Var sayalım öyle ne olacak yani, bu yazılarını herkes koyuyor as doğru bir şeyler yazın. Sayfa yönetimi bir bot çıkarmalı size yasak getirmeli bu ne ya...
Tanıtımını bile yapamıyorsun sorun bu işte? 16 yaşındaki bir genç arkadaşımız sayfalar bir birini izlerken girdi buraya ve bir soru "morenmanlarınızı ne yükseltir" diye al başına sıkıntı google de bakacak cevap yok anne baba arkadaş derken yine cevap yok çünkü o ne diyecekler sonra nerde okudun diyecekler derken site çok güzel örnek oluyormuş vs deyip kelimeyi artık kim yazdıysa başlasın kulak çınlamaları :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Arkadaşlarla takılmaa
Son ses müzik dinlemek
Lahmacun yemekk
Onn numara aktivite
Uahshsbzbz lahmCun yemek dmi s. s
O zaten mükemmel bir şey jfjjd
Gulma zaten moralame bozıka asdfhjasdf
Çay sigara
Hahsshhddjmx ulan bacanak yaa udjdjxjdj mükemmel ikiliymiş
EyvAllah bacanak
https://youtu.be/jMa88vUQvqk
Ulan asdfhjasdf Tokanma bana
Senin kapak ve profil fotonun uyumsuzluğu çok bozdu şu an
Onun bir anlamı var bir kere taağğmmı
Hııı öylemiydi
Evet 😏
morenmanımı bilemde moralmanımı dayak atınca ya da dayak yiyince düzeltiyorum
Hareketli bir müzik.
Sevdiğim bir tatlı.
Hayatımda benim için önemli olan insanların sesi..
Kolay kolay düşmez, düştüyse büyük sorun vardır. O sorun çözülmeden hiçbir şey fayda etmez.
Şu sıralar hiçbir şey
Nideenn
Hayat sıkıcı ya paytak başkan
O zaman içer miyiz bir kadeh süt
Süt sevmem ki bir kadeh vişne suyu alabilirim dhdjdjd
Tamam sana ondan jdjdjd
Teşekkür ederim dhdhdh
Ricalar jdjdjd
Tabi ki çay sigara bacanak
Bacanaklar kendini belli ediyor jejdjdjd
Şimdi gördüm sgshs kral da aynı demiş shsh
Hhahdhszbz aynenn size benden kaçak çay ve kaçak sigara fjdkdm @Rascoln36
Allah ne muradın varsa versin Allah duttuğunu altın etsin bacanak Asdfhjasdf
Krallar aynı şeyi yazar
@Rascoln36 bacanak bugün bonkör shsh
Hahshssj Amin cümlemizin İnşallah jdjdj
Morenman ilk bunu açıkla veya Türkçe bir kelime yaz ondan sonra cevap al...
TDK mısın sen?
Var sayalım öyle ne olacak yani, bu yazılarını herkes koyuyor as doğru bir şeyler yazın. Sayfa yönetimi bir bot çıkarmalı size yasak getirmeli bu ne ya...
Ya abi bir dur Allah aşkına tek derdin bu mu yav çenemin bekçisi mi var istediğim gibi konuşurum
Yazmak kadar özgür bir dünya yok ama örnek olacaksın sen, onun gibi davranıp daha güzel bir cümle ile anlatsan durumu olmaz mı?
Olmaz örnek olmamam insanlık için daha faydalı. hayır yani sanki ben böyle yazdım diye Türkçe bozuldu
Bozulmaz tabi ki fakat morenman nedir?
Hsjejcnfm morenman işte
Tanıtımını bile yapamıyorsun sorun bu işte? 16 yaşındaki bir genç arkadaşımız sayfalar bir birini izlerken girdi buraya ve bir soru "morenmanlarınızı ne yükseltir" diye al başına sıkıntı google de bakacak cevap yok anne baba arkadaş derken yine cevap yok çünkü o ne diyecekler sonra nerde okudun diyecekler derken site çok güzel örnek oluyormuş vs deyip kelimeyi artık kim yazdıysa başlasın kulak çınlamaları :)
Yavv nerden nereye geldii az daha devam etseydin virüsü sen çıkardın diceksin. Tanımı şu :Moral
Benim için morenman
:D :D :D :D kimse bilemez bu tanımı sizden başka en azından soru da belirtmen daha güzel olacaktır ;)
Detaya eklediğim görsel veya soru biçimden anlayabilecek zekada insalar vardır diye düşünmüştüm
Bence güncelleme yapabilirsin :)
Herkes cevap verdiğine göre anlamış zaten
herkes dediğin yaklaşık 20 kişi mi :D
Soruma gelen herkes soruyla bağlantılı bir cevap verdiğine göre anlamış. illa bu şekilde her şeyi açıklamak gerekiyor sanırım
:D :D :D gelen kişilerin yaş sınırına bakar mısın?
Aga aç benim yolu 🦍🦍 mevzu kokusu geldi 😡
@lMelodrama :D :D :D yollar senin güzel insan hadi selamet seninle olsun ;)
🦍😔😔😔 boşuna geldik aga kapa yolu kapa
@lMelodrama :D :D :D Güvendiğin dağlara dolu yağdı galiba ;)
Yok çığ düştü
tewalet dicem bundan sonra 😂
çikolata bile düzeltemez şu an.
Noldu ki
Tatlı bir şeyler yemek iyi geliyor ve koşmak
Kedi, karikatür, gök gürültüsü
20+11 yapmak düzeltir :D :D
Komik değil
Yav bilerek mi yapıyonuz abi ben komik mi diye bir şey mi sordum ya da komik olamaya mı çalıştım delirttiniz lan beni her sorumda komik mi
Hayvanlar
Heval-et
Hiç birşey
Oyun oynamak.
muzik