Bende oğlak stelyumu var ve yükselenim başak genel doğum haritama göre bana en uygun erkek "başak" erkeği ama başak erkeği bana hiç çekici gelmiyor 😂😂ama her şeye rağmen başak burcu koca alacağım temizlik yaptırırım 😂😂 uzun boylu olsun bir de perde astırır ve yukarı dolaplardaki tencereleri, tabakları aldırırım😂😂
koç, terazi, başak olabilir. koç ve teraziyi baskın karakter olduğu için pasif mıymıy insanları sevmiyorum. başak da hem arkadaş olursun hem partner hem yoldaş. tam bir babacıl. bu tercihler sevgili için değil sadece kız arkadaş seçimleri içinde geçerlidir
senin burcun ne koçla teraziyi anlarım hava ve ateş grubu birbiriyle uyumlu ama başak toprak grubu o grubunla alakan olmamasina ragmen ilgini çekiyor sanırsam
haa sen en aşağıdakini diyorsun yok be benim doğum haritama en uygun başak ondan dedim😂 koçlardan nefret ederim bu arada aynı ortamda 10 dakika icinde kavga ederim hep ikimiz de inatciyiz ikimiz de dedigim dedigiz ikimiz de ben lider olacagim kimse bana istedigimi yaptiramaz diye birbirimize gireriz hep aynısı olur bende hic sevmem koç