Nasıl geçecek yüreğimdeki acı? Unutamıyorum kardeşimi?

Daha dün gibi aklımda doğduğun gün. Doğum sonrası içeri almışlardı babamla beni. Babam seni göstererek ne kadar tatlı değil mi diye sormuştu. Cidden de ne kadar güzeldin yeni doğmuş bir bebeğe göre. O günden sonra artık dünyada en değerlim olmuştun. 7 yasındaydım o zaman. Şenle ilişkimiz hiç diğer abla kardeş ilişkilerine benzemedi. Hiç kavga etmedik şenle. Hatırlıyorum 8 yasındayken bir korku filmi izlemiştin, sonra gece uyuyamayıp yanıma ağlaya ağlaya gelmiştin. Bütün gece sana hikaye anlatarak uyutmaya çalıştım benim yeşil gözlü kardeşim. Büyüdün, yakışıklı bir şey oldun. Hatırlıyorum etraftaki yaşıtlarının sana nasıl baktıklarını. Çok naziktin, zekiydin. Şenle anneme babama anlatamayacağım şeyleri konuşuyordum. Kimse insnmazdı senin küçük olduğuna. Yaşıtlarından çok üst düzey davranışların vardı. Hala hatırlıyorum 12 yasındayken ilk cinsel denemende bana yakalandığını. Sabaha kadar ağlamıştın ne olur kimseye söyleme diye. Ben dayanabilir miyim senin üzülmene eşek diyordum içimden. Yasin 15 olup ergen olduğun zaman bile azalmadı bana karşı sevgin. Ben farketmiyorum sanıyordun belki ama ben sana küçükken yaptığım gibi her gece gelip beni öpüp üstümü örtüyor, saçımı okşuyordun. Ben çevremde hiç bizim ilişkimize benzer bir ilişki görmedim be kardeşim. Canın, ciğerim ne gerek vardı o kavgaya girmeye. Hem de sana bir çok kere tembih etmiştim girme serseriler ile kavgaya diye. Ölüm haberini almış gibiyim yine geçen sene ölüm yıldönümündeki gibi. 3 sene oldu ha beni-bizi bırakalı. Tarihler bugünle aynıydı o lanet günde. Seni öldüren o it hapiste şimdi ama çıkar bir kaç yıla. Böyle işte adslet. Asla cezanın karşılığını vermiyor. Doğum gününe 1 hafta vardı sana ne güzelde hediyeler hazıtlamıştım. O. T : 02.07.2011. Dostlar geçmiyor içimdeki acı, özlem. 3 sene oldu hala azalmadı erkek kardeşimin, o gencecik adamın acısı. Ne yapacağım ben?
Nasıl geçecek yüreğimdeki acı? Unutamıyorum kardeşimi?