Şu astral çok dikkatimi çekiyor ve yapmak istiyorum fakat yapamadım bir türlü daha kolay yapmak için sizce neleri denemeliyim?
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
+1 yılBu tarz kitaplar var henüz ben de alıp okumadım. Çocukluğumdan beri rüyalara ilgiliyim. Hatta rüyalarımın gercek olduklarına inanırdım ve çok korkardım. Birçok kişi de özellikle çocukluk döneminde yasamıştır.
Sanırım bilinçsiz çıkış yaşıyorum. Çoğu zaman bir rüyanın içinde olduğumu bilsem de ruhun çıkış anına tanık olup kendi bedenime bakamadım, denemedim de. Diğer varlıklar rüyada bizi yönlendirebilir hipnoz edebilir, bedenimize dönmek isterken engel çıkartabilir. Psisik konularda pişmek lazım. Ben ancak karşılaşacağım şeylere kendimi hazırladığımda astrali düşünebilirim.00 Yorumla
Bir kaç kez denedim mükemmel sonuçlarda elde ettim. Hatta bir keresinde kendi evime geldim üst kata çıktım etrafı gezdim sonra odama girdim ve kendimi bir süre izledim açıkçası biraz ürktüm ve yarıda bıraktım. Yapman gerekenler tamamiyle zihnini boşaltmak Sakinleşmek derin nefes alıp yapmak ve gitmek istediğin yeri düşünmek. Gel yapalım 🙃
00 Yorumla
Bu playlist size yardımcı olacaktır. Varsa aklınıza takılan sorular elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Vesselam.
https://www.youtube.com/playlist?list=PLwzvC-5xIJpEOrkq9aUP91otJFruwPlmV00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
15Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılOnun adı Tayyi Mekan kerametlerle uğraşma imanın kuvvetli değilse zarar görürsün. onun için ayetler var belli bir süreçten geçersin 3 hafta sürer
136 Yorumla- +1 yıl
ve akşam namazı ile yatsı namazı arasında yapılır
- +1 yıl
@E4YMASTER Tayyi Mekan hayal değil astral hayaldir Tayyi mekanda insanlar gittiğin yerde seni görür ama Astral de sadece sen görürsün
- +1 yıl
@E4YMASTER haklısın yalnış kelime kullandım ikisinin arasındaki fark birinde bedeni görüyorlar diğerinde sadece sen görüyorsun ama Tayyi Mekanda giyim önemli ışık hızında gidiyorsun gittiğin yerde Mekanı unutursan orda kalırsın.. tıpkı bir su bardağına girip diğer bardaktan çıkmak gibi bunu yapabilmek için imanın güçlü olması günah işlememeye sabır etmen gerekiyor herkes yapamaz ledun ilmi kolay değildir. o sözleri söylemekle bitmiyor Ahlak'ın temiz olması doğruyu yalnışı ayırt edebilecek kalbe ihtiyacın var Hz. Hızır Hz. Musaya bu ilme ulaşmak için günah işlememeye sabrettim demişti. Hoca hacı hoca olmakla kazanılan bir ilim değil insanlara karşı hoşgörü belaya sabır arzulara hakimiyet çok farklı şeylerde var vela yapman ve vera ve zühd sahibi olman gerekir. sabır ve riya dikkat etmen gerekir
- +1 yıl
Beni eklermisiniz, sorum olacak size
- +1 yıl
@Buseeemmm1 İster buradan ister özelden ulaşabilirsiniz. Nasıl yardımcı olabiliriz?
- +1 yıl
@E4YMASTER kime dediniz?
- +1 yıl
@E4YMASTER buyursun kardeşimiz ne istiyorsa bildiğimiz kadar yardımcı oluruz
- +1 yıl
MassacreTerrible size mesaj atamiyorum, özelden sorum olacak
- +1 yıl
Dostum bana acil ulaşabilir misin bu yorumu yazalı uzun zaman olmuş farkındayım ama umarım görürsün yorumumu mesaj atamıyorum sana anlatmam gereken şeyler var çok önemli bir çok hocaya sordum cevap alamadım bana yardımcı olabileceğini düşündüm öyle hissettim anlatmam gereken çok önemli Şeyler var
- +1 yıl
- +1 yıl
Tayyı mekan bilinçsizce yapılır mı bilginiz var mı astral seyahatin şaman öğretileri olduğunu biliyorum o yüzden tayyı mekan diyorum ama yaşadığım şeyler tayyı mekan mı başka bir şey mi inanın bilmiyorum ben 3 senedir bu durumu yaşıyorum ama ne bir bilgim var isteyerek tecrübem var araştıra araştıra tayyi mekanın olabileceğini öğrendim küçüklüğümden bu yana zaten rüyalarımda rüyada olduğumu farkeder rüya içinde rüya görür ondada rüyada olduğumu bilirdim sürekli gördüğüm yerler vardı rüyalarımda artık hangi sokak nereye çıkar onu bile adım gibi bilirim.
