Bir bakıma kalabalıklar içerisinde yalnızsınız. İnsanın ruh alemi farklı farklıdır. Sizin kalbinize dokunan insan sayısı yanı başınız da ya yok ya da çok az var. Veya siz kendinizi bu psikolojiye lanse edip sürekli aynı ahval içindesiniz.
Biraz kendinizi silkelemeye çalışın. Biraz motive olmaya çalışın. Ve biraz aktivitelerinizi değiştirin. Farklılık olsun hayatınız da. Umarım yalnızlığınızı giderecek faktörler bulursunuz..😊🤲
Şimdi seni anlatacağım iyi dinle kötü zannettiğin bu özellik kötü değil sende maladaptıve daydreaming sendoromu olabilir cunki bende senin gibiydim 1-saatlerce hayal kurabiliyorsub 2- izledigin film kitap in etkisinde uzun süre kaliyorsun ve kendini ordaki karakterle hayal ediyorsun 3- dersin ortasinda bile dikkatini dagitabiliyor 4- bir sendoroma sahip kimi kişilerde gerçek olmadığını bildiği hayali arkadaşları olabilir 5- bu maddeler kisiden kisiye degisebilir ben hepsini hatirlamiyorum 6- seni en iyi sen tanirsin psikolji kitaplati oku ve insanların zeka türlerine göre karalter analizlerinede bak ve yukarda yazdigim sendorumu arastir 7- Başaramazsan profosyonel yardım al
Sen onun gerçek olmadıgini biliyirmusun ve yukarda bahsettigim sendromu arastir ezber kuvvetin ve matematik le aran nasıl Bu arada o sendromdan bendede bar ama hayali arki yok o sendromun farkli maddeleride mevcut
Bak ben sana şöyle bir şey söyleyeyim yan senin doğru bildigin her şey yanlışsa ya beynin seni kandiriyorsa sen şizofren hastasısın veyahut başka bir psikolojik hastalikta olabilir psikayatira git ve tedavine basla belki tam duzelmez ama azalir emin ol ama senin ilk yapman gereken şey en büyük engeli aşmak yani aklının sınırlarinda cikip gerceklogi arastirmak
Her daim gercekligi sorgulamayla gecirmek gerek ve malesef gercekligi sorgulayan bir yere kadar cevapliya bilie bir yerden sonra insan beyni sinirli oldugundan dolayi her şeyi anlayamaz mesela sonzuluk sen sonsuzluğu tam anlamıyla kafanda canlandıra biliyormusun ( bu yazdigim pragraf hastaliginla alakasizdir)
Simdi gelelim hastaligina şizofren olmak korkutucu bir sey degil ve senin suçun degil ve suç degil sadece bir rahatsizlik ama tedavi edilmesi gereken bir rahatsizlik Bende de sinir stres kaynakli bir cilt hastaligi sedef var ve vucudunun her yerinde cikabiliyor simdi napalim kinami çalalım.
Niye korkuyorsun bu utanılacak bir şey değil Bu senin suçun degil suç ta değil hemen rahatsızlıgindan kurtulup normal bir yaşamın içine sürüklenmeye bak Bu arada benden hayali arkadaşına selam söyle çok havalanmasın sen onu yeneceksin hadi iyi geceler
Aynısı bende de var bundan 3-4 yıl önce üniversite de mesela adım atttım yerde tanıdık vardı şimdi tek dert ortağım annem dışarda kahve iççek biri bile yok nedeni ben de bilmiyorum sanırım kader