çok duygusalım acımasız duygusuz önemsemez hiçbirşey istemeyen yuvarlanarak giden hayatı önemsemeyip dini kurallar dışında ders çalışıp artık üniyi kazanıp hiçbirşey yapmamak istiyorum ne olur yardımcı olun
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
(Genelleme) Yaşadığın sorunlara karşı ağlamayı kalkan olarak kullanmak yerine o sorunlarla yüzleşsen istediğin gibi bir kişi olursun.
yüzleşsemde sorun ortadan kalkmıyor ve yüzleşmek derken nasıl mesela? annemle her sn kavga ediyorum babamı anlatmıyorum bile. ders çalışsam gelip bakıyo sonra millete aşırı çalışıyo diyo zaten o gidince çalışamıyorum milletinde beklentisi yülkek oluyor deliriyorum. zaten hayatım iyi değil annem ayrı bir dert. erken kalksam tekrar uzanıyorum boşuna erken kalkmış oluyorum. internetten ders inlerken sıkılıp yan sekmede tüm vaktimi harcıyorum. evi toplamnıyorum diye annem hergün bağırıyor. babam yazışmalarımı okudu geçenlerde her saniye erkeklerle konuş sen bilmem ne diyo. arkadaşım zaten yok instagramda bunaldığım için soru cevap yaptım hemen okumuş sinsice. herşeyi böyle takıyorum. birine yardım ediyorum mesela bir kza yardım ettim gözlüğünü yere koymuş bastım kırıldı sonra ömrümü yedi. birine acıyıp kimsenin yazmadığı engellenen kişilerin selamını alıyorum mesaj geç yazdım diye sövmüş mesela. evde evi toplamıyorum ya da toparlasam nereye koyduğumu unutuyorum bu sefer azar işitiyorum. yani ağlmasamda sonuç değişmiyorki
Ağlasan da sonuç değişmiyor. Zaten ne olursa olsun bazı şeyleri değiştiremezsın. Orda takılıp kalmak yerine başka şeylere yönel. Mesela bence kendine düzgün bir arkadaş bul.
dışarı çıkmıyorum mahallemdekilerde sahteymiş geçen yıl öğrendim bu yılda benden saklayarak birşeyler konuştular cidden çok salağım. hepsinin kötü gününde yanında oldum güldürmeye çalıştım evime çağırdım bu şeyler söylenmez ama beni mal yerine koymaları çok acı. ağlamak istemesemde gözümden damla geliyor bu durum aşırı acılı keşke gözüme bir yumruk atsamda gelmese kuru olduğu halde geliyor
Herkesle iyi olmaya çalışma. Senden faydalanmaya çalışanlardan ve dalga geçenlerden uzak dur. Mutlaka arkadaş bulursun. Sen yanlış kişilerle vakit harcamışsın.
asla öyle değilim o yüzden yalnızım zaten hayatıma zor insan alıyorum ve alınca aşırı değer veriyorum sonucu hep hüsran..
Bence zamanla istediğin hayata kavuşucaksın. O yüzden olanlara üzülme ama aynı zamanda unutma ki bir dahaki sefere yanılma.
saol az önce keşke ölsem diyordum şimdide aklımda ders çalışıp kazanıp şu orhangaziden uzaklaşıp düzgün bir meslekle kurtulmak var teşekkür ederim
bana umut oldun bir söz bile beni etkiliyor belki kısa süreli bu etkilenmem ama yinede saol sana yardımcı olmak istiyorum herhangi bir sorunun danışmak isteyeceğin birşey varsa sorabilirsin
Rica ederim. Senden sadece bir daha umutsuzluğa kapılmamanı isterim.
çok saol inşallah. umarım sende hiçbir zaman kapılmazsın yüzün hep güler şans seninle olsun..
Beyninde, Ventramedial prefrontal korteksini aldırırsan olur. Ama o da başka sorunlara yol açar. Mesela sevdiklerinin üzüntüsünü anlayamazsın, yardım edemezsin. Olumsuz can sıkan bir duruma karşı, o durumun uaratacağı kötü sonucı bilsen de değiştirmen gerektiği hissi olmadığından, kötü sonuc maruz kalırsın vs.
Beynin duygusal ve mantıki karar alan bölümleri birbirleriyle bir bütün oluşturır, biri eksik kalırsa düşünsel fonksşyonların sorunlar çıkarır.
Kişinin bunu kast etmediğini bildiğini düşünüyorum. Peki neden kişi bunu kast ediyormuşcadına cevap verdin.
ben normal ameliyat olmuyorum korkudan sen ne diyosun
@SadeceDinleBeni yaa duygularıma tercüman oldun saol beni delirtmek için Allahım hep bunlarla beni sınıyor işte bir örneği..
@SadeceDinleBeni
Hocam, dün okuduğum öğrendiğim şeyşer bunlar. Kullanayım da aklımda kalsın istedim. Hatta cevanı yaxmak in telrar kitabı açıp baktım :)
Ben olsam böyle yapmazdım, bana göre etik değil. Bildirmek istedim
Yoo neden etik olmasın ki, bilgi paylaşmış oldum.
Bence etik değil ve bence bu bilgi paylaşımı da değil.
Nefen?
boş olduğu için
Anladım, kusur ma bakma, silebilirsin yprumu istersen
neyse ya sorun değil fazla üstüne geldim sanırımkusura bakma iyi akşamlar
Niye merhametsiz olmak istiyorsun niye duygusuz olmak istiyorsun
bu zamana kadar hep duygusal aşırı merhametli ve ince düşünen birisi oldum hep zararını gördüm çevremde egoist pis insanlar aşırı şanslı bende öyle olmak istiyorum ilk duygusuzlukla başlamam gerek ve öneri bekliyorum sizlerden
Beni takip et öğren ndndnd
ettim
Hdjdnd ciddi ciddi etmiş manyak
beni deli etmeyinb yeteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer
Noluyor lan 😂😂😂
öğreteceğin birşey varmıydı yoksa trol amaçlımı dedin?
İstiyorsan arada konuşuruz yani zamanım oldukça ama mantık basit duygu zayıflıktır insanı hep aşağı çeker
bunu biliyorum işte kurtulmak istiyorum önemsemez olup kimseye gram değer vermemek
İnsanlardan uzaklaş olursun
uzağım ama evde yaşamak zorundayım ailemden bıktım
Çok takma ekonomik özgürlük gelince düzelir
saol haklısın. oda bir gelemedi
Gelir çalışırsan
Uzun hikaye ama emek vermek önemli
haklısın saol şu sorunlar beni bulmasa gelecekti..
Ne sorunun var daha gençsin
ders sırasındakiler erken kalksam uzanıyorum geç kalksam zaman kalmıyor ne yapıcam
Planlı çalışacaksın
güzel ol ki duygusuz oluyosun zaten otomatikmen
he deyince zaten angelina jolie olunuyor dimi
yaratılışta çirkinsen zaten iyi olmak zorundasın tip ile alakalı karakter.
çirkinde deilim