- +1 yıl
Ama yaklaşık 3 senedir uykuya daldıkran sonra daha tam dalmadan bedenim sanki denizin üstünde yatar gibi sallammaya başlıyor inanılmaz güzel bi his bazen yataktan kaydığımı hissediyorum sallanıyorum ama noluyor diye bakınca halen yataktayım kımıldamamışım bile eğerki noluyor demezsem kendimi o duyguya bıraksam bir anda evde gezmeye başlıyorum yatağımdan kalkıyorum ve evin içinde özellikle burası çok önemli duvar kenarlarında beyazımsı saydamsı varlıklar görüyorum
- +1 yıl
bunlardan bir tanesi hariç diğerleri göz teması bile kurmuyor benimle evin içinde geziyorum ve onlarca varlar duvar kenarındalar ama tuvalette banyoda yoklar sadece bir tanesi göz teması kurdu benimle o da siz kimsiniz burada ne arıyorsunuz diye hepsine sorarken baktı bir kere o kadar sadece duvar kenarındalar onlardan ayrı grimsi renkte daha insansı formda olan bir tane daha var bu ilk zamanlar annem kılığında karşıma çıkıyordu evin içinde gezerken ve inanılmaz öfkeli bana sürekli üstüme yürüyor bana bağırarak birşeyler söylüyor anlamıyorum hatta anlamadığımı söylüyorum ama halen kızıp bağırmaya devam ediyor
- +1 yıl
sırf o yüzden balkona kadar üzerime yürüdü balkondan bir anda yukarıya doğru çekildim sanki biri kolumdan tutup çekiyordu dönüp bakmadım yüzünü görmedim açıkcası korktum ve eve doğru hızla inerken gözümü yatağımda açtım bınun gibi defalarca oluyor o bana kızan her defasında beni görür görmez sinirleniyor beni farkedene kadar çok sakin sonra kızmaya başlıyor sonraları annemin kılığına girmedi gri düz renkte bişeydi ara ara hala oluyor
- +1 yıl
böyle olaylar yattığım yerde inanılmaz bir hisle sallanıyorum sonra evde dolanmaya başlıyorum bazen evin içi inanılmaz kalabalık oluyor bir sürü insan kılığında görüyorum onlar lavaboda banyoda da oluyor bazen eğlence yapıyorlar inanın defalarca oldu bu sadece özeti ve ben bunların nedenşnş anlamıyorum internetren araştırdığımda o beyaz olanların duvar kenarında olanlar müslüman olabileceği kanısına vardım
- +1 yıl
- +1 yıl
Cinleri görünce korkmayın özellikle görmezden gelin dua edin size zarar veremezler mesela iş dönüşü evin kapısına gelince bir melek bir cin-şeytan gelir dua ettiğin de melek şeytanı kovar bismillah nerede olursan ol söyle korkma ve görmezden gel bismillah dediğin de ölümsüz bir zırh giymiş gibi korkusuz ol onlardan sana zarar gelmez
- +1 yıl
- +1 yıl
@Zıprz Bende yoğunluktan dolayı geç dönüyorum kusura bakmayın.
Öncelikle sizi birçok kez tebrik ederim. Çünkü hem çoğu insanın başaramadığını başarmışsınız hemde bunun üstesinden yeterince olgun bir şekilde gelmişsiniz. Bu tarz olaylar bazı kimselere herhangi spesifik bir nedenden dolayı vurabiliyor. Örneğin hayatınız boyunca hiç psişik işlerle uğraşmamış olun ama atalarınızdan biri ya da birileri cadı ya da şaman olsun, o zaman size de böyle eğlenceli ama ürkütücü deneyimler yaşayabiliyorsunuz. Velhasıl neden bunları yaşadığınızı sorgulayacaginiza daha çok üstüne gidip kontrol altına almayı öğrenseniz sizin için daha faydalı olacaktır diye düşünüyorum. Çünkü çoğu psişik yolcudan baya baya öncedesiniz gibi duruyor.
Ayrıca belirtmek isterim ki İslamiyet'te doğrudan astral seyahatten bahsedilmez. Lâkin ruh ve enerji ile alakalı çoğu kaynakta astralle uyuşan bilgiler görebilirsiniz. Astral seyahat 7 bedeninizden biri olan astral bedeninizle yapılıyorken, tayyi mekan da fiziksel bedende olaya dahil olur. Yani astralde astral boyutlarda seyahat ederken tayyi mekânda fiziksel boyutta da aynı anda birkaç yerde bulunabiliyorsunuz. Ve tabii ki bunu yalnızca İslâmiyet'te belli bir mertebeye ulaşmış yahut Allah dostu olarak bilinen velilerin yine yalnızca ve yalnızca Allah'ın izniyle gerçekleştirebildikleri bir olaydır. Astral seyahat ise gerekli şartları yerine getirerek kullanmasını bilen herkesin yapabileceği bir şeydir. Umarım aydınlatıcı olmuştur. Varsa başka sorunuz elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. ^^ - +1 yıl
@E4YMASTER çok teşekkür ederim inanın baya açıklayıcı oldu ben hiç o açıdan düşünmemiştim çünkü dediğiniz gibi hiç bir bilgim uğraşım da olmamıştı daha önce bunları yaşadıktan sonra araştırarak bunları öğrenebildim en fazla peki nasıl kontrol altına alabilirim kendimi geliştirmeyi istiyorum şu aralar çünkü zatenkontrolsüzce oluyor benim şimdi bir bebeğim var ve ilk kez geçende onunda olduğu böylesi bir olay yaşadım akşam uyumuştum ve yine uyandım ev aynı ev ama bus efer çarşaflı insansı şeyler vardı ve duruyu (kızım) sevmek istediklerini söylediler ama onlara inanılmaz bir güvenim oluştu o an tabi sevebilirsiniz dedim alıp sevmeye başladılar ama duruyu gören uzaktads olsa sanki süzülerek yanına varıyordu bir yandan inşallah yanlış bişey yapmadım diyodum sonra bir tanesi aldı geldi duruyu maşşallah allahım korusun çok güzel bir enerjisi var ama bir daha buraya getirme onu çok dikkay çekiyor dedi duruyu aldım ve anında uyandım bir baktımki duruda uykusunda kahkaha atmaya başladı çok mutlu bir şekilde ben yinede o an çok korktum 😄 duruda işim içine dahil olunca kontrol altına almak istiyorum açıkcası, birde bu olayale olurken bilincim tamamen yerinde oluyor kendi irademle karar verebiliyorum yani bir rüyada gibi kendi kendine bir akış olmuyor
- +1 yıl
@Zıprz https://youtu.be/2XKVXl1R-Vw abla dediğim adamı takip et
- +1 yıl
@Zıprz Rica ederim ✨ Kontrol altına almak normalde emek ister ve bunun süreci kişiden kişiye değişebilir. Fakat bu durum sizin için daha kolay gibi duruyor. Mümkün olduğunca en temel terim ve bilgilerden başlayarak araştırma yapmanızı öneririm. İlk başlarda sıkıcı gelebilir fakat ileriki zamanlarda karşılaştığınız olayları anlamlandırabilmek için temelin sağlam olması gerekir. Enerjiyi, ruhu, maddeyi, zamanı, boyutları-alemleri... kısacası insanı ve insana bağlı olan her şeye göz atmanızı öneririm. Öyle ki bu ve buna benzer spesifik terimleri birçok ünlü düşünürde araştırmış ve faydalı sonuçlara vararak kendi kitaplarında paylaşmışlardır. Yani büyük bir kaynak bolluğumuz mevcut. :) Bu araştırmaları yaparken kesinlikle heyecan yapmayıp (ve gözünüzde büyütmeyip) normal şekilde karşılayarak hemen pratiğe dökmeye çalışmayın. Bol bol araştırın, doğruyu yanlışı zaten deneyimlerken ayıracaksınız. Kendinizi bilgi birikiminde hazır hissettiğinizde içinizden geldiğince bildiklerinizi icraate dökebilirsiniz. Böyle böyle gelişir ve kontrol altına almaya başlayabilirsiniz.
Olgunluk konusunu biraz daha açmak gerekirse aslında bu yaşadığınız deneyimi örnek verebiliriz. Kimse evinde çarşaflı varlık görmeye alışkın değildir diye düşünüyorum. Fakat siz görmekle kalmayıp diyalog dahi kurmuşsunuz. Astralin yazılı olmayan kurallarından biri de (insanlar için) herhangi bir varlıkla iletişime geçmemektir. Enerjiyi araştırırken de göreceksiniz; enerji bulaşıcıdır. Kiminle konuşur, neye dokunur, neyi isterseniz enerjiniz o yöne doğru yönelmeye başlar. Ve yine araştırırken göreceksiniz; enerji kişinin (canlının) parmak izi gibidir. Özeldir, değişmez ve nereyle etkileşim kurarsa orada izi kalır. E kimsenin de o güzel enerjisini bilinmez bir varlığa bulaştırıp musallat yemeyi istemiyecegine göre... dikkatli olmak önemlidir. 👻 - +1 yıl
Normalde zaten yalnız yaşamıyoruz. Bu yazımı okurken bile önünüzden varlıklar geçip gidiyor, yan odanızda kavga edebiliyor, mahallenizde durup sohbet edebiliyorlar. Sadece bunları göremediğimiz için herhangi bir zamanda herhangi bir şekilde gördüğümüzde ciddi şekilde garip karşılayabiliyoruz. Evinizde varlık olması problem değil lakin kızınıza bu kadar yaklaşmaları açıkçası benim tuhafıma gitti. Evet maşallah demesi ya da onun iyiliğini düşünüyor olması güzel, lâkin inanın varlıkların insanlardan menfaatlenebilmesi için ne yalanlar söylediklerini size herhangi bir ölçü birimiyle bile örnekleyemem. Kızınızın kahkaha atması da şaşırttı aslında ama yine de güvenmeyin derim. Varlık-insan ilişkisinde bu kadar yakın bir deneyim daha önce duymadığım için net bir açıklama yapamıyorum, ama siz yine de güvenmeyin. 😅
Eğer kendinizi manevi anlamda geliştirir yani bilgi sahibi olup bir şeyleri deneyimlerseniz sizin bu gelişiminizi gerek enerjinizden gerekse gözlerinizden okuyup bi tık geri çekilebilirler, bilginiz olsun. ✨ - +1 yıl
@E4YMASTER yaa çok teşekkür ederim hem diğer arkadaşın attığı videoyu izlicem hemde söylediklerinizi yapıcam çok doğru temelden başlamak önemli çünkü orası kocaman bir dünya ve bilmeden içine atlamak banada korkunç geliyor açıkcası ve dedğiniz gibi asla güvenemem en çokta kızım için tedirgin oldum o olaydan sonra evet onları görünce anlamadığım bir güven duygusu oluştu sanki 40 yıldır yakın arkadaşlarım gibi hissettim 😅 ama yinede güvenilmez ben dediklerinizi yapıcam tecrübelerim oldukça size sorabilir miyim
Kendine bir koruma balonu mutlaka yap diğer varlıklardan korunmak için
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 443 cevap paylaştı. Ben bir kere yapaken yarıda bıraktım diye ölüyordum özele gel anlatayım
00 YorumlaBilinçsizce yaptığım bir olay ama tehlikesi yok diye biliyorum islamda tayyı mekan olarak geçer ve kopmaz bir kordon ile (baştan çıkan) ruhumuza bağlıyız
00 Yorumla
+1 yılKolay bisey zihnink bosalt sırt üstü düz sekilde yat istersen astral seyahat müziklerini dinle tek istediğin yerde olmayı işte 1 denemde ruh bedenden çıkarken korkup yapamaya bilirsin ama zamanla olur
00 Yorumlakışın yapma gözün donuyo odayı kilitle bide çıplak görmesinler
00 Yorumla
+1 yılHayatım boyunca 2 kez astral seyahat yaptım.
Ruh gönderme olayını tam olarak çözemedim onu da 1 kez yanlışlıkla yaptım.014 Yorumla- +1 yıl
@justesla https://www.youtube.com/watch?v=s2s-cAOaPCM
Bu videodan sonra 2 kez astral seyehat yaptım.
Ben rüya görerek astral seyehat yaptım - +1 yıl
@justesla Yemin ederim bunu yaptığım hafta veya bir kaç hafta sonra yanıma geliyorlardı vallaha kapının önünde benim ismimi sürekli söylüyorlardı.
- +1 yıl
@justesla Bak kardeşim bana kendi adın gibi inan Yalansız Doğru bir şekilde anlatacam.
