başka hiçbir kadın gözüme güzel gelmiyor vs vs
00 Yorumla
+1 yılseni seviyorum
sen benim en değerlimsin bilmem ne
bir sürü yalan açıkcası erkeklerin söylediği herşey yalan00 Yorumla3 ay aramaz sormaz nıye aramadın benı hıcmı merak etmedın deyince.. aşkım telefonumu kaybettim... der yalana bak hele :)
00 Yorumlakim?
hangi kadın?
kim dedi :)
vakit kazanmak için güzel bir taktik :):) bu arada uydurabileceğiniz bir yalan bulabiliyonuz :):)00 Yorumla- Devamını Gör (500)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar