Görsellerimi bizzat kendim hazırlıyorum ama bazı bazı delüzyonel (seviyorum bu kelimeyi) tipler çok alınıyor tabi, keza sorularım için de öyle. Şimdi diyeceksiniz ki bu manyak ne diyor. Söylerdim ama birilerine gönderme yaparken (giydirirken) biraz anonim tutmak önemli. Yoksa bu soru da kaldırılır. Neyse benim tam olarak istiyorum dediğim şey biraz beyin lütfen. Kendim için değil, sizin için.
Rica ediyorum beğendiğim anda bu görüş kalktı yazısına maruz bırakan kesedeki bebelerin kaldıramayacağı şeyler paylaşmayınız uzay boşluğunda yok oluyor çünküm sansür neyin yapınız olmadı. Ben biraz ciddiyetsizlik biraz beyin istiyorum üzerine de çikolata sosu yanına da aykusu düşük olmayan modlar, sanırım fazla hayalperestim.
Kendilerini görüş kaldırınca süperman felan sanıyorlar heral, mizah seviyesi ondan yerlerde sxnqşxmwp Din hakkında zibilyon sorum kalktı çok üzgünüm arkasından el fatiha fadjfksj
Hahaha. Şey gibi bir müzik; bardasın, kafan bayağı iyiyken kendini tuvalete atmışsın. Kafan o kadar kıyak ki yere yapışıyorsun, kalkamıyorsun. Yerde yatıp sırtındaki soğuğu hissederken çalan müzik işte tam olarak bu..