Gece saat 12:00 - 1:00 gibi ruhumu daha önceden başka bir kişinin yanına göndermiştim
Uyurken o aklıma geldi bir daha göndereyim dedim gönderecekken kapı 2-3 kez sanki biri tıkladı
Abim sandım abi git başımdan dedim bağırdım yatıyom dedim, aradan 1 dakika sonra İsmimi söylemeye başlayarak kapıya tıkladı kapıyı yittirdi bende sinirlendim yeter lan dedim yürü git dedim kapıyı açtığımda hiç bir kimse yoktu o an şok oldum. Babam uyuyamamış içeride tv izliyordu babama ''baba abim nerede'' dedim babam - Odasında yatıyo dedi bende dedim ki hiç buradan geçti mi dedim babamda - o bayadır odasından çıkmadı dedim bende inanamadım abimin odasına gittiğimde abimin horladığını yattığını gördüm.
- +1 yıl
Çok kötü olmuş ya ama yüzlerini görmemen de iyi bir şey ben yine de çok denemek istiyorum ya yani umarım bir şey olmaz malesef benim annem beni terk etmek zorunda kaldı ve şu an ne yapıyor diye merak ediyorum bu arada ben belki de zaten astral seyahat yapıyorum çünkü sürekli gelecekten Bir şeyler görüyorum ve hepsi de gerçekleşiyor umarım annemi de görürüm :(
- +1 yıl
@justesla Astral seyahat yaparken gideceğin yeri hayal et.
Yorgun olduğun zaman yap.
Astral seyahat yaptığını yataktan düşmüş gibi olduğunda anlarsın. - +1 yıl
@justesla Önemli değil, bu arada yaparken odana yüksek bir yere kur-an koy.
+1 yılÇok duydum biliyorum hatta ama çok tehlikeli diyolar hiç denemedim
00 YorumlaBne yakalaşık 2 yıldır deniyorum fakat yapamadım, son zamanlarda tekrardan merak saldım inş yaparım.
00 YorumlaCorona var seyahete felan çıkmayın bu aralar
41 Yorumla- +1 yıl
Fgdgfkkhfh
Gizli Üye(36-45)+1 yılbaby witchsen ya da witchcraft bilgin yoksa denememelisin derler
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence rüyalar da bir nevi astral seyahat.
10 Yorumlayoutube da birçok video var izleyebilrsin
00 Yorumla
+1 yılÖlmemek.
00 YorumlaVarlığından kurtulman gerkir yani latif olmalısın
00 Yorumla
+1 yılGitme orda kalırsın
00 Yorumla
+1 yılYaparsan sonucu söyle
00 Yorumla
+1 yılKendini kaybetmemek
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Uğraşma
00 YorumlaGel yapalım şimdi
02 Yorumla
Soran+1 yılKonum at el ele tutuşarak yapalım hatta?
+1 yılBence deneme
10 Yorumla
+1 yılSiz iNANiYORMU SUNUZ
01 Yorumla
Devamını Gör(7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Merhaba,
Affınıza sığınarak bu konunun uzmanı olmadığımı belirterek başlamak istiyorum. Sadece astral seyahatin ne olduğunu biliyorum, yapanlar da tanıyorum. Fakat ben hiç yapmadım ve hazır olduğumu da hissetmiyorum.
Astral Seyahat nedir?
Astral seyahat ruhumuzun bedenimizden ayrılarak (eterik beden vasıtasıyla bağlantı hala vardır, zaten yoksa ölürdük) başka bir zaman ve mekan (başka bir boyut) deneyimlemesidir. Ben tabii öncelikle neden böyle bir deneyim arzusu içerisinde olduğunuzu merak ettim. Sizin de gerçekten bunu isteyip istemediğinizden emin olmanız gerekir.
Ayrıca yapmak istemekle ya da deneyerek yapılabilecek bir tecrübe olduğunu da hiç düşünmüyorum, aksine eksik ya da kulaktan dolma bilgilerle denemenizi de hiç tavsiye etmem. Bu çok teknik bir konu ve dünyada kaç kişinin bilinçli bir şekilde bu seyahati gerçekleştirebildiğinden emin değilim. Ama çok çok az olduğuna emin olduğumu, bu dünyanın içerisinden biri olarak sizi temin edebilirim.
Dolayısıyla size tavsiyem önce isteklerinizi net olarak belirleyin, sonra da daha basit tekniklerle yola koyulun. Eğer kişisel gelişim yolunda ilerlemek istiyorsanız, temelinizi sağlam tutun ki kuracağınız yapı sağlam olsun.
Sevgilerimle.