Bak yine beter bir beddua var ortada. 😣 Kitap okumaktan aşırının da aşırısı keyif alırım ve hatta kendimi çevreden soyutlarım resmen. Mavi ve yeşilin iç içe olduğu yerlerde bulunmaktan ve hatta öyle bir yerde yaşamaktan aldığım keyif ise başka şeylerde olamaz kesinlikle, öylesi bir manzaraya karşı elimde kahve ile yaşayacağım dinginliği düşününce çiçekler açtı ruhumda.🌺
Spor yapmak diyebilirim ve bunun dışında gece sahil kenarı ve o anki ruh haline hitap edebilecek müzikler tercih edebilirsin. Bir başka seçenek olarak senş anlayan ve birbirinize güvendiğiniz kişilerle zaman geçirmek ve konuşup anlaşmaktapaha bir çilemez güzeldir. Herkes sevmez ama benim en büyük zaafım kitap okumaktadır. Her kitap okunmaz her kitabı sevemezsiniz size akıcı gelmeyebilir ama her insanın ruhuna hitap eden kitaplar vardır ve yapman gereken tek şey zevk aldığın konu üzerinde kitap araştırmaları yapmaktır. Pandemi süresinde evlere tıkanıp kalmak yeterince bunaltıcı bu yüzden kendini keşfedip yeni kitaplar yeni müzikler ya da yeni arkadaşlıklar edinebilirsin. Umarım sorunu sana yardımcı olabilecek şekilde cevaplayabilmişimdir.
Kışın kestane kebap yapmak çok iyi geliyor bana. Sonra bol bol ağırlık kaldırmak, güçlenmek çok hoşuma gidiyor. Bu ara pandemi molasındayım ve acayip canım çekiyor spor yapmayı. Şapır şupur terlemeyi özledim.😔😕
Şekerli üretilmiyor ama hiç fena sayılmaz, yükseklerde yetişenler duble irilikte. Arkadaşlarla odunla pişen çayı yaparız, kestane işi bana kalır hep.😕 Mevsimi gelince hatırlatırım.
Uzun yolculuk yapmak yani şöyle arabaya atlayacaksın sağa tarafındaki boş koltuğa markete gidip yiyeceğin içeceğini dolduracaksın Çıkacaksın uzun yola istediğin yerde dur istediğin yeri gez istediğin kadar kal mis aç müziğini de geze geze git.
Kardeşlerim ile birlikte film izlemek kadar keyiflisi yok. O sırada birbirimiz ile uğraşıyoruz ya çok keyifli oluyor. Bir de annemle akşamları balkonda oturup sohbet etmek. 🤧
Fecr vakti balkona çıkıp günü selamlamak, bol bol oksijeni içime çekerken kuşların neşelerine kulak vermek benim için hayatta yapmaktan en çok keyif aldığım şeylerden biridir. Bir de sabah herkes uyurken sessizce mutfağa gidip çay demlemek ☺
Film, dizi izlemek. Kitap okumak. Yeni dil öğrenmek. Bilgisayar dan ve telefon dan. Hem 1 de Çin yemeği ve Kentucky yemek. Doya doya tıka basa yemeyi çok severim. Yanında da kola offf. Dondurma yemeği de severim.
Bu hayatta hiç bir şey sürekli ve kesintisiz keyif vermez. bir süre sonra sıkıcı gelir insana, hatta hiç yapmak bile istemez insan. O yüzden insan keyif aldığı şeyleri çeşitlendirmelidir.
Evetttt çok heycanli, sürücü görsünler, öyle Motor üstünde ördek oturuşunla çarşıda sadece motor sesi vermek olmuyor, buda apaçi sürücülere gelsin hahaha 😂😂😂